Saturday, August 8, 2015

Join Shaklee Dapat Free vitamin

Join Shaklee Dapat Free Vitamin


Assalamualaikum wbt kengkawan di luar sana. Kalau lah terbaca atau terjumpa atau tersesat masuk blog saya jangan kemana-mana. Jangan close window. Saya nak story tentang "register menjadi ahli shaklee" dan tentang cara nak dapat vitamin percuma dari shaklee

Ok. harga baru untuk daftar shaklee bermula April 2015 ialah rm68.90 untuk seumur hidup ye kakak-kakak.. abang-abang.. adik-adik. Bila join register ahli uolls akan dapat sebuah beg yang mengandungi manual kit dan segala katalog terkini shaklee. Ada disertakan cara nak bisnes dan cara nak berkembang dalam bisnes shaklee. Setiap pembelian kita, uv point kita, point yang melayakkan kita menaiki takhta diraja. oppss bukan hihi.. maksud saya naik pangkat dalam shaklee. Setiap pangkat (rank) ada reward bonus yang kita dapat. 

Vitamin shaklee, suplemen shaklee, Blog shaklee, shaklee online, shaklee2u, web shaklee, branch shaklee, pengedar shaklee penang, pengedar shaklee kulim, pengedar shaklee sungai petani, pengedar shaklee kedah, pengedar shaklee alor setar, pengedar shaklee perlis, pengedar shaklee butterworth, pengedar shaklee seberang jaya, pengedar shaklee bertam, pengedar shaklee kepala batas, pengedar shaklee tasek gelugor, pengedar shaklee juru, pengedar shaklee padang serai, pengedar shaklee bayan lepas, pengedar shaklee bayan baru, pengedar shaklee bukit jambul, pengedar shaklee jelutong, pengedar shaklee ayer itam, pengedar shaklee georgetown, pengedar shaklee usm, pengedar shaklee lunas, pengedar shaklee nibong tebal, pengedar shaklee bagan, pengedar shaklee permatang pauh, pengedar shaklee bukit mertajam, pengedar shaklee bandar perda, pengedar shaklee penanti, pengedar shaklee guar perahu, set kurus, set kesuburan,  set kecantikan, set bersalin, set berpantang, set kehamilan, set anak bijak, set awet muda, anti penuaan, kulit berjerawat, kulit berminyak, kulit gelap, kulit kusam, cerah dan putih, set slimming, resdung, gout, diabetes, kanser, darah tinggi, sakit jantung, susah hamil, rambut gugur, kulit kering, kulit gebu, tips hamil, penyusuan susu ibu, milkbooster, pengedar shaklee ampang, pengedar shaklee johor, pengedar shaklee ipoh, pengedar shaklee batu gajah, pengedar shaklee melaka, pengedar shaklee klang, pengedar shaklee subang, pengedar shaklee shah alam, pengedar shaklee puchong, pengedar shaklee sri petaling, pengedar shaklee kajang, pengedar shaklee labuan, pengedar shaklee miri, tawau, pengedar shaklee kuantan, pengedar shaklee kuala terengganu, pengedar shaklee taiping, pengedar shaklee bagan serai, pengedar shaklee kuala kangsar, pengedar shaklee kuala kurau, pengedar shaklee arau, pengedar shaklee kangar, pengedar shaklee alor gajah, pengedar shaklee jasin

Alaa. saya nak ajak uolls ramai-ramai jadi ahli shaklee. Tak semestinya wajib bisnes. Kalau uolls memang nak makan je suplemen shaklee meh meh.. sangat dialukan. uolls terus dapat harga ahli yang murah dari harga retail sehingga 20-30% tau.. Paling best.. ahli shaklee yang nk makan sendiri je.. saya sebagai upline boleh belikan untuk uolls n cod atau pun pos terus ke alamat uolls. 

Ahli yang nak buat bisnes parttime dan full time weolls akan train sehingga berjaya. Tak kisah lah uolls nak income 2 angka ke, 3 angka ke, 4 angka ke 5 angka ke sebulan itu terpulang masing-masing atas usaha gigih uolls. Usaha lebih memang banyak lah uolls dapat. Kalau tunggu duduk termenung memang kosong lah jawab nya. Yang penting kena usaha gigih, rajin, fokus, konsisten dengan apa yang perlu kita lakukan bila kita decide nak buat bisnes. Yang ni semua akan diterangkan bila uolls jadi ahli dibawah saya. Register lah ahli bawah saya ye.. Banyak lagi yang nak diterangkan.. Tapi saya akan sambung lagi.

