Thursday, August 13, 2015

Penawar Untuk Pesakit Stroke & Kanser

Penawar Untuk Pesakit Stroke & Kanser


Takut sebenarnya nak berbicara tentang sakit-sakit kritikal seperti stroke dan kanser ni. Dalam keluarga saya sendiri, orang terdekat dengan saya, kenalan jauh ada juga yang mempunyai masalah sakit seperti ini. Yang kita tahu kanser ada tahap nya tersendiri. Mak saya pernah sendiri pernah kena kanser pangkal serviks pada tahun 2003. Tapi dapat kesan dari awal. Terpaksa buat operation dan juga rawatan kimoterapi. Alhamdulillah sekarang ok.

Mak mertua abang saya juga pernah kena stroke. Tak boleh bangun langsung. Tak boleh bergerak. Bercakap kurang jelas. Tapi anak-anaknya berusaha mencari pelbagai rawatan dan suplemen untuk mak mereka. Antara pilihan mereka ialah VIVIX Shaklee untuk merawat sakit Stroke itu. Setiap bulan mereka kumpul duit adik beradik belikan 2 botol minum untuk sebulan. Syukur dia mempunyai anak-anak yang sangat prihatin dengan kesihatannya. 

Alhamdulillah lepas mengamalkan vivix shaklee, banyak sangat perubahan. Sekarang Mak mereka dah boleh bangun, dah boleh berjalan walaupun masih bertongkat lagi. Hari tu saya pergi melawat. makcik tu dah boleh berborak. Percakapan pun makin jelas. 






Penyakit kritikal seperti ni kalau pergi hospital memang kena balik. duduk dalam wad lama-lama pun hanya dapat mengurangkan sakit tetapi tak dapat sembuhkan kecuali dari peringkat awal kita kesan maka nya kita buat pembedahan supaya kanser tak merebak. Kalau pesakit stroke yang biasa saya jumpa.. doktor hanya suruh balik berehat dirumah disamping buat aktiviti gerakan dan berurut.

Suplemen seperti vivix ni membantu sangat pada kritikal ni. Insya Allah jika sembuh semuanya dengan izin Allah. suplemen ni membantu. Jom baca kebaikan vivix ni


4 Mekanisma Penuaan pada Tahap Selular


1. Kerosakan DNA - Setiap hari, setiap sel tubuh diserang oleh hampir sejuta serangan yang merosakkan DNA. Serangan-serangan ini merosakkan pengkalan data genetik, menghasilkan satu 'typo' (kesilapan dari yang asal) yang akan menganggu fungsi sel dan panjang umur.


Ramuan vivix melindungi dan memperbaiki sellular DNA.


2. Pengawalan Genetik - Pengawalan genetik menyumbang kepada deteriorasi (kemerosotan) umur pada tahap selular. Di dalam satu penemuan utama, ujian klinikal terbaru, menunjukkan ramuan vivix mengaktifkan satu pengawalan genetik utama yang menyokong melambatkan penuaan tahap selular.


3. Pengeluaran tenaga yang kian menurun oleh sel-sel. - Mitochondria (penjana tenaga) di dalam sel menghasilkan tenaga yang kita perlukan. Apabila kecekapan mitochondria menurun, fungsi sel turut menurun.


Ramuan vivix menggalakkan biogenesis (pembentukan baru) mitichondria untuk meningkatkan tahap tenaga di dalam sel.


4. Penimbunan Protein AGE - Penimbunan protein berlebihan AGE ( advanced glycation end products) boleh menyebabkan kerosakan tahap selular yang akan menganggu keutuhan sel dan panjang umur.


Ramuan vivix adalah 10x ganda lebih kuat dari resveretrol ( kandungan unik dalam buah anggur "muscadine") untuk melambatkan pembentukan protein AGE.

Bukan setakat pesakit stroke dan kanser je boleh ambil vivix ni. Ramai lagi yang boleh ambil selain fungsinya sebagai ANTI PENUAAN. Awet muda lah lepas makan vivix!

