Monday, January 5, 2015

Cabaran dan dugaan malam closing Shaklee

Cabaran dan dugaan malam closing Shaklee


Order shaklee melalui online shaklee2u.com.my malam closing 31 disember. Fuhhh banyak betul dugaan dan cabaran kali. Macam-macam masalah disaat akhir.

Patutnya selesai order 30hb tapi ada beberapa masalah yang timbul so terpaksa hold ke 31hb. Hari closing tu dah memang bizi dengan order lasagna yang banyak (syukur rezeki semua ni). Patutnya beli stock shaklee kat branch je tapi tak sempat sebab branch sampai tengahari je. Lagipun i is tak ada transport nak ke branch. Husband i guna kereta dan dia ada operasi sampai malam. Ya ampun memang dupdap dupdap hati ni memikir.



Dah nampak jalannya memang kena order online disamping tunggu semua customer bank in duit malam tu. Bayangkan lah saya sangat susah hati tak transfer uv yang banyak tu lagi pada anak cucu cicit shaklee. Tak boleh buat kat rumah. Laptop saya skrin dah hancur. Dalaman nya tak tahu lah. Sebab jatuh. Ayesha tertolak jatuh. Tak salahkan dia pun sebab mama dia yang lalai sangat sangat hihi.

Mengharapkan note 8 ni je. See.. sekarang pun update guna note je. Ni masa ayesha tengah leka buat kerja lain kalau tidak memang berebut lah dengan dia. Dia fikir ni dia punya? Tab dia dah masuk spital hahaha. Siapa suruh abah beli yang koman je? Lain kali ayesha minta lah beli ipad ke apa. Pau sikit abah tu haha

Ok cerita pasal stock shaklee dan transfer uv. Malam tu suamiku sayang terus ajak pergi ofis dia untuk closing shaklee (terus panggil sayang hihihi). Selalunya ke cc je. Kali ni takut tak sempat pukul 11 malam baru closing n order online. Itu pun masalah lain sangkut sebab tak boleh guna kad untuk msos code huwaaa memang nak nangis masa tu. Rupanya tak tukar no telefon lagi. Call lah maybank asyik putus pulak line. Nasib lah maybank call balik. Bagusnya kan tak pernah-pernah sebelum ni.



Selesai closing. Alhamdulillah.

Sebelum pukul 12 teringat ada voucher Zalora nilai rm100. Ala ruginya kalau tak guna kan. Sebelum ni masalah nak klik shopping tu line slow sangat. So kita ambil kesempatan kejap try lah mana tau sempat. Nak beli baju tapi apehal banyak saiz badan model memang tak sesuai lah kan. Saya bekas model je (model tudung jual sendiri hihi).

 Kasut pun tak sesuai sebab kaki jenis manja nak kena try selesa baru boleh beli. So kita pilih bag je lah. Mama ayesha pun memang dah lama tidak berbag baru. Bag pepel tu satu benang lagi je putus lah dia. Selipar pun pakai jenis yang sama je. Almaklum lah mama ayesha jenis setia orangnya. Dalam apa segi pun saya setia. Haha pepoyo. Konon.

Ok jom shopping shakler pula. Bulan ni ada offer vivix, alfalfs dan vitalea untuk kanak-kanak.



Berminat dengan produk SHAKLEE?


SMS/Whatsapp/Telegram 011-320 65144 untuk COD sekitar Penang, Kulim, Sungai Petani.

SMS/Whatsapp/Telegram 011-320 65144 untuk POS ke SELURUH MALAYSIA termasuk SABAH/SARAWAK

Walk-in branch Shaklee yang SAH berdekatan seluruh malaysia

Guna ID 995071 (norhaslinda hashim) untuk mendapatkan harga ahli.

Sila hubungi saya selepas pembelian untuk Tips eksklusif dan jadual makan.



  
NAK DAPAT DISKAUN SEHINGGA 20%?

JOM JADI AHLI SHAKLEE DIBAWAH TEAM KAMI

BANYAK KELEBIHAN DAN PELUANG BERSAMA SHAKLEE

KLIK DISINI UNTUK MENGETAHUI DENGAN LEBIH LANJUT.



GAYA HIDUP SIHAT YANG BERKUALITI DAN CERIA SELALU BERSAMA SHAKLEE.

SEBARANG PERTANYAAN DAN PEMBELIAN TENTANG PRODUK SHAKLEE 
SILA HUBUNGI SAYA:



Norhaslinda Hashim
Shaklee ID 995071
Call/SMS/Whatsapp/Telegram: 011. 320. 65144



Vitamin shaklee, suplemen shaklee, Blog shaklee, shaklee online, shaklee2u, web shaklee, branch shaklee, pengedar shaklee penang, pengedar shaklee kulim, pengedar shaklee sungai petani, pengedar shaklee kedah, pengedar shaklee alor setar, pengedar shaklee perlis, pengedar shaklee butterworth, pengedar shaklee seberang jaya, pengedar shaklee bertam, pengedar shaklee kepala batas, pengedar shaklee tasek gelugor, pengedar shaklee juru, pengedar shaklee padang serai, pengedar shaklee bayan lepas, pengedar shaklee bayan baru, pengedar shaklee bukit jambul, pengedar shaklee jelutong, pengedar shaklee ayer itam, pengedar shaklee georgetown, pengedar shaklee usm, pengedar shaklee lunas, pengedar shaklee nibong tebal, pengedar shaklee bagan, pengedar shaklee permatang pauh, pengedar shaklee bukit mertajam, pengedar shaklee bandar perda, pengedar shaklee penanti, pengedar shaklee guar perahu, set kurus, set kesuburan,  set kecantikan, set bersalin, set berpantang, set kehamilan, set anak bijak, set awet muda, anti penuaan, kulit berjerawat, kulit berminyak, kulit gelap, kulit kusam, cerah dan putih, set slimming, resdung, gout, diabetes, kanser, darah tinggi, sakit jantung, susah hamil, rambut gugur, kulit kering, kulit gebu, tips hamil, penyusuan susu ibu, milkbooster, pengedar shaklee ampang, pengedar shaklee johor, pengedar shaklee ipoh, pengedar shaklee batu gajah, pengedar shaklee melaka, pengedar shaklee klang, pengedar shaklee subang, pengedar shaklee shah alam, pengedar shaklee puchong, pengedar shaklee sri petaling, pengedar shaklee kajang, pengedar shaklee labuan, pengedar shaklee miri, tawau, pengedar shaklee kuantan, pengedar shaklee kuala terengganu, pengedar shaklee taiping, pengedar shaklee bagan serai, pengedar shaklee kuala kangsar, pengedar shaklee kuala kurau, pengedar shaklee arau, pengedar shaklee kangar, pengedar shaklee alor gajah, pengedar shaklee jasin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...