Thursday, September 29, 2016

Apa yang best Diffuser dari Young Living?

Diffuser Young Living. Apa lah bezanya dengan diffuser lain? Ia adalah dari plastik berkualiti tinggi tidak akan tercair lah dengan essential oil itu sendiri. Kita guna pure eo kan?

Takkan ada tindakbalas kimia yang bahayakan kesihatan.



Ultrasonic diffuser ni membebaskan molekul eo yang sangat lah halus keudara.

Auto off sendiri. Lebih kurang 4 jam, cuma titiskan 1-3 drop. Sebenarnya ia adalah 3 in 1. Bertindak sebagai Air Purifier, Atomizer, Humidifier. Boleh buat dia jadi lampu tidoq! Apa lagi.. saya dah ngantok.. diffuse lavender. Macam dalam spa pulak rasa.

Kalau ada yang berminat dengan diffuser ni saya yakin ia sangat berbaloi. Beli diffuser ni free 2 essential oil iaitu Lemon dan Lavender. Rasain sendiri hehe. Yang kurang bajet kita boleh open Kutu/ansuran. Apa pun meh pm ahkak.

Whatsapp 011-320.65144
Linda

#essentialoil
#youngliving
#YLEO
#Diffuser
#lindoshdotcom
#duniaaura
#queenofoil
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...