Wednesday, September 7, 2016

Rugi Tak Beli Vitamin C Shaklee

Rugi Tak Beli Vitamin C Shaklee


Serius lah rugi beb. Bulan september ni kan ada promo baik punya. Promo Twinpack Vitamin C shaklee lah.. Beli 2 botol diskaun 5%. Rugi tak beli vitamin shaklee haha.

Update secara pantas ni. Harga selepas diskaun 5% uolls akan dapat harga RM175.75 yaaaa untuk 2 botol. Cuba bahagi 2 botol dapat berapa? Cuba kira balik kos nya. Sebotol vitamin shaklee ni ada 120 biji bersamaan tahan penggunaannya selama 4 bulan okey? 2 botol tahan 8 bulan lah.. Sehari telan sebiji je pun dah ok lah.

Hai tak cukup murah ke? Terus lah jadi ahli shaklee. Sepanjang hidup dapat harga murah sampai 25% hihihi. Benefit pun banyak. Sebenarnya customer yang direct beli dan pm/whatsapp dengan saya insyaAllah akan dapat harga istimewa gitu. Terpulang pada uolls.

Promo TwinPack Vitamin C Shaklee


Apa lah kelebihan vitamin C shaklee berbanding dengan vitamin c yang lain? Kita tak suka banding-bandingkan ya.. cuma boleh kongsi apa kelebihan yang ada pada shaklee.

Setiap tablet Sustained Release Vita-C Plus 500mg dari shaklee ni mengandungi 7.5 hidangan sebiji buah termasuk kulitnya (500mg) dan pelepasan 1.5 vitamin C tersebut ke dalam tubuh kita setiap jam.


Ujian klinikal telah membuktikan Vitamin C dalam 2 tablet Vitamin Shaklee (dalam jurang masa 5 jam) mampu kekal dalam plasma darah kita selama 24 jam. Setiap tablet mengandungi 120mg bioflavonoid (25% dari bioflavonoid, diekstrak dari kulit buah) yang juga dikenali sebagai Vitamin C Complex. Ia mempunyai kemampuan meningkatkan keberkesanan Vitamin C dalam tubuh kita, melegakan inflamasi, menentang infeksi bakteria dan radikal bebas.


1. Membentuk Kolagen


Merangsang pembentukan kolagen. Kolagen adalah sebatian asas otot, tisu, gusi, rangka dan tulang rawan. Oleh itu, ianya mampu mempertingkatkan kedutan dan menghalang otot menjadi lembik.


2. Memperbaiki Simptom Pendarahan


Kekurangan Vitamin C adalah penyebab gusi berdarah, lebam dikulit, pemulihan kecederaan yang lambat, kulit kering, ruam dan kulit kasar.


3. Peningkatan Sistem Imun

Membina sel darah merah yang sihat untuk penyerapan zat besi yang lebih baik, membantu sel darah putih menentang bakteria dan kuman, mengukuhkan sistem imun, mempertingkatkan alergi hidung dan kulit, asthma. Juga menyingkatkan waktu pemulihan dan mengurangkan simptom flu dan selsema.


4. Memerangi Kanser


Ianya satu-satunya anti-oksidan yang berkuasa, mampu meningkatkan interferon semulajadi tubuh dan merangsang pengeluaran T-cells untuk melawan sel-sel kanser dan membuang kimia berbahaya dari tubuh kita dengan berkesan. Ia juga mampu menghapuskan radikal bebas sebelum ia menyerang sel-sel kita.


5. Mencantikkan Kulit

Pengambilan Vitamin C setiap hari membantu mencerahkan kulit, melambatkan penuaan, dan menyekat pembentukan pigmen. Pigmen adalah penyebab utama kejadian jeragat.


6. Memperbaiki Insomnia
Ia memperbaiki insomnia, stres, masalah berkaitan mental seperti keresahan.


7. Mengekalkan Kolesterol Sihat

Ianya mampu mengurangkan kolesterol dan tekanan darah, mengekalkan kapilari darah yang sihat, menghindarkan arteriosclerosis, thrombus, menghalang pendarahan dalaman, hidung berdarah, pendarahan serebral dan skurvi.


Haa amacam?

Vitamin c ni elok amal secara berterusan. Jaga kulit dari dalam. Ok nak order roger-roger saya. 

COD area Penang dan Sungai Petani.

WhatsApp 011-32065144


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...