Thursday, October 16, 2014

Kisah Benar - Masalah Kulit Dan Jerawat Hilang Dengan Set Kulit Cantik Shaklee

Kisah Benar - Masalah Kulit Dan Jerawat Hilang Dengan Set Kulit Cantik Shaklee

     

Wah berkisah-kisah gitu cerita Auni Azman ni. Wanita cantik ni sememangnya pengguna setia shaklee selepas mengalami masalah kulit sebelum ini. Tapi, dengan kepercayaan dia pada produk/suplemen shaklee, konsisten dan kesabaran dia memang membuahkan hasil.


Muka semakin cantik, jerawat makin pudar, kulit glowing. Ya.. memang penting untuk kita konsisten setiap suplemen yang kita ambil. Mana mungkin dalam masa seminggu muka jadi licin dan putih terus. Produk shaklee pastinya dari bahan semulajadi tanpa bahan kimia terlarang dan ia mengambil masa sedikit untuk mengembalikan kulit yang asal. Lagipun, pembaharuan sel-sel dalam kulit kita juga ada tempoh tertentu. 


Testimoni Set Kecantikan, Set Kecantikan Shaklee, Set Kulit Cantik, Kulit Cantik, Masalah Jerawat, Kulit Gebu, Kulit Cerah, shaklee penang, pengedar shaklee, branch shaklee, cawangan shaklee, shaklee kulim, shaklee sungai petani, shaklee malaysia, shaklee murah, produk shaklee, vitamin shaklee, suplemen shaklee best, shaklee seberang jaya, shaklee kepala batas, shaklee bukit mertajam, shaklee bertam, shaklee juru, jual shaklee, produk cantik, produk kulit

Jom baca "kisah benar" dari Auni Azman pengalamannya mengamalkan Set Kulit Shaklee


Risau juga nak tayang semula gambar yang saya sendiri tak nak tengok.Tetapi ini la kenangan sebenarnya untuk kita bersyukur dengan nikmat Allah bagi sebagai pinjaman. Ini sebenarnya ujian kecil buat diri pada tahun lepas.

Ya,sebelum ni memang ada naik jerawat dekat muka,tu pun time tertentu ja.Tapi kali ni setiap masa makin bertambah jerawat dekat wajah ni.Mungkin disebabkan cuaca,air dan alahan terhadap makanan.Semasa ujian ni macam2 perasaan yang saya alami,sedih,kecewa dan yang paling teruk kurang keyakinan apabila orang tanya tentang wajah.Pi fakulti pun segan,rasa malas.kalau kena matahari lagi sakit dan perit rasanya.Biasa la,cuaca Terengganu panas berbanding penang. Banyak produk saya dah pakai,tak perlu kot mention disini, memang habis duit tiap bulan beli produk untuk rawat muka.Bulan 12 memang teruk sangat2,saya pergi hospital HSNZ untuk ambik darah. Doktor beritahu semua ok ja,dan minta saya untuk ambik vitamin yang boleh menambahkan zat,tambah pula saya kelihatan pucat time tu.

Pada hujung bulan 11 2013,kawan kenalkan ESP SHAKLEE,mulanya memang tak nak ambik tetapi bila diselidiki ttg shaklee ni,saya percaya kerana lebih 50 tahun sebenarnya syarikat ni sudah bertahan.

Bulan 1 tahun ni (2014),ayah saya bawa pergi jumpa doktor pakar kulit,dan beliau juga menasihati mengambil suplement/vitamin yang baik untuk pulihkan kulit. Setelah rawatan tersebut,saya teruskan dengan vitamin shaklee yang lain seperti esp+bcomplex+vit c+vit e. Alhamdulillah..Alhamdulillah Allah telah membantu saya keluar daripada ujian penyakit walaupun tidak serius seperti penyakit lain tetapi saya sudah berkeyakinan. Vitamin shaklee hanya usaha,Allah jua yang menyembuhkan.

Saya ingin menasihati kepada individu yang mempunyai masalah seperti saya,tak perlu menukar produk (skincare) macam2 sebab bukan boleh membaiki kulit anda tetapi kulit akan semakin teruk.Percaya la..Tetapi rawat dalaman anda.pasti luaran juga terubat.Yakin pada usaha.Tawakal pada Allah.Cari yang halal dan baik!

