Friday, September 4, 2015

TTC Dengan Set Subur Shaklee

TTC Dengan Set Subur Shaklee


Uolls ada yang sedang TTC (trying-to-conceive)? Apa usaha uolls setakat ini?

√ Dah checkup dengan pakar O&G?
√ Dah cuba mengurut, berbekam?
√ Dah turunkan berat badan?

√ Dah jaga pemakanan sebaiknya?

√ Dah jumpa pakar perubatan islam?
 √ Dah ambil suplemen penting utk diri?

 

Haa.. sini ada pilihan suplemen yg berkait rapat dengan kesuburan suami isteri.


CARA MENGANDUNG CEPAT, SUPLEMEN SHAKLEE,SET KESUBURAN SHAKLEE, PENGEDAR SHAKLEE PENANG, SHAKLEE KULIM, SHAKLEE SUNGAI PETANI

KELEBIHAN SET SUBUR SHAKLEE



>> Protein ESP utk meningkatkan sel pembiakan lelaki dan wanita

>> Vitamin E dikenali sebagai vitamin seks berfungsi menyuburkan sistem reproduksi lelaki

>> Zinc untuk pembentukan hormon testosterone dan menghasilkan kualiti sperma yang sihat.

>> GLA complex untuk betulkan hormon wanita, masalah haid tak teratur dan ia membantu wanita menghasilkan cervical mucus egg white untuk betulkan hormon wanita dan persediaan sebelum hamil.

>> B complex with folic asid untuk persediaan sebelum hamil dan mengatasi masalah stress wanita






Simple kan penerangan ni? ayat mudah supaya kita faham. Walaupun simple setiap fungsi semua suplemen dan vitamin ni penting untuk suami isteri yang TTC.




Selain dari mengamalkan pengambilan vitamin.. kita kena rajin bersenam supaya badan cergas dan sihat. bagi peluh sikit der..

Elakkan makan proses food dan junk food. Air bergas hindarkan terus. Banyak makan sayur hijau dan buah. 

Berfikiran positif. Nak hamil kena positif. tak boleh negatif. Dengar berita orang keliling pregnant kita meroyan. oh big no lah peel macam tu. Kita kena happy dengan berita orang lain tu. Doakan mereka.





TIPS UNTUK TTCIANS DALAM AMALAN ROHANI

 Most important is.. Jangan putus-putus berdoa pada Allah swt. Amalan rohani sanga penting. Usahakan bangun solat sunat tahajud setiap hari dan juga solat sunat dhuha untuk dimurahkan rezeki kita. Rajin bersedekah. Kalau ada kawan-kawan atau saudara mara yang baru bersalin lapangkan diri melawat ibu berpantang dan baby baru lahir. Bawa lah buah tangan, hadiah untuk baby ke.. waa saya suka beli baju baby hikhik. Selalu kalau kita melawat baby mesti nak pegang kan. katanya ambil berkat.

Selain dari tu.. tips dari saya dan guru-guru kita.. amalkan membaca quran setiap hari terutama surah yassin, al-mulk dan al-waqiah. Solat sunat fajar 2 rakaat sebelum solat subuh. Lepas solat sunat fajar tu kita baca Al fatihah 41 kali dan surah ali imran ayat 38.

Ni antara tips yg melintas dikepala saya buat masa ni. Sebenarnya banyak lagi ya.. Kita buat yang mana termampu dulu. Usahakan dulu semua ni ya. Jom sama-sama kita. i'm TTcian too.. hikhik. 1st dah umur 2 tahun 7 bulan. 2nd miscarriege pada mac 2014. Sekarang tengah ttc sejak 10 bulan yang lalu. Allah tahu bila masa terbaik untuk kita ada cahayamata. Perancangan Allah maha hebat. So jangan sedih-sedih..

Jom usaha dengan Set kesuburan suami isteri Shaklee


Berminat dengan produk SHAKLEE?


SMS/Whatsapp/Telegram 011-320 65144 untuk COD sekitar Penang, Kulim, Sungai Petani.

SMS/Whatsapp/Telegram 011-320 65144 untuk POS ke SELURUH MALAYSIA termasuk SABAH/SARAWAK

Walk-in branch Shaklee yang SAH berdekatan seluruh malaysia

Guna ID 995071 (norhaslinda hashim) untuk mendapatkan harga ahli.

Sila hubungi saya selepas pembelian untuk Tips eksklusif dan jadual makan.

  
NAK DAPAT DISKAUN SEHINGGA 20%?

JOM JADI AHLI SHAKLEE DIBAWAH TEAM KAMI

BANYAK KELEBIHAN DAN PELUANG BERSAMA SHAKLEE

KLIK DISINI UNTUK MENGETAHUI DENGAN LEBIH LANJUT.
GAYA HIDUP SIHAT YANG BERKUALITI DAN CERIA SELALU BERSAMA SHAKLEE.

SEBARANG PERTANYAAN DAN PEMBELIAN TENTANG PRODUK SHAKLEE 
SILA HUBUNGI SAYA:
Norhaslinda Hashim
Shaklee ID 995071
Call/SMS/Whatsapp/Telegram: 011. 320. 65144
Vitamin shaklee, suplemen shaklee, Blog shaklee, shaklee online, shaklee2u, web shaklee, branch shaklee, pengedar shaklee penang, pengedar shaklee kulim, pengedar shaklee sungai petani, pengedar shaklee butterworth, pengedar shaklee seberang jaya, pengedar shaklee bertam, pengedar shaklee kepala batas, pengedar shaklee tasek gelugor, pengedar shaklee juru, pengedar shaklee padang serai, pengedar shaklee bayan lepas, pengedar shaklee bayan baru, pengedar shaklee bukit jambul, pengedar shaklee jelutong, pengedar shaklee ayer itam, pengedar shaklee georgetown, pengedar shaklee usm, pengedar shaklee lunas, pengedar shaklee nibong tebal, pengedar shaklee bagan, pengedar shaklee permatang pauh, pengedar shaklee bukit mertajam, pengedar shaklee bandar perda, pengedar shaklee penanti, pengedar shaklee guar perahu, set kurus, set kesuburan,  set kecantikan, set bersalin, set berpantang, set kehamilan, set anak bijak, set awet muda, anti penuaan, kulit berjerawat, kulit berminyak, kulit gelap, kulit kusam, cerah dan putih, set slimming, resdung, gout, diabetes, kanser, darah tinggi, sakit jantung, susah hamil, rambut gugur, kulit kering, kulit gebu, tips hamil, penyusuan susu ibu, milkbooster
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...