Monday, August 4, 2014

Bawa Ayesha Irdina Jalan AEON Jusco Bukit Mertajam

Bawa Ayesha Irdina Jalan AEON Jusco Bukit Mertajam

Assalamualaikum wbt!

Hari raya ke 7.. bawa ayesha jalan-jalan. dah tak pergi beraya rumah orang lagi. eh raya kan sebulan hehe so raya kat Jusco pusing-pusing. Tetiba cerita raya ke 7 mana cerita awal syawal? later lah kalau teringat :P

Jusco lama dulu kat Bandar Perda. Dulu tak kisah tiap hari masuk jusco sebab ofis dekat sangat dengan jusco tu. Selalu balik kerja cari barang-barang makan ayesha sayur/buah organik memang sana lah tempatnya.

Bila dah pindah tempat baru ni kat Alma alahai rasa jauhnya. Nak pergi kesana tu boleh tahan jammed sebab banyak traffic light! Jusco baru ni besar lebih sikit kot. banyak outlet baru juga.

Masuk Jusco nampak parents bawa anak naik kereta sorong jusco. kereta sorong?? haha apa nak sebut ni? cantik warna merahhh sama kaler baju ayesha haha. tergedik-gedik lah sikecik tu merengek nak naik. stereng boleh pusing lagi lah dia suka. selamat duit makpaknya bayar kereta singgit-singgit tu hihi


Elok sangat lah tu dengan mulut muncung nya haha. mama yang over. excited anak naik benda free. bawa pusing satu jusco selama sejam lebih. mahu nya tak puas hati?

Jom tengok video pula. ayesha memang tak layan kamera ke video. dia lebih excited dengan stereng dia.

video

Selamat menonton! :)


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...