Friday, October 17, 2014

Kenapa Kita Perlukan Suplemen?

Kenapa Kita Perlukan Suplemen?


Ada Talk dekat branch Penang. Untung lah tinggal berdekatan dengan branch Shaklee hehe. Bila ada talk/kelas tentang produk dan nutrisi boleh start enjin dan vroOoOmmm! Dulu masa kerja area Bandar Sunway saya pergi kerja jalan kaki je naik jenjatas. Turun jejantas terus nampak Shaklee.

Shaklee Talk, Suplemen Shaklee, Nutrisi, Kesihatan Keluarga, Vitamin Shaklee, Health & Wellness, Produk Shaklee, Pengedar Shaklee Penang, Shaklee penang, shaklee kulim, shaklee sungai petani, shaklee seberang jaya, shaklee bertam, shaklee bukit mertajam, shaklee butterworth, shaklee bagan, shaklee permatang pauh, shaklee juru, shaklee selangor, shaklee puchong, shaklee johor, shaklee melaka, shaklee kelantan, shaklee terengganu, shaklee murah, produk shaklee, shaklee online, branch shaklee, cawangan shaklee, set kesihatan, set kecantikan, set kesuburan, set bersalin, set berpantang, set pembedahan, set kurus, set slimming, produk slimming, shaklee2u, website shaklee, ubat kurus, ubat cantik, jerawat, muka cerah, vit c, nak hamil, nak pregnant, tips hamil

Ok. Back to topic. Talk kali ni topiknya Kesihatan Untuk Seisi Keluarga. Topik memang best. ada video tunjuk 2 situasi dimana sebelah kiri orang tua tu hidup bahagia sampai tua dengan sihat beriadah dengan keluarga nya yang sebelah kanan bersama keluarga juga tapi terlantar kat katil hospital.

So.. kita nak yang mana satu? Apa pilihan kita untuk kekal cergas sihat selalu? Ya pemakanan seimbang sangat penting. Tapi cukup berkhasiat kah pemakanan seharian kita? Sumber protein yang kita ambil samada ayam dan sayuran banyak cucuk botox sana sini hahaha. Mana lah kita pun tak gemuk macam tu? Matang dari waktu sepatutnya.. Opss. Pilihan ditangan kita. Tepuk dada tanya lah selera anda.



Saya still ambil dan makan makanan bersumber semulajadi ni tapi kita tak boleh harap sepenuhnya.

Kenapa kita masih perlukan suplemen?


✄ Kita kekurangan nutrisi dari tanah. 
✄ Banyak makanan telah diubah secara genetik (GMO)
✄ Terlalu banyak makanan berproses dan bahan pengawet
✄ Perlu mencegah makanan yang tinggi lemak, gula dan garam


Kenapa perlu pilih suplemen SHAKLEE? 

Kerana NUTRIEN dari sumber makanan tidak mencukupi.


Shaklee Talk, Suplemen Shaklee, Nutrisi, Kesihatan Keluarga, Vitamin Shaklee, Health & Wellness, Produk Shaklee, Pengedar Shaklee Penang, Shaklee penang, shaklee kulim, shaklee sungai petani, shaklee seberang jaya, shaklee bertam, shaklee bukit mertajam, shaklee butterworth, shaklee bagan, shaklee permatang pauh, shaklee juru, shaklee selangor, shaklee puchong, shaklee johor, shaklee melaka, shaklee kelantan, shaklee terengganu, shaklee murah, produk shaklee, shaklee online, branch shaklee, cawangan shaklee, set kesihatan, set kecantikan, set kesuburan, set bersalin, set berpantang, set pembedahan, set kurus, set slimming, produk slimming, shaklee2u, website shaklee, ubat kurus, ubat cantik, jerawat, muka cerah, vit c, nak hamil, nak pregnant, tips hamil

♥ SHAKLEE dari bahan semulajadi
♥ SHAKLEE tiada pencemaran
♥ SHAKLEE tiada bahan kimia terlarang
♥ SHAKLEE tiada pewarna
♥ SHAKLEE tiada lemak trans
♥ SHAKLEE tiada pemanis

Kenapa perlu berkira untuk suplemen jika itu terbaik untuk kesihatan anda? Mari lah penting kan kesihatan.

Shaklee Talk, Suplemen Shaklee, Nutrisi, Kesihatan Keluarga, Vitamin Shaklee, Health & Wellness, Produk Shaklee, Pengedar Shaklee Penang, Shaklee penang, shaklee kulim, shaklee sungai petani, shaklee seberang jaya, shaklee bertam, shaklee bukit mertajam, shaklee butterworth, shaklee bagan, shaklee permatang pauh, shaklee juru, shaklee selangor, shaklee puchong, shaklee johor, shaklee melaka, shaklee kelantan, shaklee terengganu, shaklee murah, produk shaklee, shaklee online, branch shaklee, cawangan shaklee, set kesihatan, set kecantikan, set kesuburan, set bersalin, set berpantang, set pembedahan, set kurus, set slimming, produk slimming, shaklee2u, website shaklee, ubat kurus, ubat cantik, jerawat, muka cerah, vit c, nak hamil, nak pregnant, tips hamil
bersama Nutritionist Shaklee yang bertauliah


Dah fikir nak makan suplemen ke tidak? :)


  Berminat dengan produk SHAKLEE?

Sila dapatkan konsultasi PERCUMA dari kami dan kami akan memberi servis yang terbaik untuk anda.





JOM ORDER ESP HARI INI. ADA PROMOSI BULAN OKTOBER. 
BELI 6 TONG PERCUMA 1 TONG. 
BOLEH SHARE-SHARE DENGAN KENGKAWAN, ADIK BERADIK. 
PERCUMA KEAHLIAN SEUMUR HIDUP.


SMS/Whatsapp 019 776 7344 untuk COD sekitar Penang, Kulim, Sungai Petani.

  SMS/Whatsapp 019 776 7344 untuk POS keseluruh malaysia termasuk sabah/sarawak

  Walk-in branch Shaklee yang SAH berdekatan seluruh malaysia guna ID 995071 (norhaslinda hashim) untuk mendapatkan harga ahli.  

Sila hubungi saya selepas pembelian untuk Tips eksklusif dan jadual makan.



NAK DAPAT DISKAUN SEHINGGA 20%? 

JOM JADI AHLI SHAKLEE DIBAWAH TEAM KAMI

BANYAK KELEBIHAN DAN PELUANG BERSAMA SHAKLEE



KLIK DISINI UNTUK MENGETAHUI DENGAN LEBIH LANJUT.


GAYA HIDUP SIHAT YANG BERKUALITI DAN CERIA SELALU BERSAMA SHAKLEE. 

SEBARANG PERTANYAAN DAN PEMBELIAN TENTANG PRODUK SHAKLEE SILA HUBUNGI SAYA:

shaklee penang, shaklee utara, produk shaklee
Hello-hello saya. call me Linda :) 
No Telefon 019 776 7344

PICKUP/COD Area Seberang Jaya, Bukit Mertajam, Kepala Batas, Batu kawan, Butterworth dan sekitar Pulau Pinang. POS ke seluruh Malaysia termasuk sabah/sarawak.

 
Segala testimoni yg dikongsi disini atau penulisan tentang produk ini bukan bertujuan utk mendiagnos, merawat, menyembuhkan, mencegah sebarang penyakit.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...