Monday, August 4, 2014

Haid Saya Dah Teratur Dengan GLA Complex ShakleePeriod Saya Dah Teratur Dengan GLA Complex Shaklee


Masalah Haid Tidak Teratur? Saya tak ada masalah lagi selepas consume GLA Complex Shaklee yang best ni. GLA Complex  mengandungi Borage Seed Oil dimana 25% lebih tinggi dari Evening Primrose Oil (EPO), mengandungi Sunflower Seed Oil yang kaya dengan Omega 6 yang baik untuk kesihatan kita dan mempunyai 15 IU Vitamin E yang asli melembut dan mencatikkan kulit kita.

Kelebihan GLA Complex?

  • Menstabilkan masalah hormon
  • Betulkan kitaran haid
  • Tingkatkan Kesuburan (Peluang untuk hamil)
  • Legakan sakit PMS (mood swing, sakit sendi)
  • Lambatkan menopause
  • Kulit sihat (masalah jerawat)
DAN BANYAK LAGI!KESUBURAN, NAK HAMIL, SHAKLEE PENANG, PENGEDAR SHAKLEE

GLA COMPLEX, KESUBURAN LELAKI


Antara Penyebab Haid Tidak Teratur ialah;

 Berat badan berlebihan - Obesiti atau gemuk akan membuatkan hormon tidak seimbang kerana lebihan lemak didalam badan yang tersimpan hormon estrogen menyebabkan gangguan hormon dan haid menjadi lewat. Turunkan sedikit berat badan anda.

Tekanan Emosi - Badan akan mengeluarkan hormon stress jika mengalami tekanan perasaan  yang menggangu ovulasi kita. Kawal tekanan emosi dari segi fizikal dan mental. Banyakkan berfikiran positif.

Pengambilan ubatan - Semak balik adakah kita ada mengambil sebarang ubatan untuk kuruskan badan atau jamu/ubat tradisional? Ini juga adalah penyebab haid lewat

Tiroid - Pesakit Tiroid tidak mustahil mengalami masalah ini kerana mereka akan merasa panas, berdebar dan kekurangan berat badan.

Terlalu kurus - Mereka yang kerap bersenam atau pun atlit mempunyai masalah haid tak teratur kerana lemak tak cukup dalam badan. Mesti dapatkan berat yang ideal kembali.

Masalah kesihatan - Demam atau selepas pembedahan  atau sakit boleh menggangu kitaran haid.

Menyusu Anak - Menyusu anak secara eksklusif 100% adalah normal jika tidak kedatangan period berbulan-bulan kerana perubahn hormon.


BERITA BAIK; 

PROMOSI GLA COMPLEX BULAN OGOS BELI 6 BOTOL PERCUMA 1 BOTOL.  SILA HUBUNGI SAYA SEGERA UNTUK PROMOSI INI. 019 776 7344. KLIK DISINIORDER DIRECT DENGAN WEBSITE SHAKLEE


ATAU:

  SMS/Whatsapp 019 776 7344 untuk COD sekitar Penang, Kulim, Sungai Petani.

SMS/Whatsapp 019 776 7344 untuk POS keseluruh malaysia termasuk sabah/sarawak

Walk-in branch Shaklee yang SAH berdekatan seluruh malaysia guna ID 995071 (norhaslinda hashim) untuk mendapatkan harga ahli.

Sila hubungi saya selepas pembelian untuk Tips eksklusif dan jadual makan.

 


GAYA HIDUP SIHAT YANG BERKUALITI DAN CERIA SELALU BERSAMA SHAKLEE. 
SEBARANG PERTANYAAN DAN PEMBELIAN TENTANG PRODUK SHAKLEE SILA HUBUNGI SAYA:


shaklee penang, shaklee utara, produk shaklee

Hello-hello saya. call me Linda :) 
No Telefon 019 776 7344
 
PICKUP/COD Area Seberang Jaya, Bukit Mertajam, Kepala Batas, Batu kawan, Butterworth dan sekitar Pulau Pinang. POS ke seluruh Malaysia termasuk sabah/sarawak.

 
Segala testimoni yg dikongsi disini atau penulisan tentang produk ini bukan bertujuan utk mendiagnos, merawat, menyembuhkan, mencegah sebarang penyakit.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...