Wednesday, July 23, 2014

Tips: Rahsia Awet Muda dengan SHAKLEE

Tips: Rahsia Awet Muda dengan SHAKLEE


Faktor umur, kesibukan kerja dipejabat, masalah urusan rumahtangga, anak-anak kecil yang perlu perhatian antara sebab kenapa wanita cepat kelihatan tua dari umur sebenarnya. betul kan? Jom ketahui RAHSIA AWET MUDA selalu


Set kecantikan kulit shaklee


1. Jaga Emosi / Jangan Stress

- Sentiasa fikir nak happy. Setiap pagi mulakan dengan senyuman dengan zikrullah sentiasa dibibir. Fikir yang positif saja. Bila wajah ceria akan terpancar juga dalaman kita bahagia. (Setiap pagi consume B Complex untuk mengatasi stress dan mood yang ceria sepanjang hari)


2. Makan buah-buahan dan sayur

-  Sila makan buah-buahan dan sayur-sayuran yang mempunyai kandungan Vitamin C dan beta karotena (Vitamin A,E) untuk kesegaran kulit wajah. Sumber-sumber ini mengandungi antioksidan yang melindungi sel-sel badan dari radikal bebas. (Dicadangkan pengambilan multivitamin Vitalea, Vitamin C, Vitamin E)


3. Suplemen Vitamin C semulajadi

- Ambil suplemen Vitamin C  sebanyak 1000mg sehari jika kita  tidak dapat makan buah-buahan yang cukup kuantiti mg dalam masa sehari. Vitamin C baik untuk ketahanan imun badan mengelakkan dari demam, selesema berterusan selain memperbaharui sel-sel kulit.


4. Rajin Minum Air Yang Banyak

- Setiap 25kg berat badan seseorang, keperluan air yang sesuai ialah 1 liter. 1 liter bersamaan dengan 25kg. Kita mesti minum air yang banyak mengelakkan terjadinya dehidrasi pada kulit. Minum air kosong diperlukan untuk kelancaran aliran darah yang membawa oksigen dan sumber tenaga keseluruh tubuh.


5. Pengambilan Makanan Seimbang

- Harus diselarikan piramid makanan yang betul. Perlu cukup Sayur, buah, Karbohidrat, Protein. Makan mengikut jam-jam secara sedikit tapi kerap. (Dicadangkan mengambil ESP iaitu protein dari Soya Non GMO yang elok sel-sel kulit, cantikkan kulit)


Cadangan AWET MUDA SHAKLEE Set Optimum:-


1. Vitalea With Iron Formula (Multivitamin)
2. Vitamin C 500mg
3. Vitamin E 400IU
4. ESP (Energizing Soy Protein)CLICK n ORDER NOW

KLIK TO ORDER


GAYA HIDUP SIHAT YANG BERKUALITI DAN CERIA SELALU BERSAMA SHAKLEE. 
SEBARANG PERTANYAAN DAN PEMBELIAN TENTANG PRODUK SHAKLEE SILA HUBUNGI SAYA:


shaklee penang, shaklee utara, produk shaklee
Hello-hello saya. call me Linda :) 
No Telefon 019 776 7344

PICKUP/COD Area Seberang Jaya, Bukit Mertajam, Kepala Batas, Batu kawan, Butterworth dan sekitar Pulau Pinang. POS ke seluruh Malaysia termasuk sabah/sarawak.

 
Segala testimoni yg dikongsi disini atau penulisan tentang produk ini bukan bertujuan utk mendiagnos, merawat, menyembuhkan, mencegah sebarang penyakit.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...