Monday, October 20, 2014

Kebaikan Get Clean Home Care Shaklee

Kebaikan Get Clean Home Care Shaklee

 

Assalamualaikum wbt. Shaklee bukan saja vitamin/suplemen untuk kesihatan saja bahkan shaklee ada Set untuk pembersihan rumah juga iaitu Basic H, - Organic Super Cleansing Concentrate, Hand Dish Wash Concentrate, Fresh Laundry Concentrate, Soft Fabric Concentrate. Kat rumah saya ada semua yang disebut tadi.

Rasa berbeza bila guna Set Home Care Shaklee ni berbanding dengan produk lain kat luar tu. Sebab bahan dia ofkos lah semulajadi.. organic gitu. Nak pakai memang rasa selamat dan yakin. Tambah-tambah bila ada anak kecik kat rumah ni. Kalau guna yang chemical tinggi nuh kesan dia tak berapa bagus untuk jangka masa panjang. Untuk kita sekeluarga juga ya.

 

Get Clean Home Care Shaklee, Basic H, Hand Dish Wash Concentrate, Fresh Laundry Concentrate, Soft Fabric Concentrate, Pencuci Pinggan Organik, Pencuci Baju Organik, Pencuci Serbaguna Organik, lantai berkilat, pinggan bersih berkilat, cuci karat, pengedar shaklee penang, shaklee penang, shaklee kulim, shaklee sungai petani, shaklee seberang jaya, shaklee online, shaklee2u, branch shaklee, cawangan shaklee

Saja letak atas fridge kejap nak amik gambo katanya. Tempat penyimpanan adalah dalam kabinet atas tu bersebelahan dengan fridge. Sebelah fridge saya letak mesin basuh. So bahan-bahan pencuci letak atas dia lah ye. Senang nak capai. Gambar ni memang sengaja masukkan sekali bagi nampak fridge magnet muahahaha. Sebab nanti bebila kalau pindah ke, nak alihkan tempat lain ke memang kita cabut. kenang daku pada magnet ni lah ekeke





 Ini Hand Dish Wash Concentrate. Basuh pinggan guna ni saya tak guna banyak. berapa titis je campur lah dengan air. Best dia tangan tidak lah kasar. Minyak dan kotor-kot senang je hilang. Hai la produk mesra alam sekitar katanya

 Get Clean Home Care Shaklee, Basic H, Hand Dish Wash Concentrate, Fresh Laundry Concentrate, Soft Fabric Concentrate, Pencuci Pinggan Organik, Pencuci Baju Organik, Pencuci Serbaguna Organik, lantai berkilat, pinggan bersih berkilat, cuci karat, pengedar shaklee penang, shaklee penang, shaklee kulim, shaklee sungai petani, shaklee seberang jaya, shaklee online, shaklee2u, branch shaklee, cawangan shaklee 

 Ni saya guna Basic H. Super hebat tau basic h ni. 2 x ganda kuasa pembersihan. 1001 penggunaan dia bukan sekadar mop lantai je. Lantai ni pun sekali je mop tak bilas pun. menghelit lantai rumah cek. Pencuci serbaguna ni mampu membersihkan kotoran degil. Minyak bekas masakan yang dah lama susah nak tanggal macam karat-karat tu bila guna basic h memang hilang woo! saya dah test. lupa nak snap pic.

Basic H boleh digunakan untuk permukaan jubin dan semua jenis lantai dan dapur.Tingkap, cermin, dinding, periuk belanga, perabot kayu pun boleh.

Fresh Laundry Concentrate memang fresh betul. Bukannya bau kuat macam brand lain tapi dia fresh. segar bugar lepas basuh baju. Lepas tu guna Soft Fabric ada bau wangi yang sangat lembut.

Kebanyakan bahan pencuci yang biasa mengandungi toksin yang boleh meresap ke badan melalui kulit atau pernafasan. Bahan pelarut sintetik yang terdapat dipasaran boleh menganggu keseimbangan hormon kita. Ye lah.. masa saya pregnant saya cukup alah dengan bahan pencuci kat rumah. wangi pun busuk pada saya saya muntah-muntau bau hahaha. Kenapa tak kenal shaklee masa tu? why? why? hehe


KENAPA PERLU PILIH 
BAHAN PENCUCI DARI SHAKLEE?

☞ Selamat
☞ Tiada toksik
☞ Tanpa gas beracun
☞ Tanpa bahan kimia berbahaya
☞ Tanpa bahan pewangi
☞ Lembut pada tangan
☞ pH seimbang
☞ Tanpa klorin
☞ Hipoalergenik


☞ Get Clean Home Care Shaklee Berkesan dan Mesra Alam.

 Dah jom bertukar kepada bahan pencuci yang lebih selamat dan organik.


Berminat dengan produk SHAKLEE?

Sila dapatkan konsultasi PERCUMA dari kami dan kami akan memberi servis yang terbaik untuk anda.




JOM ORDER ESP HARI INI. ADA PROMOSI BULAN OKTOBER. 



BELI 6 TONG PERCUMA 1 TONG. 



BOLEH SHARE-SHARE DENGAN KENGKAWAN, ADIK BERADIK. 



PERCUMA KEAHLIAN SEUMUR HIDUP.






SMS/Whatsapp 019 776 7344 untuk COD sekitar Penang, Kulim, Sungai Petani.

  SMS/Whatsapp 019 776 7344 untuk POS ke SELURUH MALAYSIA termasuk sabah/sarawak

  Walk-in branch Shaklee yang SAH berdekatan seluruh malaysia guna ID 995071 (norhaslinda hashim) untuk mendapatkan harga ahli.  

Sila hubungi saya selepas pembelian untuk Tips eksklusif dan jadual makan. 
 
 

NAK DAPAT DISKAUN SEHINGGA 20%? 



JOM JADI AHLI SHAKLEE DIBAWAH TEAM KAMI



BANYAK KELEBIHAN DAN PELUANG BERSAMA SHAKLEE



KLIK DISINI UNTUK MENGETAHUI DENGAN LEBIH LANJUT.




GAYA HIDUP SIHAT YANG BERKUALITI DAN CERIA SELALU BERSAMA SHAKLEE. 



SEBARANG PERTANYAAN DAN PEMBELIAN TENTANG PRODUK SHAKLEE SILA HUBUNGI SAYA:



shaklee penang, shaklee utara, produk shaklee, Set Kurus Bajet, Detox Dengan Set Kurus Shaklee, Set Kurus Murah, Set Slimming Shaklee, Set Kurus Murah Selamat Berkesan, Set Kurus Lengkap, Testimoni Kurus, Pecah Lemak, pengedar shaklee penang, shaklee penang, shaklee kulim.shaklee sungai petani, shaklee juru, shaklee bukit mertajam, shaklee kepala batas, shaklee seberang jaya, cawangan shaklee, branch shaklee, shaklee murah, shaklee online, nak kurus, nak ramping, nak slim, ubat kurus selamat,



Hello-hello saya. call me Linda :) 
No Telefon 019 776 7344

PICKUP/COD Area Seberang Jaya, Bukit Mertajam, Kepala Batas, Batu kawan, Butterworth dan sekitar Pulau Pinang. POS ke seluruh Malaysia termasuk sabah/sarawak.

 

Segala testimoni yg dikongsi disini atau penulisan tentang produk ini bukan bertujuan utk mendiagnos, merawat, menyembuhkan, mencegah sebarang penyakit.


 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...