Thursday, December 4, 2014

Testimoni: Kulit Berminyak dan Berjerawat

Testimoni: Kulit Berminyak dan Berjerawat


Punca kulit berminyak dan jerawat antaranya ialah makanan berlemak dan bergoreng. Kurangkan makan yang bergoreng. hormon tak seimbang emosi tak stabil asyik stress je memang punca juga ni. pemilihan kosmetik yang salah. Pilih lah pencuci muka yang sesuai hati-hati dengan kandungan krim muka. Dan last sekali disebabkan keturunan. Jerawat pula membentuk apabila sebum, bakteria dan sel kulit mati tersangkut dalam liang roma kulit.

So apa perlu kita buat?

Jaga lah semua yang diatas disamping kita ambil suplemen untuk menjaga kesihatan dalaman kita. Cukupkan nutrisi dalam badan kita. Pakai pencuci muka mahal-mahal pun kalau kita tak rawat dari dalam pun masalah jugak.






Testimoni pengguna vitamin c dan vitamin e shaklee kulit berminyak sekitar  zone T, tona kulit tak sekata, berjerawat, garis-garis halus dimuka walaupun baru berumur 28 tahun. Parut jerawat pulak menambah masalah. Risau kan? Belum umur 30an kalau ada masalah cenggini baik lah cepat-cepat rawat dari sekarang.

Alhamdulillah dengan pengambilan vitamin c dan vitamin e kulitnya bertambah baik, hilang masalah kulit berminyak, liang pori mengecil, garis halus mengurang.

Berita baik! Tengah berlangsungnya promosi besar hesaran vitamin c dan vitamin e dari shaklee. Cepat-cepat order sekarsng dengan saya.

PROMOSI VITAMIN C DAN VITAMIN E  DISEMBER 2014

VITAMIN C

BELI VITAMIN C 6 BOTOL PERCUMA 1 BOTOL
BELI VITAMIN C 2 BOTOL DISKAUN 5%

VITAMIN E

BELI VITAMIN E - 6 BOTOL PERCUMA 1 BOTOL (PERCUMA KEAHLIAN)
BELI VITAMIN E - 2 BOTOL DISKAUN 5%


* Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat,menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit.


Berminat dengan produk SHAKLEE?


SMS/Whatsapp/Telegram 011-320 65144 untuk COD sekitar Penang, Kulim, Sungai Petani.

SMS/Whatsapp/Telegram 011-320 65144 untuk POS ke SELURUH MALAYSIA termasuk SABAH/SARAWAK

Walk-in branch Shaklee yang SAH berdekatan seluruh malaysia

Guna ID 995071 (norhaslinda hashim) untuk mendapatkan harga ahli.

Sila hubungi saya selepas pembelian untuk Tips eksklusif dan jadual makan.



  
NAK DAPAT DISKAUN SEHINGGA 20%?

JOM JADI AHLI SHAKLEE DIBAWAH TEAM KAMI

BANYAK KELEBIHAN DAN PELUANG BERSAMA SHAKLEE

KLIK DISINI UNTUK MENGETAHUI DENGAN LEBIH LANJUT.



GAYA HIDUP SIHAT YANG BERKUALITI DAN CERIA SELALU BERSAMA SHAKLEE.

SEBARANG PERTANYAAN DAN PEMBELIAN TENTANG PRODUK SHAKLEE 
SILA HUBUNGI SAYA:



Norhaslinda Hashim
Shaklee ID 995071
Call/SMS/Whatsapp/Telegram: 011. 320. 65144



Vitamin shaklee, suplemen shaklee, Blog shaklee, shaklee online, shaklee2u, web shaklee, branch shaklee, pengedar shaklee penang, pengedar shaklee kulim, pengedar shaklee sungai petani, pengedar shaklee kedah, pengedar shaklee alor setar, pengedar shaklee perlis, pengedar shaklee butterworth, pengedar shaklee seberang jaya, pengedar shaklee bertam, pengedar shaklee kepala batas, pengedar shaklee tasek gelugor, pengedar shaklee juru, pengedar shaklee padang serai, pengedar shaklee bayan lepas, pengedar shaklee bayan baru, pengedar shaklee bukit jambul, pengedar shaklee jelutong, pengedar shaklee ayer itam, pengedar shaklee georgetown, pengedar shaklee usm, pengedar shaklee lunas, pengedar shaklee nibong tebal, pengedar shaklee bagan, pengedar shaklee permatang pauh, pengedar shaklee bukit mertajam, pengedar shaklee bandar perda, pengedar shaklee penanti, pengedar shaklee guar perahu, set kurus, set kesuburan,  set kecantikan, set bersalin, set berpantang, set kehamilan, set anak bijak, set awet muda, anti penuaan, kulit berjerawat, kulit berminyak, kulit gelap, kulit kusam, cerah dan putih, set slimming, resdung, gout, diabetes, kanser, darah tinggi, sakit jantung, susah hamil, rambut gugur, kulit kering, kulit gebu, tips hamil, penyusuan susu ibu, milkbooster, pengedar shaklee ampang, pengedar shaklee johor, pengedar shaklee ipoh, pengedar shaklee batu gajah, pengedar shaklee melaka, pengedar shaklee klang, pengedar shaklee subang, pengedar shaklee shah alam, pengedar shaklee puchong, pengedar shaklee sri petaling, pengedar shaklee kajang, pengedar shaklee labuan, pengedar shaklee miri, tawau, pengedar shaklee kuantan, pengedar shaklee kuala terengganu, pengedar shaklee taiping, pengedar shaklee bagan serai, pengedar shaklee kuala kangsar, pengedar shaklee kuala kurau, pengedar shaklee arau, pengedar shaklee kangar, pengedar shaklee alor gajah, pengedar shaklee jasin
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...