Selain dari Stroke, Vivix membantu dalam masalah/mengawal:-


Anti Penuaan ( Awet Muda dan Kulit Tegang Berseri)
Diabetes
Darah Tinggi
Kanser
Tibi
Jangkitan Paru-paru
Asma dan Alergi
Sakit Jantung
Nak berhenti Merokok!

Berminat dengan produk SHAKLEE?


SMS/Whatsapp/Telegram 011-320 65144 untuk COD sekitar Penang, Kulim, Sungai Petani.

SMS/Whatsapp/Telegram 011-320 65144 untuk POS ke SELURUH MALAYSIA termasuk SABAH/SARAWAK

Walk-in branch Shaklee yang SAH berdekatan seluruh malaysia

Guna ID 995071 (norhaslinda hashim) untuk mendapatkan harga ahli.

Sila hubungi saya selepas pembelian untuk Tips eksklusif dan jadual makan.



 
  
NAK DAPAT DISKAUN SEHINGGA 20%?

JOM JADI AHLI SHAKLEE DIBAWAH TEAM KAMI

BANYAK KELEBIHAN DAN PELUANG BERSAMA SHAKLEE

KLIK DISINI UNTUK MENGETAHUI DENGAN LEBIH LANJUT.

GAYA HIDUP SIHAT YANG BERKUALITI DAN CERIA SELALU BERSAMA SHAKLEE.

SEBARANG PERTANYAAN DAN PEMBELIAN TENTANG PRODUK SHAKLEE 
SILA HUBUNGI SAYA:

Norhaslinda Hashim
Shaklee ID 995071
Call/SMS/Whatsapp/Telegram: 011. 320. 65144


Vitamin shaklee, suplemen shaklee, Blog shaklee, shaklee online, shaklee2u, web shaklee, branch shaklee, pengedar shaklee penang, pengedar shaklee kulim, pengedar shaklee sungai petani, pengedar shaklee kedah, pengedar shaklee alor setar, pengedar shaklee perlis, pengedar shaklee butterworth, pengedar shaklee seberang jaya, pengedar shaklee bertam, pengedar shaklee kepala batas, pengedar shaklee tasek gelugor, pengedar shaklee juru, pengedar shaklee padang serai, pengedar shaklee bayan lepas, pengedar shaklee bayan baru, pengedar shaklee bukit jambul, pengedar shaklee jelutong, pengedar shaklee ayer itam, pengedar shaklee georgetown, pengedar shaklee usm, pengedar shaklee lunas, pengedar shaklee nibong tebal, pengedar shaklee bagan, pengedar shaklee permatang pauh, pengedar shaklee bukit mertajam, pengedar shaklee bandar perda, pengedar shaklee penanti, pengedar shaklee guar perahu, set kurus, set kesuburan,  set kecantikan, set bersalin, set berpantang, set kehamilan, set anak bijak, set awet muda, anti penuaan, kulit berjerawat, kulit berminyak, kulit gelap, kulit kusam, cerah dan putih, set slimming, resdung, gout, diabetes, kanser, darah tinggi, sakit jantung, susah hamil, rambut gugur, kulit kering, kulit gebu, tips hamil, penyusuan susu ibu, milkbooster, pengedar shaklee ampang, pengedar shaklee johor, pengedar shaklee ipoh, pengedar shaklee batu gajah, pengedar shaklee melaka, pengedar shaklee klang, pengedar shaklee subang, pengedar shaklee shah alam, pengedar shaklee puchong, pengedar shaklee sri petaling, pengedar shaklee kajang, pengedar shaklee labuan, pengedar shaklee miri, tawau, pengedar shaklee kuantan, pengedar shaklee kuala terengganu, pengedar shaklee taiping, pengedar shaklee bagan serai, pengedar shaklee kuala kangsar, pengedar shaklee kuala kurau, pengedar shaklee arau, pengedar shaklee kangar, pengedar shaklee alor gajah, pengedar shaklee jasin
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...