Monday, August 10, 2015

Hilangkan Keputihan Dengan SHAKLEE

Hilangkan Keputihan Dengan SHAKLEE


Ngeri dan seriau dengar tentang keputihan. KEPUTIHAN ni bagaikan musuh wanita. Tetapi pada keputihan wanita adalah teman baiknya hihi. Ia terjadi jika kaum wanita uolls tak jaga kesihatan kebersihan diri.

Maksud I.. ok nak ber I pulak kali.. jangan loya ya. telan Peppermint Ginger plus minum dengan ayaq teh o panas. Hilang loya uolls. Sesuai lah kalau uolls preggy.. tak preggy pun boleh. Ok ekceli kan I sendiri risau kalau tetiba I ada keputihan. Tetiba ya.. Lepas kahwin alhamdulillah susah nak jadi. Uolls kan yang ada keputihan mesti pakai pantyliner kan? Pastikan lah uolls rajin tukar pantyline setiap kali lepas pergi toilet. Lap kering-kering pakai pantyliner.

Perempuan yang nak solat ada keputihan n apa segala lendir yang keluar dari vagina kena selalu cek tahu tak.. Itu lah cakap tadi kena bersih sebelum nak solat. Ada yang pandang enteng hal ni. Tak pasal-pasal solat batal. Mesti ada yang kata dah keputihan/lendir tu nak keluar je nak buat lagumana? Jawapan dia jaga lah.. cari lah solution macam mana nak hilangkan keputihan tu atau apa-apa jangkitan yang boleh buat vagina berbau. Dah sampai tahap gatal-gatal tu dah kena infection lah.  Ada bakteria segala parasit yang menggangu. Ha parasit pelesit nanti keluar heee. Sorry.

Pemakanan kena jaga. Kawal pengambilan gula. karbohidrat dan yang bersusu. Makanan dia lah tu. Itulah terjadinya fungal Candida Albicans. Salah satu jenis fungal yang ramai perempuan kena. Paling ramai yang nak terkena ialah ibu mengandung. Kesian sangat. Bahaya tahu ibu mengandung yang ada keputihan ni.. Alhamdulillah sepanjang I pregnant dulu I tak pernah ada masalah keputihan.

Kena rajin makan sayur-sayuran hijau. Ada juga herba yang sangat sesuai untuk atasi masalah kputihan ni seperti oregan, paprika, rosemary, black pepper, garlic. Garlic elok makan raw sebab dia antiviral gitu. Tapi kalau tak mampu nak makan macam mana ek?

Ni nak cerita ni.. uolls ambil je SET KEPUTIHAN SHAKLEE. Lengkap semuanya.


Segala jenis kegatalan, ekzema, kurap ke dapat diatasi dengan set keputihan ni.

SET KEPUTIHAN SHAKLEE

ALFALFA - Bertindak sebagai agen antikulat yang kuat untuk membunuh kulat candida yang menjafi punca utama keputihan

GARLIC - Garlic ada dalam senarai makanan yang membunuh candida dengan sifat antioksida dan ia juga membantu meningkatkan sistem imun badan melawan jangkitan kuman

GLA COMPLEX - Boleh membantu mengelakkan kulat candida daripada merebak


Rawatlah sebelum terlambat. Ibu hamil perlu dapat konsultasi dari pengedar uolls sebelum uolls nak cuba. 

Berminat dengan produk SHAKLEE?


SMS/Whatsapp/Telegram 011-320 65144 untuk COD sekitar Penang, Kulim, Sungai Petani.

SMS/Whatsapp/Telegram 011-320 65144 untuk POS ke SELURUH MALAYSIA termasuk SABAH/SARAWAK

Walk-in branch Shaklee yang SAH berdekatan seluruh malaysia

Guna ID 995071 (norhaslinda hashim) untuk mendapatkan harga ahli.

Sila hubungi saya selepas pembelian untuk Tips eksklusif dan jadual makan.



 
  
NAK DAPAT DISKAUN SEHINGGA 20%?

JOM JADI AHLI SHAKLEE DIBAWAH TEAM KAMI

BANYAK KELEBIHAN DAN PELUANG BERSAMA SHAKLEE

KLIK DISINI UNTUK MENGETAHUI DENGAN LEBIH LANJUT.



GAYA HIDUP SIHAT YANG BERKUALITI DAN CERIA SELALU BERSAMA SHAKLEE.

SEBARANG PERTANYAAN DAN PEMBELIAN TENTANG PRODUK SHAKLEE 
SILA HUBUNGI SAYA:



Norhaslinda Hashim
Shaklee ID 995071
Call/SMS/Whatsapp/Telegram: 011. 320. 65144



Vitamin shaklee, suplemen shaklee, Blog shaklee, shaklee online, shaklee2u, web shaklee, branch shaklee, pengedar shaklee penang, pengedar shaklee kulim, pengedar shaklee sungai petani, pengedar shaklee kedah, pengedar shaklee alor setar, pengedar shaklee perlis, pengedar shaklee butterworth, pengedar shaklee seberang jaya, pengedar shaklee bertam, pengedar shaklee kepala batas, pengedar shaklee tasek gelugor, pengedar shaklee juru, pengedar shaklee padang serai, pengedar shaklee bayan lepas, pengedar shaklee bayan baru, pengedar shaklee bukit jambul, pengedar shaklee jelutong, pengedar shaklee ayer itam, pengedar shaklee georgetown, pengedar shaklee usm, pengedar shaklee lunas, pengedar shaklee nibong tebal, pengedar shaklee bagan, pengedar shaklee permatang pauh, pengedar shaklee bukit mertajam, pengedar shaklee bandar perda, pengedar shaklee penanti, pengedar shaklee guar perahu, set kurus, set kesuburan,  set kecantikan, set bersalin, set berpantang, set kehamilan, set anak bijak, set awet muda, anti penuaan, kulit berjerawat, kulit berminyak, kulit gelap, kulit kusam, cerah dan putih, set slimming, resdung, gout, diabetes, kanser, darah tinggi, sakit jantung, susah hamil, rambut gugur, kulit kering, kulit gebu, tips hamil, penyusuan susu ibu, milkbooster, pengedar shaklee ampang, pengedar shaklee johor, pengedar shaklee ipoh, pengedar shaklee batu gajah, pengedar shaklee melaka, pengedar shaklee klang, pengedar shaklee subang, pengedar shaklee shah alam, pengedar shaklee puchong, pengedar shaklee sri petaling, pengedar shaklee kajang, pengedar shaklee labuan, pengedar shaklee miri, tawau, pengedar shaklee kuantan, pengedar shaklee kuala terengganu, pengedar shaklee taiping, pengedar shaklee bagan serai, pengedar shaklee kuala kangsar, pengedar shaklee kuala kurau, pengedar shaklee arau, pengedar shaklee kangar, pengedar shaklee alor gajah, pengedar shaklee jasin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...