Saturday, August 2, 2014

B Complex dan Vitamin c

lepas breakfast wajib ambil b complex dan vitamin c shaklee

kenapa ya?

√ b complex memberikan tenaga sepanjang hari. mood yang ceria, happy dan no stress! hehe.. asid folik persediaan saya sebelum hamil lagi hehe

√ vitamin C 500mg 2 biji untuk saya untukan kuatkan sistem imum. elok jika ada selesema atau demam. sepatutnya kena ambil setiap hari untuk kulit yg elok. ia juga memperbaiki sel-sel kulit. buah dan sayur tak cukup. tak larat der nak makan buah oren 7 biji.


nak order? sms/whatsapp saya untuk pembelian terus dari saya.  beli kat branch berdekatan pun boleh.

guna ID saya 995071 untuk pembelian di branch berdekatan. nak lagi jimat dan merasa bonus sila jadi ahli terus. nak jadi ahli hubungi saya. nanti saya story mory cara nya.


nak order direct dengan website shaklee pun boleh. senang je. lepas buat pembelian boleh refer dengan saya cara-cara makan dan tips eksklusif yang lain.


KLIK UNTUK ORDER DENGAN WEBSITE SHAKLEE
SHOPPING SHAKLEE



GAYA HIDUP SIHAT YANG BERKUALITI DAN CERIA SELALU BERSAMA SHAKLEE. 

SEBARANG PERTANYAAN DAN PEMBELIAN TENTANG PRODUK SHAKLEE SILA HUBUNGI SAYA:


shaklee penang, shaklee utara, produk shaklee

Hello-hello saya. call me Linda :) 
No Telefon 019 776 7344

PICKUP/COD Area Seberang Jaya, Bukit Mertajam, Kepala Batas, Batu kawan, Butterworth dan sekitar Pulau Pinang. POS ke seluruh Malaysia termasuk sabah/sarawak.

 
Segala testimoni yg dikongsi disini atau penulisan tentang produk ini bukan bertujuan utk mendiagnos, merawat, menyembuhkan, mencegah sebarang penyakit. 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...