Tuesday, August 11, 2015

JJCM: Nasi Kandar Deen

JJCM: Nasi Kandar Deen


Assalamualaikum wbt. Entri terperap dalam draft lamanya. Memang dah lama nak share jalan-jalan cari makan kat penang. Kumpul gambar je pastu masuk draft. Oh my.. Nasi Kandar Deen antara nasi kandar favourite saya dan antara nasi kandar sedap di Penang. Nasi Kandar terkenal di Penang katanya hehehe. Kalau nak atur nasi kandar penang ni sampai sekarang pun tak habis jelajah lagi tau sebab asyik pergi tempat yang sama je.



Citarasa manusia berbeza ya. Kalau sedap di tekak saya tak bermakna sedap di tekak awak. Saya dengan suami saya pun kekadang berbalah. Dia cakap tak sedap saya cakap sedap. Dan gitulah sebaliknya. Kalau kawan-kawan dari luar Penang minta pendapat nak makan nasi kandar yang sedap.. sorry i tak reti nak sajes kat uolls. i boleh senaraikan je nama-nama kedai tu. Tapi kebanyakannya datang sini tak habis-habis cari Nasi Kandar Line Clear je hahaha betui tak? Saya suka Line Clear yang dulu. Sekarang ni dengarnya tukar pengurusan tukang masak pun bertukar. Tak sure lah tu.. Kekadang pergi jugak line clear tu.



Cuba tengok. orang beratoq panjangggg nak makan nasi kandar. fuhh. Kedai dia kecik je bukan macam restoran besar macam Pelita, Subaidah, Kayu. No no no.. kedai ni kecik dan biasa-biasa je. Jangan fikir kedai tu besar, cantik, beraircond. Orang penang pilih kedai hat macam ni ja makan nasi kandaq sedap hehe. Nasi Kandar Deen ni terletak kat Jelutong. Nak bagi maps saya tak reti nanti lagi sesat uolls. Saya jenis tak ingat jalan. Alaa guna lah wave. Apa guna ada henfon canggih tak boleh wave hahah sorry guys gurau je :P 



Pada saya nasi kandar deen lagi best dari nasi kandar beratoq. Haha jangan marah penggemar nasi kandar beratoq. Tekak lain-lain kan? Kami husband wife satu pendapat bab ni so memang jarang lah beratoq sampai beratus meter taktau lah sebab nak makan nasi kandar beratoq. Eh yeke hihi.Tapi sesekali kalau abang sulong saya balik sini depa teringin nak makan kita bawak la. Lepas ni kami pi makan nasi kandar beratoq pulak noh

Lepas makan nasi kandar jangan lupa detox badan noh. Buang balik kolestrol kita. Detox dengan herblax/Alfalfa. Ambil lecithin atau omegaguard juga nak bakarrrr lemak!


Berminat dengan produk SHAKLEE?


SMS/Whatsapp/Telegram 011-320 65144 untuk COD sekitar Penang, Kulim, Sungai Petani.

SMS/Whatsapp/Telegram 011-320 65144 untuk POS ke SELURUH MALAYSIA termasuk SABAH/SARAWAK

Walk-in branch Shaklee yang SAH berdekatan seluruh malaysia

Guna ID 995071 (norhaslinda hashim) untuk mendapatkan harga ahli.

Sila hubungi saya selepas pembelian untuk Tips eksklusif dan jadual makan.



 
  
NAK DAPAT DISKAUN SEHINGGA 20%?

JOM JADI AHLI SHAKLEE DIBAWAH TEAM KAMI

BANYAK KELEBIHAN DAN PELUANG BERSAMA SHAKLEE

KLIK DISINI UNTUK MENGETAHUI DENGAN LEBIH LANJUT.

GAYA HIDUP SIHAT YANG BERKUALITI DAN CERIA SELALU BERSAMA SHAKLEE.

SEBARANG PERTANYAAN DAN PEMBELIAN TENTANG PRODUK SHAKLEE 
SILA HUBUNGI SAYA:

Norhaslinda Hashim
Shaklee ID 995071
Call/SMS/Whatsapp/Telegram: 011. 320. 65144


Vitamin shaklee, suplemen shaklee, Blog shaklee, shaklee online, shaklee2u, web shaklee, branch shaklee, pengedar shaklee penang, pengedar shaklee kulim, pengedar shaklee sungai petani, pengedar shaklee kedah, pengedar shaklee alor setar, pengedar shaklee perlis, pengedar shaklee butterworth, pengedar shaklee seberang jaya, pengedar shaklee bertam, pengedar shaklee kepala batas, pengedar shaklee tasek gelugor, pengedar shaklee juru, pengedar shaklee padang serai, pengedar shaklee bayan lepas, pengedar shaklee bayan baru, pengedar shaklee bukit jambul, pengedar shaklee jelutong, pengedar shaklee ayer itam, pengedar shaklee georgetown, pengedar shaklee usm, pengedar shaklee lunas, pengedar shaklee nibong tebal, pengedar shaklee bagan, pengedar shaklee permatang pauh, pengedar shaklee bukit mertajam, pengedar shaklee bandar perda, pengedar shaklee penanti, pengedar shaklee guar perahu, set kurus, set kesuburan,  set kecantikan, set bersalin, set berpantang, set kehamilan, set anak bijak, set awet muda, anti penuaan, kulit berjerawat, kulit berminyak, kulit gelap, kulit kusam, cerah dan putih, set slimming, resdung, gout, diabetes, kanser, darah tinggi, sakit jantung, susah hamil, rambut gugur, kulit kering, kulit gebu, tips hamil, penyusuan susu ibu, milkbooster, pengedar shaklee ampang, pengedar shaklee johor, pengedar shaklee ipoh, pengedar shaklee batu gajah, pengedar shaklee melaka, pengedar shaklee klang, pengedar shaklee subang, pengedar shaklee shah alam, pengedar shaklee puchong, pengedar shaklee sri petaling, pengedar shaklee kajang, pengedar shaklee labuan, pengedar shaklee miri, tawau, pengedar shaklee kuantan, pengedar shaklee kuala terengganu, pengedar shaklee taiping, pengedar shaklee bagan serai, pengedar shaklee kuala kangsar, pengedar shaklee kuala kurau, pengedar shaklee arau, pengedar shaklee kangar, pengedar shaklee alor gajah, pengedar shaklee jasin


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...