Ikhlas,
(Auni Azman)


Ok. Panjang betul cerita dia. Apa pun ikhlas dari hati nya untuk berkongsi kebaikan produk shaklee. Yang kita baca kat atas ni Auni ambil Set Kecantikan Kulit yang terdiri daripada:

Set Kulit Cantik:-

1. ESP
2. B COMPLEX
3. VITAMIN C
4. VITAMIN E


Testimoni Set Kecantikan, Set Kecantikan Shaklee, Set Kulit Cantik, Kulit Cantik, Masalah Jerawat, Kulit Gebu, Kulit Cerah, shaklee penang, pengedar shaklee, branch shaklee, cawangan shaklee, shaklee kulim, shaklee sungai petani, shaklee malaysia, shaklee murah, produk shaklee, vitamin shaklee, suplemen shaklee best, shaklee seberang jaya, shaklee kepala batas, shaklee bukit mertajam, shaklee bertam, shaklee juru, jual shaklee, produk cantik, produk kulit

BACA TENTANG KEBAIKAN SET KECANTIKAN KULIT SHAKLEE KLIK DISINI 


 * Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat,menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit.

Berminat dengan produk SHAKLEE?


SMS/Whatsapp/Telegram 011-320 65144 untuk COD sekitar Penang, Kulim, Sungai Petani.

SMS/Whatsapp/Telegram 011-320 65144 untuk POS ke SELURUH MALAYSIA termasuk SABAH/SARAWAK

Walk-in branch Shaklee yang SAH berdekatan seluruh malaysia

Guna ID 995071 (norhaslinda hashim) untuk mendapatkan harga ahli.

Sila hubungi saya selepas pembelian untuk Tips eksklusif dan jadual makan.
 
 


  
NAK DAPAT DISKAUN SEHINGGA 20%?

JOM JADI AHLI SHAKLEE DIBAWAH TEAM KAMI

BANYAK KELEBIHAN DAN PELUANG BERSAMA SHAKLEE

KLIK DISINI UNTUK MENGETAHUI DENGAN LEBIH LANJUT.
 


GAYA HIDUP SIHAT YANG BERKUALITI DAN CERIA SELALU BERSAMA SHAKLEE.

SEBARANG PERTANYAAN DAN PEMBELIAN TENTANG PRODUK SHAKLEE 
SILA HUBUNGI SAYA:



Norhaslinda Hashim
Shaklee ID 995071
Call/SMS/Whatsapp/Telegram: 011. 320. 65144


 
Vitamin shaklee, suplemen shaklee, Blog shaklee, shaklee online, shaklee2u, web shaklee, branch shaklee, pengedar shaklee penang, pengedar shaklee kulim, pengedar shaklee sungai petani, pengedar shaklee kedah, pengedar shaklee alor setar, pengedar shaklee perlis, pengedar shaklee butterworth, pengedar shaklee seberang jaya, pengedar shaklee bertam, pengedar shaklee kepala batas, pengedar shaklee tasek gelugor, pengedar shaklee juru, pengedar shaklee padang serai, pengedar shaklee bayan lepas, pengedar shaklee bayan baru, pengedar shaklee bukit jambul, pengedar shaklee jelutong, pengedar shaklee ayer itam, pengedar shaklee georgetown, pengedar shaklee usm, pengedar shaklee lunas, pengedar shaklee nibong tebal, pengedar shaklee bagan, pengedar shaklee permatang pauh, pengedar shaklee bukit mertajam, pengedar shaklee bandar perda, pengedar shaklee penanti, pengedar shaklee guar perahu, set kurus, set kesuburan,  set kecantikan, set bersalin, set berpantang, set kehamilan, set anak bijak, set awet muda, anti penuaan, kulit berjerawat, kulit berminyak, kulit gelap, kulit kusam, cerah dan putih, set slimming, resdung, gout, diabetes, kanser, darah tinggi, sakit jantung, susah hamil, rambut gugur, kulit kering, kulit gebu, tips hamil, penyusuan susu ibu, milkbooster, pengedar shaklee ampang, pengedar shaklee johor, pengedar shaklee ipoh, pengedar shaklee batu gajah, pengedar shaklee melaka, pengedar shaklee klang, pengedar shaklee subang, pengedar shaklee shah alam, pengedar shaklee puchong, pengedar shaklee sri petaling, pengedar shaklee kajang, pengedar shaklee labuan, pengedar shaklee miri, tawau, pengedar shaklee kuantan, pengedar shaklee kuala terengganu, pengedar shaklee taiping, pengedar shaklee bagan serai, pengedar shaklee kuala kangsar, pengedar shaklee kuala kurau, pengedar shaklee arau, pengedar shaklee kangar, pengedar shaklee alor gajah, pengedar shaklee jasin
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...