Friday, April 10, 2015

Ayesha & Fast n Furious 7


Ayesha si anak kecil tu tengok wayang? Fast furious pulak tu? Apa waras ke tak mak bapaknya? Dushh.. Hihihi

Haa punya lah teringin nak tengok wayang movie Fast n Furious 7 ni. Plan dari awal cerita ni keluar kat panggung. Cek tiket masa tu rm21. Alaa 2 orang dah berapa kan? Makan lagi best hahaha
Hari Ahad lepas ingat nak tengok jugak lah sebab ada masa free masa tu. Ushar tiket kat Sunway Carnival. Dah siap beratur sampai kaunter orang kaunter kata GSC tak benarkan budak-budak masuk. So kansel lah.


ayesha tengok wayang
Pesen apa ambil gambar macam ni?

For sure i tahu Fast Furious untuk umur 18 tahun keatas. Saja cuba nasib. Nak hantar ayesha kat rumah tok kesian kat dia. Keluar dari situ pergi tempat lain. Tempat lain nanti kucerita hehe.
Hari rabu konfem tiket wayang murah. So booking tiket awal.  Tapi kali ni kena pergi Mega Cineplex kat Pacific mall.  Kat situ boleh bawak budak masuk. Bila masuk memang ramai parents bawak anak-anak kecil hihi. 

Abah ayesha cari seat couple yang belakang sekali. Sebab ini adalah pertama kali Ayesha masuk panggung wayang. Tak tahu lah dia ok ke tak. So be prepared lah. Kalau dia mengamuk bosan mama kena bawak dia keluar. Abah dia dah pesan macam tu sebab dia nak fokus tengok movie sampai habis. Amboi amboi!

Tahu tak last kami tengok wayang bila? Sebelum mengandung kan ayesha lagi. Masa tu movie Avengers! Lama dah 2012 kan tak silap? Masa mengandung tak berani nak pergi tengok wayang bagai walaupun macam-macam movie yang best. Kutahankan diri haha.

Lepas bersalin lagi lah tak boleh masuk panggung sebab rasa tak sesuai ayesha masih kecik. Nanti tak pasal-pasal meragam. Kami ni kalau bab nak berseronok ni mesti nak bawak anak. Seronokkan anak lebih buat kami happy. Macam tak bermakna kalau anak ditinggalkan. Susah nak berdating berdua lelama. Mesti dedua teringat kat intan payung sorang tu. Orang lain maybe ada masa privacy berdua kan? Tapi ye lah masing-masing punya cara lah kan? Janji bahagia heheh


shaklee
tiket rm10 hari rabu


Wayang start pukul 8.45 malam tapi kami sampai dekat pukul 9 cari parking semua full. Ok masuk je panggung ayesha buat muka pelik dan muka teruja dia. Sepanjang dalam panggung dia ok je walaupun hati ni dupdap dupdap kalau dia ajak keluar. Part yang cemas dalam movie nanti dia pun buat muka terkejut bulatkan mata dan menganga macam muka terkejut tu haha. Ayesha tak lah fokus kat movie sangat. Ada part yang tak sesuai kami tutup mata dia or alihkan pandangan dia. Dia jalan-jalan kat celah seat kami.

Ayesha seronok duduk kat tengah-tengah orang berjalan tu. Dia tak turun pun so tak mengganggu orang. Bila ada muzik dari movie tu dia pun buat menari kat tengah-tengah tu. Lepas tu minta nenen haha. So mama dan abah berjaya tengok fast n furious 7 sampai habis. Wahh bestnyaa lepas ni kita tengok Avengers yang baru pulak ntah bila nak keluar wayang hahaha

Cerita fast furious ni macam sedih lah pulak ending. Paul walker kan dah mati. Tapi adik dia Caleb n Cody Walker gantikan dia berlakon  separuh jalan dalam movie ni kan?  Dengar nya lepas ni ada sambungan adik dia je ganti. Muka pun lebih kurang tapi filem ni guna teknik CGI untuk nampak the real Brian O Conner kononnya.