BERITA BAIK pada uolls yang nak jadi ahli shaklee sekarang ni bila uolls register jadi ahli dan buat belian sekurang-kurangnya rm30 (harga ahli lagi murah) uolls akan dapat free vitamin iaitu Vitalea (multivitami) yang bernilai rm90+) bertahan 4 bulan tau vitamin ni.

NAK JADI AHLI SHAKLEE HUBUNGI SAYA SEKARANG YA..


Berminat dengan produk SHAKLEE?


SMS/Whatsapp/Telegram 011-320 65144 untuk COD sekitar Penang, Kulim, Sungai Petani.

SMS/Whatsapp/Telegram 011-320 65144 untuk POS ke SELURUH MALAYSIA termasuk SABAH/SARAWAK

Walk-in branch Shaklee yang SAH berdekatan seluruh malaysia

Guna ID 995071 (norhaslinda hashim) untuk mendapatkan harga ahli.

Sila hubungi saya selepas pembelian untuk Tips eksklusif dan jadual makan.


  
NAK DAPAT DISKAUN SEHINGGA 20%?

JOM JADI AHLI SHAKLEE DIBAWAH TEAM KAMI

BANYAK KELEBIHAN DAN PELUANG BERSAMA SHAKLEE

KLIK DISINI UNTUK MENGETAHUI DENGAN LEBIH LANJUT.


GAYA HIDUP SIHAT YANG BERKUALITI DAN CERIA SELALU BERSAMA SHAKLEE.

SEBARANG PERTANYAAN DAN PEMBELIAN TENTANG PRODUK SHAKLEE 
SILA HUBUNGI SAYA:


Norhaslinda Hashim
Shaklee ID 995071
Call/SMS/Whatsapp/Telegram: 011. 320. 65144


Vitamin shaklee, suplemen shaklee, Blog shaklee, shaklee online, shaklee2u, web shaklee, branch shaklee, pengedar shaklee penang, pengedar shaklee kulim, pengedar shaklee sungai petani, pengedar shaklee kedah, pengedar shaklee alor setar, pengedar shaklee perlis, pengedar shaklee butterworth, pengedar shaklee seberang jaya, pengedar shaklee bertam, pengedar shaklee kepala batas, pengedar shaklee tasek gelugor, pengedar shaklee juru, pengedar shaklee padang serai, pengedar shaklee bayan lepas, pengedar shaklee bayan baru, pengedar shaklee bukit jambul, pengedar shaklee jelutong, pengedar shaklee ayer itam, pengedar shaklee georgetown, pengedar shaklee usm, pengedar shaklee lunas, pengedar shaklee nibong tebal, pengedar shaklee bagan, pengedar shaklee permatang pauh, pengedar shaklee bukit mertajam, pengedar shaklee bandar perda, pengedar shaklee penanti, pengedar shaklee guar perahu, set kurus, set kesuburan,  set kecantikan, set bersalin, set berpantang, set kehamilan, set anak bijak, set awet muda, anti penuaan, kulit berjerawat, kulit berminyak, kulit gelap, kulit kusam, cerah dan putih, set slimming, resdung, gout, diabetes, kanser, darah tinggi, sakit jantung, susah hamil, rambut gugur, kulit kering, kulit gebu, tips hamil, penyusuan susu ibu, milkbooster, pengedar shaklee ampang, pengedar shaklee johor, pengedar shaklee ipoh, pengedar shaklee batu gajah, pengedar shaklee melaka, pengedar shaklee klang, pengedar shaklee subang, pengedar shaklee shah alam, pengedar shaklee puchong, pengedar shaklee sri petaling, pengedar shaklee kajang, pengedar shaklee labuan, pengedar shaklee miri, tawau, pengedar shaklee kuantan, pengedar shaklee kuala terengganu, pengedar shaklee taiping, pengedar shaklee bagan serai, pengedar shaklee kuala kangsar, pengedar shaklee kuala kurau, pengedar shaklee arau, pengedar shaklee kangar, pengedar shaklee alor gajah, pengedar shaklee jasin








Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...