Thursday, March 9, 2017

Long Time No See!

Assalamualaikum wbt.

Kembali bersiaran untuk pertama kali di tahun 2017.
Asyik halimunan je ahkak ni kan. Rindu nak berblog. rindu sesangat. Tapi TAK ADA MASA nak update. Sibuk kerja katanya. 




Banyak peristiwa terjadi dalam beberapa bulan ni. Nak ingat satu persatu memang tidak lah.

1. Anak masuk umur 4 tahun. Hantar tadika tahfiz. Tapi brutal la hai asyik boboboy aje HAHAHAH

2. Ahkak serius tau sebagai agen Takaful. Korang bila nak sign up takaful dengan ahkak?

3. Doakan mak ahkak ROKIAH BT UJANG sembuh dari segala penyakitnya. Amin.


Ahkak tak pasti samada perlu teruskan blog lindosh.com ni. Carca marba cerita personal, nak cerita pasal takaful, cerita shaklee memang dah banyak dalam ni.. nak cerita young living lagi. Itu antara passion ahkak. Bila duduk dalam blog ni.. i feel real me. Ye lah tu. Update blog pun setahun sekali. hahaha.

Nak cerita lagi. Tapi nak pi hospital sat tengok mak. Be right back.




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...