Wednesday, April 8, 2015

Student Buat Part Time Bisnes Shaklee?

Student Buat Part Time Bisnes Shaklee?


Tahniah Nur Hijrah shopping produk shaklee dan akhirnya buat keputusan untuk menjadi ahli shaklee. Sebab banyak benefit nya kan? Diskaun 25% dari retail price. Seronok ni buat part time bisnes sesuai untuk student seperti nur hijrah. Bila cukup point minima nanti dapat cash back shaklee bagi masuk dalam account 15hb tiap bulan. 

Semua promosi shaklee setiap bulan yang menguntungkan. Ada diskaun 5% lah. Ada free 1 lah. Sangat disarankan kepada semua orang kerja gomen ke kerja swasta ke yang nak tambah pendapatan tak kira lah part time or fulltime.. masa ekonomi tengah gawat ni kita perlu cari side income. Student dan surirumah jom lah grab peluang ni. 

Yang nak serius berbisnes secara online/offline anda akan diguide. Cara menjemput rezeki dengan shaklee yang patuh syariah dan halal, cara nak buat blog dari basic sehingga cara nak buat marketing dengan pelbagai medium yang sedia ada.. selebihnya atas anda sendiri nak buat ke taknak. InsyaAllah saya akan bantu siapa yang nak serius tambah income!

jadi ahli shaklee, bonus shaklee, cara jadi ahi shaklee, shaklee penang, shaklee kedah, shaklee kelantan

Gambar kat atas sebelah kiri senarai sebahagian downline-downline saya. Ada yang aktif berbisnes ada juga cuma makan sendiri produk shaklee tapi kadang-kadang buat part time juga. Sebab tolong belikan untuk kawan-kawan juga.  

Seronok buat shaklee ni. Kalau kita tak ada kenderaan nak keluar nak beli barang kat branch kita boleh order guna online je. Setiap ahli akan diberi ID masing-masing lepas tu boleh loin sendiri ke website shaklee www.shaklee2.com.my Jika ada masalah internet pun takpa. Call je Shaklee order melalui telefon. Semua senang n kacang goreng je.

Jom register ahli shaklee sekarang. Dan anda boleh mula part time atau full time bisnes shaklee. Anytime. Anywhere. 


                                     Berminat dengan produk SHAKLEE?

SMS/Whatsapp/Telegram 011-320 65144 untuk COD sekitar Penang, Kulim, Sungai Petani.

SMS/Whatsapp/Telegram 011-320 65144 untuk POS ke SELURUH MALAYSIA termasuk SABAH/SARAWAK

Walk-in branch Shaklee yang SAH berdekatan seluruh malaysia

Guna ID 995071 (norhaslinda hashim) untuk mendapatkan harga ahli.

Sila hubungi saya selepas pembelian untuk Tips eksklusif dan jadual makan.

  
NAK DAPAT DISKAUN SEHINGGA 20%?

JOM JADI AHLI SHAKLEE DIBAWAH TEAM KAMI

BANYAK KELEBIHAN DAN PELUANG BERSAMA SHAKLEE

KLIK DISINI UNTUK MENGETAHUI DENGAN LEBIH LANJUT.

GAYA HIDUP SIHAT YANG BERKUALITI DAN CERIA SELALU BERSAMA SHAKLEE.

SEBARANG PERTANYAAN DAN PEMBELIAN TENTANG PRODUK SHAKLEE 
SILA HUBUNGI SAYA:

Norhaslinda Hashim
Shaklee ID 995071
Call/SMS/Whatsapp/Telegram: 011. 320. 65144


Vitamin shaklee, suplemen shaklee, Blog shaklee, shaklee online, shaklee2u, web shaklee, branch shaklee, pengedar shaklee penang, pengedar shaklee kulim, pengedar shaklee sungai petani, pengedar shaklee kedah, pengedar shaklee alor setar, pengedar shaklee perlis, pengedar shaklee butterworth, pengedar shaklee seberang jaya, pengedar shaklee bertam, pengedar shaklee kepala batas, pengedar shaklee tasek gelugor, pengedar shaklee juru, pengedar shaklee padang serai, pengedar shaklee bayan lepas, pengedar shaklee bayan baru, pengedar shaklee bukit jambul, pengedar shaklee jelutong, pengedar shaklee ayer itam, pengedar shaklee georgetown, pengedar shaklee usm, pengedar shaklee lunas, pengedar shaklee nibong tebal, pengedar shaklee bagan, pengedar shaklee permatang pauh, pengedar shaklee bukit mertajam, pengedar shaklee bandar perda, pengedar shaklee penanti, pengedar shaklee guar perahu, set kurus, set kesuburan,  set kecantikan, set bersalin, set berpantang, set kehamilan, set anak bijak, set awet muda, anti penuaan, kulit berjerawat, kulit berminyak, kulit gelap, kulit kusam, cerah dan putih, set slimming, resdung, gout, diabetes, kanser, darah tinggi, sakit jantung, susah hamil, rambut gugur, kulit kering, kulit gebu, tips hamil, penyusuan susu ibu, milkbooster, pengedar shaklee ampang, pengedar shaklee johor, pengedar shaklee ipoh, pengedar shaklee batu gajah, pengedar shaklee melaka, pengedar shaklee klang, pengedar shaklee subang, pengedar shaklee shah alam, pengedar shaklee puchong, pengedar shaklee sri petaling, pengedar shaklee kajang, pengedar shaklee labuan, pengedar shaklee miri, tawau, pengedar shaklee kuantan, pengedar shaklee kuala terengganu, pengedar shaklee taiping, pengedar shaklee bagan serai, pengedar shaklee kuala kangsar, pengedar shaklee kuala kurau, pengedar shaklee arau, pengedar shaklee kangar, pengedar shaklee alor gajah, pengedar shaklee jasin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...