Monday, October 20, 2014

VIDEO: Set Kurus Murah Yang Selamat Dan Berkesan

VIDEO: Set Kurus Murah Yang Selamat Dan Berkesan


Set Kurus Murah dan Super Bajet dari shaklee ni tersangat laris. Harga memang mampu milik punya lah. Cer tengok video ni fungsi setiap jenis set kurus ni. Oh sorry suara sesengau sebab tengah demam masa tu tapi ada hati nak record hihi. Set kurus shaklee ni memang jadi permintaan ramai. Sebab ada fungsi detox, buang toksin badan dan bakar lemak cara bajet. Iaitu Alfalfa, Lecithin dan tambahan Herblax super power detox. Yang pastinya kandungan produk shaklee adalah semulajadi dan selamat.




video
SET KURUS BAJET SHAKLEE PUNYE LAH.. :P



 Saya nak ajak kawan-kawan yang nak kurus biar lah cara yang selamat. Nak kurus kena banyak sabar. Lemak berkumpul kat badan kita dah bertahun-tahun boleh pulak kita bersabar kan? Sabar dan Konsisten kuncinya. Biar turun berat badan secara perlahan tetapi ia tetap berbanding dengan turun secara mendadak tapi hanya sementara.

Kita masih perlukan senaman, pengambilan makanan yang seimbang dan minum air yang banyak untuk memudahkan proses detox. Pengambilan air kosong sebanyak 1 liter bersamaan dengan berat badan 25kg. Kalau berat kita 50kg ambil 2 liter air. Saya suka cadangkan untuk lebih kan lagi pengambilan air bila mengambil Alfalfa untuk memudahkan fungsi detox berjalan dengan lancar.

Fungsi dalam Set Kurus Bajet Shaklee
  
Set Kurus Bajet, Detox Dengan Set Kurus Shaklee, Set Kurus Murah, Set Slimming Shaklee, Set Kurus Murah Selamat Berkesan, Set Kurus Lengkap, Testimoni Kurus, Pecah Lemak, pengedar shaklee penang, shaklee penang, shaklee kulim.shaklee sungai petani, shaklee juru, shaklee bukit mertajam, shaklee kepala batas, shaklee seberang jaya, cawangan shaklee, branch shaklee, shaklee murah, shaklee online, nak kurus, nak ramping, nak slim, ubat kurus selamat,


 1. DETOX / BUANG - (ALFALFA / HERB LAX)

Proses detox adalah proses membersihkan usus dimana segala toksin, lemak, lendir yang melekat di dinding usus dikeluarkan melalui pembuangan air besar. Selepas dinding usus kita bersih barulah badan kita dapat menyerap nutrien pada tahap optimum dan proses pembakaran lemak menjadi lebih mudah. Kunci asas nya ialah DETOX.


 2. BAKAR LEMAK / FAT EMULSIFIER - ( LECITHIN)

Proses pemecahan lemak boleh dilakukan dengan mengambil Lecithin atau Omega Guard. Lecithin berfungsi memecahkan lemak-lemak. Lecithin dinamakan "Pengemulsi Semulajadi" kerana mempunyai kesan melekat pada lemak yang menyebabkan lemak terapung dalam darah dan mencegah lemak melekat di dinding membrane.


Kalau nak Set Kurus Lengkap pun ada ya. Shaklee tak bebankan kita. Boleh pilih ikut bajet kita cuma makesure ada fungsi detox dan pecah lemak. untuk power rangers lengkap selengkapnya kita kena ambil fullset. Tambah protein shaklee iaitu Cinch/ESP untuk kekal/bina otot kita supaya tak menggeleber.

SET SLIMMING/SET KURUS LENGKAP SHAKLEE DISINI. 



Berminat dengan produk SHAKLEE?

Sila dapatkan konsultasi PERCUMA dari kami dan kami akan memberi servis yang terbaik untuk anda.



JOM ORDER ESP HARI INI. ADA PROMOSI BULAN OKTOBER. 

BELI 6 TONG PERCUMA 1 TONG. 

BOLEH SHARE-SHARE DENGAN KENGKAWAN, ADIK BERADIK. 

PERCUMA KEAHLIAN SEUMUR HIDUP.



SMS/Whatsapp 019 776 7344 untuk COD sekitar Penang, Kulim, Sungai Petani.

  SMS/Whatsapp 019 776 7344 untuk POS ke SELURUH MALAYSIA termasuk sabah/sarawak

  Walk-in branch Shaklee yang SAH berdekatan seluruh malaysia guna ID 995071 (norhaslinda hashim) untuk mendapatkan harga ahli.  

Sila hubungi saya selepas pembelian untuk Tips eksklusif dan jadual makan. 
 
 
NAK DAPAT DISKAUN SEHINGGA 20%? 

JOM JADI AHLI SHAKLEE DIBAWAH TEAM KAMI

BANYAK KELEBIHAN DAN PELUANG BERSAMA SHAKLEE

KLIK DISINI UNTUK MENGETAHUI DENGAN LEBIH LANJUT.

GAYA HIDUP SIHAT YANG BERKUALITI DAN CERIA SELALU BERSAMA SHAKLEE. 

SEBARANG PERTANYAAN DAN PEMBELIAN TENTANG PRODUK SHAKLEE SILA HUBUNGI SAYA:

shaklee penang, shaklee utara, produk shaklee, Set Kurus Bajet, Detox Dengan Set Kurus Shaklee, Set Kurus Murah, Set Slimming Shaklee, Set Kurus Murah Selamat Berkesan, Set Kurus Lengkap, Testimoni Kurus, Pecah Lemak, pengedar shaklee penang, shaklee penang, shaklee kulim.shaklee sungai petani, shaklee juru, shaklee bukit mertajam, shaklee kepala batas, shaklee seberang jaya, cawangan shaklee, branch shaklee, shaklee murah, shaklee online, nak kurus, nak ramping, nak slim, ubat kurus selamat,

Hello-hello saya. call me Linda :) 
No Telefon 019 776 7344

PICKUP/COD Area Seberang Jaya, Bukit Mertajam, Kepala Batas, Batu kawan, Butterworth dan sekitar Pulau Pinang. POS ke seluruh Malaysia termasuk sabah/sarawak.

 
Segala testimoni yg dikongsi disini atau penulisan tentang produk ini bukan bertujuan utk mendiagnos, merawat, menyembuhkan, mencegah sebarang penyakit.




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...