Thursday, August 13, 2015

Jom Kurus Lepas Raya Cara Bajet

Jom Kurus Lepas Raya Cara Bajet


Kebanyakan kita nak kurus, nak cantik-cantik je kan. Kalau gemuk tak cantik orang kata. Pada saya cantik tu subjektif. Saya suka tengok orang yang chubby. Comel je. Tak semestnya kurus tu cantik. Ada orang kurus tapi tak sihat. Yang ni penting nya kurus biar lah sihat. Nak kuruskan badan pun biar lah dengan cara yang sihat. Ni yang saya nak cerita..

Cara yang sihat ialah makan makanan yang seimbang. Bukan sekat makan. Bukannya lepas makan muntahkan balik. Salah tu.. Makan macam biasa tapi hadkan pengambilan yang berlemak dan bergoreng. Makan sikit-sikit secara kerap bukan 1000 kalori dalam satu meal contohnya masa Open House yang masih berlangsung sekarang ni kita makan lemang, rendang ayam, satey, lontong, nasi arab, soto, segala jenis brownies yang sedap gila, belum termasuk lagi air-air manis yang tinggi kalori. kita fikir ambil sikit-sikit takpe je. Tapi kita lupa kita dah terlebih makan. No wonder lah masa bulan puasa kita kurus. Hujung syawal berat berkilo-kilo tambah. Betul tak? Hee




Mula lah kita risau sangat nak diet gila-gila lepas syawal. Tapi tak tahu cara nak mula macam  mana. Bajet pun tak berapa banyak. Tak tahu nak detox badan macam mana. Nak kurus memang detox badan kita dulu. Buang dulu segala toksin yang penuh dalam badan. Toksin tu tak dapat dikeluar senang masa kita membuang air besar. Kita kena cuci usus kita supaya perjalanan usus smooth je. So kena clearkan dulu lendir-lendir dan apa saja yang kotor dalam usus.


Detox saya akan suggest ambil Alfalfa pada yang siapa tiada masalah sembelit. murah je alfalfa ni 330 biji untuk botol kecil. Untuk yang ada masalah sembelit nak detox saya sarankan ambil Herblax. Herblax ni pengambilannya seminggu cuma 2-3 kali saja. Memang power. Ringan je rasa perut.

Untuk agen pembakar lemak pastinya kita ambil Lecithin. Proses pemecahan lemak boleh dilakukan dengan mengambil Lecithin atau Omega Guard. Lecithin berfungsi memecahkan lemak-lemak. Lecithin dinamakan "Pengemulsi Semulajadi" kerana mempunyai kesan melekat pada lemak yang menyebabkan lemak terapung dalam darah dan mencegah lemak melekat di dinding membrane.


3 produk ni MURAH sangat-sangat. Saya suggest kan uolls CUBA dulu. habiskan 3 satu sesi 3 botol ni. Saya akan bagi tips pemakanan dan juga jadual pemakanan jika beli dengan saya. Terus Whatsapp/SMS  saya sekarang untuk KURUS CEPAT LEPAS RAYA.

Berminat dengan produk SHAKLEE?


SMS/Whatsapp/Telegram 011-320 65144 untuk COD sekitar Penang, Kulim, Sungai Petani.

SMS/Whatsapp/Telegram 011-320 65144 untuk POS ke SELURUH MALAYSIA termasuk SABAH/SARAWAK

Walk-in branch Shaklee yang SAH berdekatan seluruh malaysia

Guna ID 995071 (norhaslinda hashim) untuk mendapatkan harga ahli.

Sila hubungi saya selepas pembelian untuk Tips eksklusif dan jadual makan.



 
  
NAK DAPAT DISKAUN SEHINGGA 20%?

JOM JADI AHLI SHAKLEE DIBAWAH TEAM KAMI

BANYAK KELEBIHAN DAN PELUANG BERSAMA SHAKLEE

KLIK DISINI UNTUK MENGETAHUI DENGAN LEBIH LANJUT.

GAYA HIDUP SIHAT YANG BERKUALITI DAN CERIA SELALU BERSAMA SHAKLEE.

SEBARANG PERTANYAAN DAN PEMBELIAN TENTANG PRODUK SHAKLEE 
SILA HUBUNGI SAYA:

Norhaslinda Hashim
Shaklee ID 995071
Call/SMS/Whatsapp/Telegram: 011. 320. 65144


Vitamin shaklee, suplemen shaklee, Blog shaklee, shaklee online, shaklee2u, web shaklee, branch shaklee, pengedar shaklee penang, pengedar shaklee kulim, pengedar shaklee sungai petani, pengedar shaklee kedah, pengedar shaklee alor setar, pengedar shaklee perlis, pengedar shaklee butterworth, pengedar shaklee seberang jaya, pengedar shaklee bertam, pengedar shaklee kepala batas, pengedar shaklee tasek gelugor, pengedar shaklee juru, pengedar shaklee padang serai, pengedar shaklee bayan lepas, pengedar shaklee bayan baru, pengedar shaklee bukit jambul, pengedar shaklee jelutong, pengedar shaklee ayer itam, pengedar shaklee georgetown, pengedar shaklee usm, pengedar shaklee lunas, pengedar shaklee nibong tebal, pengedar shaklee bagan, pengedar shaklee permatang pauh, pengedar shaklee bukit mertajam, pengedar shaklee bandar perda, pengedar shaklee penanti, pengedar shaklee guar perahu, set kurus, set kesuburan,  set kecantikan, set bersalin, set berpantang, set kehamilan, set anak bijak, set awet muda, anti penuaan, kulit berjerawat, kulit berminyak, kulit gelap, kulit kusam, cerah dan putih, set slimming, resdung, gout, diabetes, kanser, darah tinggi, sakit jantung, susah hamil, rambut gugur, kulit kering, kulit gebu, tips hamil, penyusuan susu ibu, milkbooster, pengedar shaklee ampang, pengedar shaklee johor, pengedar shaklee ipoh, pengedar shaklee batu gajah, pengedar shaklee melaka, pengedar shaklee klang, pengedar shaklee subang, pengedar shaklee shah alam, pengedar shaklee puchong, pengedar shaklee sri petaling, pengedar shaklee kajang, pengedar shaklee labuan, pengedar shaklee miri, tawau, pengedar shaklee kuantan, pengedar shaklee kuala terengganu, pengedar shaklee taiping, pengedar shaklee bagan serai, pengedar shaklee kuala kangsar, pengedar shaklee kuala kurau, pengedar shaklee arau, pengedar shaklee kangar, pengedar shaklee alor gajah, pengedar shaklee jasin


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...