Monday, February 2, 2015

Breakfast Anak Simple Berkhasiat

Breakfast + lunch? Benar-benar ni. Sepinggan ni dah macam-macam nutrien ada. dia suka cucoq ni. Bagi je lah. Bukan nya bagi jajan. Kenapa tak bagi makan nasi?

 Ayesha ada banyak mood. Kekadang nasi 2-3 suap je. Kekadang nak nasi je lauk taknak. Kekadang nak makan ayam je nasi taknak. Kekadang nasi makan 2 pinggan mama menengok je tengok dia berselera makan. Kekadang mood roti je 24 jam.



 Ikut hati dia masa tu lah. Ada masa nak makan buah je.. ada masa pandang buah pun taknak.  Kekadang nak makan carrot kekadang taknak. Lasagna ke macaroni cheese baked mama buat dia suka sangatttt. Tapi tak boleh bagi selalu 😅

Takpe lah dalam pinggan ni ada karbohidrat, kalsium, protein, vit b, omega 3 terutama dalam chia seed n habatussauda banyak khasiatnya. Kita olah-olah je. Tak semestinya tak makan nasi anak tak sihat. Tukar minda kita.

Buah jambu dalam petiais. nanti makan jambu batu cicah kuah rojak mak bee ngan mama. Ayesha sukaaaa hahaha. Jambu batu kaya vitamin C.


Macam mana pula kalau anak yang makan apa pun tak berselera? Sebab dah terbiasa dengan jajan, coklat aiskrim, makanan berproses seperti sosej, nugget. Tak elok kalau makan selalu kan? Beri lah anak makanan tambahan. Untuk keperluan badan dia yang nak membesar tu perlukan zat dan nutrien yang mencukupi.



Vitalea for kids ialah multivitamin yang sesuai untuk diberikan pada kita. Pelbagai vitamin ada dalam sebotol ni. Hanya perlu ambil sehari 2 biji. Gantikan dari makan gula-gula manis tiada khasiat langsung kepada vitalea ni. Sama je cara makan kunyah-kunyah dan telan. Perisa anggur. Sedap pula tu.



Rasa sedap anggur tapi sebenarnya ialah multivitamin yang sangat bagus. Jom roger-roger saya sekarang.

Bulan ni ada offer vitalea kids ni. Kalau beli 3 botol free 1 botol. Jimat lah mak ayah. Beri anak makan yang terbaik untuk kesihatan dan minda yang bagus.

Di ulang sekali lagi.. Beli 3 botol Vitalea For Kids FREE 1 botol




                                 Berminat dengan produk SHAKLEE?


SMS/Whatsapp/Telegram 011-320 65144 untuk COD sekitar Penang, Kulim, Sungai Petani.

SMS/Whatsapp/Telegram 011-320 65144 untuk POS ke SELURUH MALAYSIA termasuk SABAH/SARAWAK

Walk-in branch Shaklee yang SAH berdekatan seluruh malaysia

Guna ID 995071 (norhaslinda hashim) untuk mendapatkan harga ahli.

Sila hubungi saya selepas pembelian untuk Tips eksklusif dan jadual makan.

 
  
NAK DAPAT DISKAUN SEHINGGA 20%?

JOM JADI AHLI SHAKLEE DIBAWAH TEAM KAMI

BANYAK KELEBIHAN DAN PELUANG BERSAMA SHAKLEE

KLIK DISINI UNTUK MENGETAHUI DENGAN LEBIH LANJUT.

GAYA HIDUP SIHAT YANG BERKUALITI DAN CERIA SELALU BERSAMA SHAKLEE.

SEBARANG PERTANYAAN DAN PEMBELIAN TENTANG PRODUK SHAKLEE 
SILA HUBUNGI SAYA:

Norhaslinda Hashim
Shaklee ID 995071
Call/SMS/Whatsapp/Telegram: 011. 320. 65144


Vitamin shaklee, suplemen shaklee, Blog shaklee, shaklee online, shaklee2u, web shaklee, branch shaklee, pengedar shaklee penang, pengedar shaklee kulim, pengedar shaklee sungai petani, pengedar shaklee kedah, pengedar shaklee alor setar, pengedar shaklee perlis, pengedar shaklee butterworth, pengedar shaklee seberang jaya, pengedar shaklee bertam, pengedar shaklee kepala batas, pengedar shaklee tasek gelugor, pengedar shaklee juru, pengedar shaklee padang serai, pengedar shaklee bayan lepas, pengedar shaklee bayan baru, pengedar shaklee bukit jambul, pengedar shaklee jelutong, pengedar shaklee ayer itam, pengedar shaklee georgetown, pengedar shaklee usm, pengedar shaklee lunas, pengedar shaklee nibong tebal, pengedar shaklee bagan, pengedar shaklee permatang pauh, pengedar shaklee bukit mertajam, pengedar shaklee bandar perda, pengedar shaklee penanti, pengedar shaklee guar perahu, set kurus, set kesuburan,  set kecantikan, set bersalin, set berpantang, set kehamilan, set anak bijak, set awet muda, anti penuaan, kulit berjerawat, kulit berminyak, kulit gelap, kulit kusam, cerah dan putih, set slimming, resdung, gout, diabetes, kanser, darah tinggi, sakit jantung, susah hamil, rambut gugur, kulit kering, kulit gebu, tips hamil, penyusuan susu ibu, milkbooster, pengedar shaklee ampang, pengedar shaklee johor, pengedar shaklee ipoh, pengedar shaklee batu gajah, pengedar shaklee melaka, pengedar shaklee klang, pengedar shaklee subang, pengedar shaklee shah alam, pengedar shaklee puchong, pengedar shaklee sri petaling, pengedar shaklee kajang, pengedar shaklee labuan, pengedar shaklee miri, tawau, pengedar shaklee kuantan, pengedar shaklee kuala terengganu, pengedar shaklee taiping, pengedar shaklee bagan serai, pengedar shaklee kuala kangsar, pengedar shaklee kuala kurau, pengedar shaklee arau, pengedar shaklee kangar, pengedar shaklee alor gajah, pengedar shaklee jasin
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...