Ishh..dah lama tak review segala jenis movie. Sebab dah kurangkan aktiviti menonton ni.TV pun kadang-kadang sangat tengok. So tak mustahil banyak daku ketinggalan hihi. Tapi sebab kan Fast Furious ni macam legend gitu so tahu la sikit-sikit je. Ahaks!




                                Berminat dengan produk SHAKLEE?

SMS/Whatsapp/Telegram 011-320 65144 untuk COD sekitar Penang, Kulim, Sungai Petani.

SMS/Whatsapp/Telegram 011-320 65144 untuk POS ke SELURUH MALAYSIA termasuk SABAH/SARAWAK

Walk-in branch Shaklee yang SAH berdekatan seluruh malaysia

Guna ID 995071 (norhaslinda hashim) untuk mendapatkan harga ahli.

Sila hubungi saya selepas pembelian untuk Tips eksklusif dan jadual makan.

  
NAK DAPAT DISKAUN SEHINGGA 20%?

JOM JADI AHLI SHAKLEE DIBAWAH TEAM KAMI

BANYAK KELEBIHAN DAN PELUANG BERSAMA SHAKLEE

KLIK DISINI UNTUK MENGETAHUI DENGAN LEBIH LANJUT.

GAYA HIDUP SIHAT YANG BERKUALITI DAN CERIA SELALU BERSAMA SHAKLEE.

SEBARANG PERTANYAAN DAN PEMBELIAN TENTANG PRODUK SHAKLEE 
SILA HUBUNGI SAYA:

Norhaslinda Hashim
Shaklee ID 995071
Call/SMS/Whatsapp/Telegram: 011. 320. 65144


Vitamin shaklee, suplemen shaklee, Blog shaklee, shaklee online, shaklee2u, web shaklee, branch shaklee, pengedar shaklee penang, pengedar shaklee kulim, pengedar shaklee sungai petani, pengedar shaklee kedah, pengedar shaklee alor setar, pengedar shaklee perlis, pengedar shaklee butterworth, pengedar shaklee seberang jaya, pengedar shaklee bertam, pengedar shaklee kepala batas, pengedar shaklee tasek gelugor, pengedar shaklee juru, pengedar shaklee padang serai, pengedar shaklee bayan lepas, pengedar shaklee bayan baru, pengedar shaklee bukit jambul, pengedar shaklee jelutong, pengedar shaklee ayer itam, pengedar shaklee georgetown, pengedar shaklee usm, pengedar shaklee lunas, pengedar shaklee nibong tebal, pengedar shaklee bagan, pengedar shaklee permatang pauh, pengedar shaklee bukit mertajam, pengedar shaklee bandar perda, pengedar shaklee penanti, pengedar shaklee guar perahu, set kurus, set kesuburan,  set kecantikan, set bersalin, set berpantang, set kehamilan, set anak bijak, set awet muda, anti penuaan, kulit berjerawat, kulit berminyak, kulit gelap, kulit kusam, cerah dan putih, set slimming, resdung, gout, diabetes, kanser, darah tinggi, sakit jantung, susah hamil, rambut gugur, kulit kering, kulit gebu, tips hamil, penyusuan susu ibu, milkbooster, pengedar shaklee ampang, pengedar shaklee johor, pengedar shaklee ipoh, pengedar shaklee batu gajah, pengedar shaklee melaka, pengedar shaklee klang, pengedar shaklee subang, pengedar shaklee shah alam, pengedar shaklee puchong, pengedar shaklee sri petaling, pengedar shaklee kajang, pengedar shaklee labuan, pengedar shaklee miri, tawau, pengedar shaklee kuantan, pengedar shaklee kuala terengganu, pengedar shaklee taiping, pengedar shaklee bagan serai, pengedar shaklee kuala kangsar, pengedar shaklee kuala kurau, pengedar shaklee arau, pengedar shaklee kangar, pengedar shaklee alor gajah, pengedar shaklee jasin
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...