Wednesday, August 19, 2015

Mini Giveaway Diari Jejaka Hangat 2015


Seronok nak join Give Away. Jom join sama-sama. Salah satu kelebihan boleh merapatkan silaturrahim antara kawan bloggers. Semangat nak blogwalking balik ni. Hadiah no 2. kalau dapat syukur Alhamdulillah.

Jom klik blog diari jejaka hangat ni. Kita tengok sehangat mana kah dia? hihihi

Cara nak join nya.. Korang LIKE & FOLLOW blog/page diorang. Then copy coding ke html. Nanti uolls kabarkan pada jejaka hangat ni kat ruangan komen blognya. Senang kan?


Assalamualaikum dan salam sejahtera


Mini Giveaway Diari Jejaka Hangat 2015 bermula pada jam 10.00 malam 17 OGOS 2015 hingga 11.59 malam 31 OGOS 2015. Menawarkan hadiah yang bernilai RM 155.00 untuk dimenangi. Senarai hadiah ada di SINI...
Semua blogger dijemput join untuk menyertai Giveaway ini. 

Syarat-syaratnya :
1. Wajib Follow Blog Sponsor
Diari Jejaka Hangat | Wan Sarah | Cik Miela | Missakuradiary | Aderakukeysah  
Awansayatasana | Azirahman | Yayacendana | Nizam |

2. Wajib Like Fanpage Sponsor


3. Follow  Instagram Sponsor

5. Buat entri bertajuk Mini Giveaway Diari Jejaka Hangat 2015

6. Copy coding yang telah disediakan dan paste kan ke dalam ruangan HTML dan Publish entri.

7. Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen INI
Sekian.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...