Thursday, October 16, 2014

Set Penyusuan 3M Shaklee - Beri Tenaga Dan Banyakkan Susu Ibu

Set Penyusuan 3M Shaklee - Beri Tenaga Dan Banyakkan Susu Ibu


MENCARI SET PENYUSUAN / MILKBOOSTER YANG TERBAIK?

SET BERSALIN + SET PENYUSUAN SHAKLEE MENJADI PILIHAN IBU-IBU MODEN MASAKINI. 


JOM BACA DULU TESTIMONI DARI IBU-IBU YANG PERNAH MENCUBA SET BERPANTANG SHAKLEE



“Sejak mengandung lagi saya dah survey set berpantang yang terbaik untuk saya consume. Yang pastinya saya berimpian nak susukan anak selama 2 tahun. jamu kurang sesuai pada saya untuk menyusukan anak sebab panas.. Jadi saya pilih vitamin-vitamin dan suplemen dari shaklee. Badan saya cepat sihat dan bertenaga luka bersalin pun cepat sembuh! Paling best susu sangat meriah lepas makan suplemen shaklee dan saya ikut tips penyusuan yang diberi”
  
“Masa pantang saya terpaksa ikut petua orang tua dulu kena berpantang makan. Yang sejuk, yang berangin, tak boleh makan. Tak banyak makanan berkhasiat yang saya dapat masa berpantang. Mujur lah saya amalkan set pantang shaklee ni. Semua nutrien, zat, vitamin-vitamin yang diperlukan oleh badan ada dalam set shaklee. Yang penting saya sihat dan anak saya juga sihat hasil minum susu ibu yang berkhasiat. Bonusnya, kulit saya lebih cantik, cerah dan anjal lepas konsisten dengan suplemen shaklee. Semestinya shaklee”


“Saya nak share tentang pengalaman saya. Anak saya ada G6PD. Paed dah beri amaran jangan makan apa-apa jamu yang boleh menyebabkan anak prolonge jaundice. Anak kedua saya cuba set pantang shaklee yang tak bawa masalah kepada baby dan saya. Malah, saya dapati lepas makan set pantang shaklee sejak hari pertama badan rasa bertenaga dan segar sangat tak macam orang pantang.”

BANYAKKAN SUSU? BETUL KE?


Set Penyusuan 3M Shaklee, SET 3M SHAKLEE, Set Bersalin, Testimoni Set Berpantang, Set Milkbooster, Set Berpantang, shaklee penang, pengedar shaklee penang, shaklee kulim, shaklee sungai petani, shaklee seberang jaya, shaklee kepala batas, shaklee bertam, shaklee bukit mertajam, shaklee juru, shaklee permatang pauh, shaklee utara, shaklee batu kawan, shaklee nibong tebal, shaklee bagan, shaklee bandar perda, shaklee murah, branch shaklee, cawangan shaklee, shaklee2u, produk shaklee

Customer ini mengamalkan Set Penyusuan 3M Shaklee.


Kenapa Set Bersalin Shaklee menjadi PILIHAN?


✔ Boleh diambil sejurus selepas 2 jam bersalin

✔ Sesuai untuk semua jenis bersalin samada Normal / Ceaserean / Pembedahan

✔ Selamat untuk bayi Jaundice (demam kuning) dan ibu menyusu

✔ Memberikan tenaga, kesegaran dan ibu kelihatan cantik berseri walaupun baru bersalin

✔ Membantu menyembuhkan luka dalaman bersalin pulih dan mengecutkan rahim

✔ Membina semula darah merah yang banyak hilang semasa bersalin

✔ Mengelakkan stress ibu dan menghindar meroyan serta bentan semasa berpantang

✔ Mengatasi masalah sembelit pada ibu berpantang dan melancarkan pelawasan

✔ Menghasilkan susu badan yang banyak jika digabungkan dengan konsep “Demand n Supply”



SET BERSALIN MODEN, Set Penyusuan 3M Shaklee, SET 3M SHAKLEE, Set Bersalin, Testimoni Set Berpantang, Set Milkbooster, Set Berpantang, shaklee penang, pengedar shaklee penang, shaklee kulim, shaklee sungai petani, shaklee seberang jaya, shaklee kepala batas, shaklee bertam, shaklee bukit mertajam, shaklee juru, shaklee permatang pauh, shaklee utara, shaklee batu kawan, shaklee nibong tebal, shaklee bagan, shaklee bandar perda, shaklee murah, branch shaklee, cawangan shaklee, shaklee2u, produk shaklee

SET BERSALIN + SET PENYUSUAN 3M SHAKLEE LENGKAP TERDIRI DARI:


[ VITALEA ]

★ Membekalkan 100% nutrien dan zat yang diperlukan oleh ibu berpantang untuk sembuh dari luka bersalin
★ Mengandungi IRON untu bina semula darah merah yang banyak hilang semasa proses bersalin



[ B COMPLEX ]

★ Mengelakkan dari Stress dan tekanan dan menstabilkan hormon semasa berpantang
★ Mengandungi Asid Folik untuk pembetukan sel dan tisu yang baru
★ Memberi stamina dan tenaga untuk ibu menjaga bayi dan mengelakkan meroyan



