Sunday, January 11, 2015

Aktiviti Hari Ahad dan Close Deal Vitamin Shaklee

Aktiviti Hari Ahad dan Close Deal Vitamin Shaklee


Hari ni close deal Set Kecantikan untuk 2 customer, Set Penjagaan Rambut Prosante (shampoo, conditioner, scalp treatment) dan juga penjagaan akar rambut dari dalam bersama ESP iaitu protien baik dan Zinc sumber mineral yang mengukuhkan dan menjaga akar rambut dari dalam kulit kepala.

rambut gugur, rambut kelemumur


Alhamdulillah customer sudah pun bank in untuk pembelian. Ada lagi 2 customer yang tunggu untul bank in. InsyaAllah jika tertulis memang rezeki saya takkan kemana. Syukur alhamdulillah dapat customer baik-baik.

Ok. Hari ni bos besaq cuti. Jarang sangat hari ahad waktu pagi dia ada. Selalunya kerja kena standby. So mama ayesha terajin sikit masuk dapur keluarkan bahan dari fridge apa yang ada je. Ada ayam sikit baki hari tu dah lama tak masak ni. Then ada sosej dan meatball, Stok ni memang wajib ada sebab mama ayesha kan bisnes gitu-gitu hihi

Saya goreng bihun je. Cadangnya nak buat bihun goreng hangit macam yang femes kat sini. Bihun goreng hangit permatang pauh dah lama tak merasa teringin lah. Tapi tak jadi hangit tu. Maybe masak tak lama dalam kuali atau api kurang panas atau kuali salah? Sampai hancur bihun tu jadinya. Takpa.. senang ayesha nak makan hahaha.

Secound round.. abah ayesha potong buah mangga. Asalnya mangga tu nak buat mangga asam boi. Cilipadi dah ada. Asam boi dah ada. Tapi mangga tu dah masak sangat manis jadinya so makan cenggitu je lah. Ayesha memang feberet.


Third round mama goreng keropok. Keropok abah ayesha beli kat pasar kadijah ke rasanya masa pergi hantar bantuan pada mangsa banjir kat kelantan. Nanti saya up cerita tentang kutipan derma ni untuk mangsa banjir di pantsi timur.

Sekarang perut sudah kenyang. Malam baru fikir nak makan apa. Mana-mana customer nak selit order untuk pengeposan esok cepat-cepat beritahu saya.


Berminat dengan produk SHAKLEE?


SMS/Whatsapp/Telegram 011-320 65144 untuk COD sekitar Penang, Kulim, Sungai Petani.

SMS/Whatsapp/Telegram 011-320 65144 untuk POS ke SELURUH MALAYSIA termasuk SABAH/SARAWAK

Walk-in branch Shaklee yang SAH berdekatan seluruh malaysia

Guna ID 995071 (norhaslinda hashim) untuk mendapatkan harga ahli.

Sila hubungi saya selepas pembelian untuk Tips eksklusif dan jadual makan.




  
NAK DAPAT DISKAUN SEHINGGA 20%?

JOM JADI AHLI SHAKLEE DIBAWAH TEAM KAMI

BANYAK KELEBIHAN DAN PELUANG BERSAMA SHAKLEE

KLIK DISINI UNTUK MENGETAHUI DENGAN LEBIH LANJUT.



GAYA HIDUP SIHAT YANG BERKUALITI DAN CERIA SELALU BERSAMA SHAKLEE.

SEBARANG PERTANYAAN DAN PEMBELIAN TENTANG PRODUK SHAKLEE 
SILA HUBUNGI SAYA:



Norhaslinda Hashim
Shaklee ID 995071
Call/SMS/Whatsapp/Telegram: 011. 320. 65144



Vitamin shaklee, suplemen shaklee, Blog shaklee, shaklee online, shaklee2u, web shaklee, branch shaklee, pengedar shaklee penang, pengedar shaklee kulim, pengedar shaklee sungai petani, pengedar shaklee kedah, pengedar shaklee alor setar, pengedar shaklee perlis, pengedar shaklee butterworth, pengedar shaklee seberang jaya, pengedar shaklee bertam, pengedar shaklee kepala batas, pengedar shaklee tasek gelugor, pengedar shaklee juru, pengedar shaklee padang serai, pengedar shaklee bayan lepas, pengedar shaklee bayan baru, pengedar shaklee bukit jambul, pengedar shaklee jelutong, pengedar shaklee ayer itam, pengedar shaklee georgetown, pengedar shaklee usm, pengedar shaklee lunas, pengedar shaklee nibong tebal, pengedar shaklee bagan, pengedar shaklee permatang pauh, pengedar shaklee bukit mertajam, pengedar shaklee bandar perda, pengedar shaklee penanti, pengedar shaklee guar perahu, set kurus, set kesuburan,  set kecantikan, set bersalin, set berpantang, set kehamilan, set anak bijak, set awet muda, anti penuaan, kulit berjerawat, kulit berminyak, kulit gelap, kulit kusam, cerah dan putih, set slimming, resdung, gout, diabetes, kanser, darah tinggi, sakit jantung, susah hamil, rambut gugur, kulit kering, kulit gebu, tips hamil, penyusuan susu ibu, milkbooster, pengedar shaklee ampang, pengedar shaklee johor, pengedar shaklee ipoh, pengedar shaklee batu gajah, pengedar shaklee melaka, pengedar shaklee klang, pengedar shaklee subang, pengedar shaklee shah alam, pengedar shaklee puchong, pengedar shaklee sri petaling, pengedar shaklee kajang, pengedar shaklee labuan, pengedar shaklee miri, tawau, pengedar shaklee kuantan, pengedar shaklee kuala terengganu, pengedar shaklee taiping, pengedar shaklee bagan serai, pengedar shaklee kuala kangsar, pengedar shaklee kuala kurau, pengedar shaklee arau, pengedar shaklee kangar, pengedar shaklee alor gajah, pengedar shaklee jasin
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...