Wednesday, August 5, 2015

Beli Shaklee Dengan Harga Murah


Beli Shaklee Dengan Harga Murah

Assalamualaikum wbt. Saya seronok nak cerita tentang Shaklee. Sebenarnya banyak sangat kelebihan bila jadi ahli shaklee. Jadi ahli shaklee cuma rm68.90 untuk seumur hidup lepas tu kita layak terima segala benefit mengikut terma dan syarat. Suplemen shaklee tak mahal. Murah lagi lepas jadi jadi ahli shaklee.

Ok saya nak cerita perihal kelmarin. Saya dapat whatApp dari pembaca blog. Customer ni dah ber mesej dengan saya sejak minggu lepas. Tapi belum rezeki berjumpa dengannya. Beliau nak sangat cuba produk shaklee Alfalfa ni yang dikatakan banyak kebaikan seperti mengatasi masalah keputihan, masalah resdung, alergik, merapatkan hubungan suami isteri yang berfungsi seperti kacip fatimah dan juga sesuai untuk detox untuk mereka yang hendak turunkan berat badan.



 Kelmarin beliau berada disekitar bandar sunway baru lepas meeting. Masa tu pula saya tak sempat nak berjumpa dengannya pada masa tu kerana ada urusan lain. Alang-alang beliau berada berdekatan dengan branch Shaklee saya pun beri cara nak beli sendiri di Shaklee. Sepantas kilat dalam masa 5 minit beliau berjaya membeli sendiri dikaunter shaklee menggunakan ID saya dan paling best beliau dapat harga ahli kerana direct ke kaunter. Terima kasih banyak-banyak.

Saya sempat pesan dengannya jadi ahli terus lepas ni. Sebab banyak sangat kelebihan kita dapat nanti. Setiap pembelian kita dapat point nya. Point tersebut yang menentukan berapa bonus cash yang kita akan dapat pada bulan tersebut. Saya tak paksa mereka jadi ahli shaklee mesti berbisnes. Dibawah group saya sendiri ramai mereka yang makan sendiri. Setiap bulan kita boleh kumpul order dari adik beradik, family, kawan-kawan.. dari situ kita dapat kumpul point. Terpulang pada kita sendiri. Yang nak serius berbisnes kita akan guide cara nak bisnes dan pastinya kita perlu kesungguhan dan fokus.

Bulan ni lagi best bila jadi ahli dan beli produk shaklee serendah rm30 kita layak mendapat percuma vitamin shaklee iaitu VITALEA. Nak tak??

Berminat dengan produk SHAKLEE?


SMS/Whatsapp/Telegram 011-320 65144 untuk COD sekitar Penang, Kulim, Sungai Petani.

SMS/Whatsapp/Telegram 011-320 65144 untuk POS ke SELURUH MALAYSIA termasuk SABAH/SARAWAK

Walk-in branch Shaklee yang SAH berdekatan seluruh malaysia

Guna ID 995071 (norhaslinda hashim) untuk mendapatkan harga ahli.

Sila hubungi saya selepas pembelian untuk Tips eksklusif dan jadual makan.


  
NAK DAPAT DISKAUN SEHINGGA 20%?

JOM JADI AHLI SHAKLEE DIBAWAH TEAM KAMI

BANYAK KELEBIHAN DAN PELUANG BERSAMA SHAKLEE

KLIK DISINI UNTUK MENGETAHUI DENGAN LEBIH LANJUT.



GAYA HIDUP SIHAT YANG BERKUALITI DAN CERIA SELALU BERSAMA SHAKLEE.

SEBARANG PERTANYAAN DAN PEMBELIAN TENTANG PRODUK SHAKLEE 
SILA HUBUNGI SAYA:



Norhaslinda Hashim
Shaklee ID 995071
Call/SMS/Whatsapp/Telegram: 011. 320. 65144



Vitamin shaklee, suplemen shaklee, Blog shaklee, shaklee online, shaklee2u, web shaklee, branch shaklee, pengedar shaklee penang, pengedar shaklee kulim, pengedar shaklee sungai petani, pengedar shaklee kedah, pengedar shaklee alor setar, pengedar shaklee perlis, pengedar shaklee butterworth, pengedar shaklee seberang jaya, pengedar shaklee bertam, pengedar shaklee kepala batas, pengedar shaklee tasek gelugor, pengedar shaklee juru, pengedar shaklee padang serai, pengedar shaklee bayan lepas, pengedar shaklee bayan baru, pengedar shaklee bukit jambul, pengedar shaklee jelutong, pengedar shaklee ayer itam, pengedar shaklee georgetown, pengedar shaklee usm, pengedar shaklee lunas, pengedar shaklee nibong tebal, pengedar shaklee bagan, pengedar shaklee permatang pauh, pengedar shaklee bukit mertajam, pengedar shaklee bandar perda, pengedar shaklee penanti, pengedar shaklee guar perahu, set kurus, set kesuburan,  set kecantikan, set bersalin, set berpantang, set kehamilan, set anak bijak, set awet muda, anti penuaan, kulit berjerawat, kulit berminyak, kulit gelap, kulit kusam, cerah dan putih, set slimming, resdung, gout, diabetes, kanser, darah tinggi, sakit jantung, susah hamil, rambut gugur, kulit kering, kulit gebu, tips hamil, penyusuan susu ibu, milkbooster, pengedar shaklee ampang, pengedar shaklee johor, pengedar shaklee ipoh, pengedar shaklee batu gajah, pengedar shaklee melaka, pengedar shaklee klang, pengedar shaklee subang, pengedar shaklee shah alam, pengedar shaklee puchong, pengedar shaklee sri petaling, pengedar shaklee kajang, pengedar shaklee labuan, pengedar shaklee miri, tawau, pengedar shaklee kuantan, pengedar shaklee kuala terengganu, pengedar shaklee taiping, pengedar shaklee bagan serai, pengedar shaklee kuala kangsar, pengedar shaklee kuala kurau, pengedar shaklee arau, pengedar shaklee kangar, pengedar shaklee alor gajah, pengedar shaklee jasin





Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...