Thursday, April 2, 2015

Pengedar Shaklee Penang Sempoi Baq Ang

Pengedar Shaklee Penang Sempoi Baq Ang


Assalamulaikum wbt. Lama noh tak bercerita tentang shaklee. Saja nak habaq orang penang terutamanya hat dok area seberang jaya, bandar perda, permatang pauh, kepala batas, bertam, tasek gelugor nak beli shaklee boleh roger cheq noh. Mai support sikit orang melayu penang kita meniaga.

Shaklee ada branch kat Penang ni kat bandar sunway. Tapi kalau nak beli kena ada ID baru boleh beli harga ahli. Kalau rasa ghajin nak pi sendiri boleh guna Id cheq ni. Kat kaunter akan ada borang senarai barang nak beli.. just keyin no iD. no ID cheq ialah 995071 (norhaslinda hashim) Pastu tick lahbarang yang kita nak beli tu.

Jangan lupa tekan no noh. Alaa serupa macam kita pi bank la. Satgi no kita kena panggil kta pi la senyum kat orang kaunter tu hihi. Kot lah dia nak bagi diskaun haha. Memang diskaun lah sebab dapat harga ahli. Satgi lepas bayaq kena tekan no lagi untuk pickup barang kat sebelah tu. Selesai. Senang kan?

Sebenarnya kalau nak jimat dan dapat kelebihan lagi memang cheq sarankan terus jadi ahli shaklee laa. tau dakdapat diskaun sampai 25% dari harga retail? Boleh ja nak pakai ID orang. Tapi cuba pikiaq sat kalau kita kumpul order kawan-kawan ka family ka mak ayah ka sorang sikit nak beli vitamin sebab sakit lutut lah, darah tinggi lah, kanser lah, diabetes lah, adik kita muka dok penuh jerawat lah, kakak kita nak beli set berpantang lah, kawan kita nak beli set mengandung lah... haa cuba pikiaq sat.. rugi noh kalau kita tak jadi ahli dari awal..??

Sebab banyak sangat benefit bila kita jadi ahli shaklee. kita akan dapat point setiap pembelian kita dipanggil uv) bila cukup point minima 150uv kita layak dapat bonus masuk dalam account kita rm22.50. tu paling minima lah. saja-saja kutip order orang guna id kita dapat duit saja. kalau beli lebih dapat bonus lebih. Best ka tak best? Ni belum kira untuk berbisnes. Kalau bebisnes lagi sempoi baq ang!

Jadi ahli pun la ni cuma rm68.90 seumur hidup tau. tak payah la nak renew tiap tahun. pakai ja la terus ID yang sama. Macam mana nak jadi ahli? Boleh whatsapp ka call cheq untuk register ahli. Nanti che uruskan semua nanti lepas register akan dapat bag dan manual shaklee. dalam tu ada semua price list n jenis produk. Kalau segan nak call cheq boleh terus ke branch berdekatan beli borang pendaftaran ahli kat kaunter then nama sponsor letak nama cheq n ID cheq. Sponsor name: Norhaslinda Hashim ID: 995071 Jangan letak nama n id orang lain nohh. Lepas register jangan lupa roger-roger cheq pulak noh. Nanti cheq taktau.

bersama intan payung ayesha irdina

Kenapa mesti register bawah cheq linda ni? Sebab cheq akan guide uolls tentang produk, cara makan dan kami ada group kami sendiri untuk guide orang yang nak berbisnes juga. So jadi ahli shaklee walaupun hanya untuk makan sendiri tetap akan diguide takkan terkontang kanting punya. Sebab cheq memang serius dengan bisnes shaklee.

Ok clear tak? Yang nak jadi ahli luar dari kawasan penang pun saya sangat alu-alukan terutama orang sabah, sarawak, kelantan, terengganu, pahang, melaka, perlis, kedah. eh satu malaysia lah meh la jadi ahli dibawah group saya. Kalau yang serius nak berbisnes saya akan guide cara buat blog untuk bisnes n cara marketing yang lain. Jangan risau kalau saya jauh dari anda.. Jauh tak menghalang kita bekomunikasi. internet kan ada? henfon kan ada? Surirumah dan student saya sangat galakkan uolls join bisnes ni. Jom!

