Monday, August 17, 2015

Majlis Aqiqah Hana Afrina

Majlis Aqiqah Hana Afrina


Assalamualaikum wbt. Banyak betul aktiviti weekend. Aktiviti last week pun banyak lagi yang belum update. Cerita raya yang tak habis-habis, cerita tengok transfromers gergasi kat penang, jamuan raya kat taman ni lagi, besday sepupu ayesha, besday mama ayesha. Eh ada jugak.. kihkih. Masalah nak transfer gambar. Masalah internet yang teruk sangat. Ni pun cuba banyak kali lama menunggu loading. Bertabah lah hati.

Hana Afrina ni baru umur 50 hari tak silap saya. Sebab dia lahir sama dengan tarikh anak saudara baru saya belah husband iaitu Aryan Jafny. Mama Afrina buat aqiqah awal juga. Ayesha dulu mama abah buat aqiqah masa dia umur 6 bulan lagi lambat hihi. Takpe lah janji dah tertunai satu hak untuk anak. Sembelih kambing seekor untuk anak perempuan. Mama Afrina dulu bersalin anak pertama sama dengan mama beza sehari je. Ayesha sebaya dengan Rayyan anak pertama Nana. Tapi rayyan tak ada dalam gambar dia dah zZzZz letih layan tetamu kot haha. 

Rezeki Nana dapat anak kedua awal. Tu la mama ambil berkat. Meh tiup tiup. Ramai yang bersalin sama dengan mama dah mengandung beranak bagai. Adeh macam mana nak kejar laju-laju ni? Hahaah tak mampu daku. Pegang satu je.. Allah akan bagi waktu yang terbaik. 


Sampai kenduri pun dah petang. Afrina nak tidur dalam buai dia sendiri. Snap la gak pic dia dalam buai.


Kakak Ayesha ni sibuk nak nak buaian berendoi tu. Huwaa tak berani mama bagi dia naik awak tu memberat sudah. Awak dah merasa masa baby sudah lah..


Kakak Aisyah n Humaira baru sampai masa kitaorang nak balik. Mama hambat depa sebab nak ambil gambaq. Cantiknya baju depa..



Bersama mama Afrina. Mama afrina dalam proses nak buat bisnes berendoi pulak. Buat cepat-cepat nanti kami booking kikiki. Area seberang jaya, guar perahu, bukit mertajam nanti roger-roger Nana. Dulu mama ayesha pun ada idea yang sama juga lepas ayesha lahir dulu. Tapi banyak faktor nak kena ambil kira. Masalah utamanya tak ada tempat penyimpanan barang. Rumah tinggi sangat dan kecik. So kita berangan sudah. Ada kawan-kawan yang buat bisnes kita support ja. Tak gitu?

Ok.. nak balik dah. Semoga baby Afrina membesar dengan sihat. Jadi anak yang solehah pada mama dan abah. Amin.

Nak beli shaklee roger-roger saya ya..

Berminat dengan produk SHAKLEE?


SMS/Whatsapp/Telegram 011-320 65144 untuk COD sekitar Penang, Kulim, Sungai Petani.

SMS/Whatsapp/Telegram 011-320 65144 untuk POS ke SELURUH MALAYSIA termasuk SABAH/SARAWAK

Walk-in branch Shaklee yang SAH berdekatan seluruh malaysia

Guna ID 995071 (norhaslinda hashim) untuk mendapatkan harga ahli.

Sila hubungi saya selepas pembelian untuk Tips eksklusif dan jadual makan.




  
NAK DAPAT DISKAUN SEHINGGA 20%?

JOM JADI AHLI SHAKLEE DIBAWAH TEAM KAMI

BANYAK KELEBIHAN DAN PELUANG BERSAMA SHAKLEE

KLIK DISINI UNTUK MENGETAHUI DENGAN LEBIH LANJUT.



GAYA HIDUP SIHAT YANG BERKUALITI DAN CERIA SELALU BERSAMA SHAKLEE.

SEBARANG PERTANYAAN DAN PEMBELIAN TENTANG PRODUK SHAKLEE 
SILA HUBUNGI SAYA:

Norhaslinda Hashim
Shaklee ID 995071
Call/SMS/Whatsapp/Telegram: 011. 320. 65144


Vitamin shaklee, suplemen shaklee, Blog shaklee, shaklee online, shaklee2u, web shaklee, branch shaklee, pengedar shaklee penang, pengedar shaklee kulim, pengedar shaklee sungai petani, pengedar shaklee butterworth, pengedar shaklee seberang jaya, pengedar shaklee bertam, pengedar shaklee kepala batas, pengedar shaklee tasek gelugor, pengedar shaklee juru, pengedar shaklee padang serai, pengedar shaklee bayan lepas, pengedar shaklee bayan baru, pengedar shaklee bukit jambul, pengedar shaklee jelutong, pengedar shaklee ayer itam, pengedar shaklee georgetown, pengedar shaklee usm, pengedar shaklee lunas, pengedar shaklee nibong tebal, pengedar shaklee bagan, pengedar shaklee permatang pauh, pengedar shaklee bukit mertajam, pengedar shaklee bandar perda, pengedar shaklee penanti, pengedar shaklee guar perahu, set kurus, set kesuburan,  set kecantikan, set bersalin, set berpantang, set kehamilan, set anak bijak, set awet muda, anti penuaan, kulit berjerawat, kulit berminyak, kulit gelap, kulit kusam, cerah dan putih, set slimming, resdung, gout, diabetes, kanser, darah tinggi, sakit jantung, susah hamil, rambut gugur, kulit kering, kulit gebu, tips hamil, penyusuan susu ibu, milkbooster
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...