[ VITAMIN C ]

★ Sangat penting untuk penyembuhan luka dalaman. Satu tablet vitamin C bersamaan dengan 7 biji buah oren
★ Meningkatkan imuniti ibu supaya tidak mendapat jangkitan atau selesema dan demam



[ ZINC ]

★ Penting untuk penyembuhan luka dalaman dan luaran
★ Mengurangkan masalah rambur gugur selepas bersalin



[ OSTEMATRIX - KALSIUM ]


★ Kalsium menghilangkan sakit-sakit sendi selepas bersalin.
★ Diperlukan oleh ibu untuk mengantikan kalsium yang makin berkurang dalam badan kerana kalsium dari tulang dan gigi ibu telah bekalkan untuk bayi melalui susu ibu
★ Sesuai untuk ibu yang tidak minum susu. Makanya ostematrix sebagai pengganti susu dan sumber kalsium yang lain




 


[ ENERGIZING SOY PROTEIN ]


★ Soya NON GMO
★ Merupakan komponen utama dalam susu ibu (protein)
★ Membantu penyembuhan luka menyeluruh
★ ESP menjadikan kulit ibu, cantik, cerah dan berseri dan lebih anjal



[ ALFALFA ]


★ Raja segala tumbuhan
★ Kaya dengan serat, protein, asid amino, klorofil, 15 zat galian, 10 vitamin, 8 enzim
★ Mempercepatkan penghasilan susu ibu. (Milkbooster)
★ Bertindak seperti Kacip Fatimah



Sila dapatkan konsultasi PERCUMA dari kami dan kami akan memberi servis yang terbaik untuk anda.



Berminat dengan produk SHAKLEE?


SMS/Whatsapp/Telegram 011-320 65144 untuk COD sekitar Penang, Kulim, Sungai Petani.

SMS/Whatsapp/Telegram 011-320 65144 untuk POS ke SELURUH MALAYSIA termasuk SABAH/SARAWAK

Walk-in branch Shaklee yang SAH berdekatan seluruh malaysia

Guna ID 995071 (norhaslinda hashim) untuk mendapatkan harga ahli.

Sila hubungi saya selepas pembelian untuk Tips eksklusif dan jadual makan.



  
NAK DAPAT DISKAUN SEHINGGA 20%?

JOM JADI AHLI SHAKLEE DIBAWAH TEAM KAMI

BANYAK KELEBIHAN DAN PELUANG BERSAMA SHAKLEE

KLIK DISINI UNTUK MENGETAHUI DENGAN LEBIH LANJUT.

GAYA HIDUP SIHAT YANG BERKUALITI DAN CERIA SELALU BERSAMA SHAKLEE.

SEBARANG PERTANYAAN DAN PEMBELIAN TENTANG PRODUK SHAKLEE 
SILA HUBUNGI SAYA:

Norhaslinda Hashim
Shaklee ID 995071
Call/SMS/Whatsapp/Telegram: 011. 320. 65144

Vitamin shaklee, suplemen shaklee, Blog shaklee, shaklee online, shaklee2u, web shaklee, branch shaklee, pengedar shaklee penang, pengedar shaklee kulim, pengedar shaklee sungai petani, pengedar shaklee kedah, pengedar shaklee alor setar, pengedar shaklee perlis, pengedar shaklee butterworth, pengedar shaklee seberang jaya, pengedar shaklee bertam, pengedar shaklee kepala batas, pengedar shaklee tasek gelugor, pengedar shaklee juru, pengedar shaklee padang serai, pengedar shaklee bayan lepas, pengedar shaklee bayan baru, pengedar shaklee bukit jambul, pengedar shaklee jelutong, pengedar shaklee ayer itam, pengedar shaklee georgetown, pengedar shaklee usm, pengedar shaklee lunas, pengedar shaklee nibong tebal, pengedar shaklee bagan, pengedar shaklee permatang pauh, pengedar shaklee bukit mertajam, pengedar shaklee bandar perda, pengedar shaklee penanti, pengedar shaklee guar perahu, set kurus, set kesuburan,  set kecantikan, set bersalin, set berpantang, set kehamilan, set anak bijak, set awet muda, anti penuaan, kulit berjerawat, kulit berminyak, kulit gelap, kulit kusam, cerah dan putih, set slimming, resdung, gout, diabetes, kanser, darah tinggi, sakit jantung, susah hamil, rambut gugur, kulit kering, kulit gebu, tips hamil, penyusuan susu ibu, milkbooster, pengedar shaklee ampang, pengedar shaklee johor, pengedar shaklee ipoh, pengedar shaklee batu gajah, pengedar shaklee melaka, pengedar shaklee klang, pengedar shaklee subang, pengedar shaklee shah alam, pengedar shaklee puchong, pengedar shaklee sri petaling, pengedar shaklee kajang, pengedar shaklee labuan, pengedar shaklee miri, tawau, pengedar shaklee kuantan, pengedar shaklee kuala terengganu, pengedar shaklee taiping, pengedar shaklee bagan serai, pengedar shaklee kuala kangsar, pengedar shaklee kuala kurau, pengedar shaklee arau, pengedar shaklee kangar, pengedar shaklee alor gajah, pengedar shaklee jasin
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...