                                          Berminat dengan produk SHAKLEE?

SMS/Whatsapp/Telegram 011-320 65144 untuk COD sekitar Penang, Kulim, Sungai Petani.

SMS/Whatsapp/Telegram 011-320 65144 untuk POS ke SELURUH MALAYSIA termasuk SABAH/SARAWAK

Walk-in branch Shaklee yang SAH berdekatan seluruh malaysia

Guna ID 995071 (norhaslinda hashim) untuk mendapatkan harga ahli.

Sila hubungi saya selepas pembelian untuk Tips eksklusif dan jadual makan.

  
NAK DAPAT DISKAUN SEHINGGA 20%?

JOM JADI AHLI SHAKLEE DIBAWAH TEAM KAMI

BANYAK KELEBIHAN DAN PELUANG BERSAMA SHAKLEE

KLIK DISINI UNTUK MENGETAHUI DENGAN LEBIH LANJUT.

GAYA HIDUP SIHAT YANG BERKUALITI DAN CERIA SELALU BERSAMA SHAKLEE.

SEBARANG PERTANYAAN DAN PEMBELIAN TENTANG PRODUK SHAKLEE 
SILA HUBUNGI SAYA:

Norhaslinda Hashim
Shaklee ID 995071
Call/SMS/Whatsapp/Telegram: 011. 320. 65144


Vitamin shaklee, suplemen shaklee, Blog shaklee, shaklee online, shaklee2u, web shaklee, branch shaklee, pengedar shaklee penang, pengedar shaklee kulim, pengedar shaklee sungai petani, pengedar shaklee kedah, pengedar shaklee alor setar, pengedar shaklee perlis, pengedar shaklee butterworth, pengedar shaklee seberang jaya, pengedar shaklee bertam, pengedar shaklee kepala batas, pengedar shaklee tasek gelugor, pengedar shaklee juru, pengedar shaklee padang serai, pengedar shaklee bayan lepas, pengedar shaklee bayan baru, pengedar shaklee bukit jambul, pengedar shaklee jelutong, pengedar shaklee ayer itam, pengedar shaklee georgetown, pengedar shaklee usm, pengedar shaklee lunas, pengedar shaklee nibong tebal, pengedar shaklee bagan, pengedar shaklee permatang pauh, pengedar shaklee bukit mertajam, pengedar shaklee bandar perda, pengedar shaklee penanti, pengedar shaklee guar perahu, set kurus, set kesuburan,  set kecantikan, set bersalin, set berpantang, set kehamilan, set anak bijak, set awet muda, anti penuaan, kulit berjerawat, kulit berminyak, kulit gelap, kulit kusam, cerah dan putih, set slimming, resdung, gout, diabetes, kanser, darah tinggi, sakit jantung, susah hamil, rambut gugur, kulit kering, kulit gebu, tips hamil, penyusuan susu ibu, milkbooster, pengedar shaklee ampang, pengedar shaklee johor, pengedar shaklee ipoh, pengedar shaklee batu gajah, pengedar shaklee melaka, pengedar shaklee klang, pengedar shaklee subang, pengedar shaklee shah alam, pengedar shaklee puchong, pengedar shaklee sri petaling, pengedar shaklee kajang, pengedar shaklee labuan, pengedar shaklee miri, tawau, pengedar shaklee kuantan, pengedar shaklee kuala terengganu, pengedar shaklee taiping, pengedar shaklee bagan serai, pengedar shaklee kuala kangsar, pengedar shaklee kuala kurau, pengedar shaklee arau, pengedar shaklee kangar, pengedar shaklee alor gajah, pengedar shaklee jasin


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...