Monday, July 7, 2014

Nak Hilangkan Jeragat Dengan Collagen Powder Shaklee

Nak Hilangkan Jeragat Dengan Collagen Powder Shaklee


Masalah jeragat sering menghantui kita apabila meningkat umur 20an - 50an. Jeragat selalu terjadi pada orang Asia. Apa punca terjadinya jeragat? Terdedah pada cahaya matahari, Pemakaian kosmestik yang tidak sesuai, Penggunaan Pil Perancang dan Keturunan. Rawatan mestilah dari dalam. So kita sarankan mencuba Collagen Powder Shaklee. 


pengedar shaklee penang


Kenapa Collagen Powder Shaklee sesuai untuk masalah jeragat? 

Kulit kehilangan nutrien.. KOLAGEN pun kurang. makin meningkat umur makin hilang kolagen. nak tengok testimoni pengguna sebelum dan selepas menggunakan Collagen Powder?pengedar shaklee penangMengikut hasil kajian, dengan penggunaan Shaklee Collagen Powder selama 8 minggu ( 4 kotak), keputusannya positif , iaitu berlaku peratusan peningkatan kepada kulit dari segi :
90% meningkatkan kelembapan
75% mengurangkan kekasaran & kekeringan
71% meningkatkan dalam penampilan keseluruhan
69% meningkatkan kelembutan dan kelicinan
60% meningkatkan pemakaian kekal mekap
55% meningkatkan keanjalan, ketegangan dan elastisiti
54% meningkatkan ketebalan rambut
50% meningkatkan keserian dan tona kulit
mengurangkan garis-garis halus dan kedutan.


Jom order sekarang. raya nanti mesti nak cantik-cantik kan? Klik image dibawah untuk order terus melalui website shaklee.Jom Order Collagen Powder Sekarang!


 PERHATIAN: Jika nak murah lagi jom jadi ahli shaklee cuma daftar RM65 untuk seumur hidup. BELI 3 kotak Collagen Powder anda layak dapat FREE MEMBERSHIP! sms/whatsapp saya segera secepat yang mungkin! 019 776 7344 saya akan uruskan pendaftaran anda dan add anda ke dalam group eksklusif kami. GAYA HIDUP SIHAT YANG BERKUALITI DAN CERIA SELALU BERSAMA SHAKLEE. 

SEBARANG PERTANYAAN DAN PEMBELIAN TENTANG PRODUK SHAKLEE SILA HUBUNGI SAYA:
 
shaklee penangHello-hello saya. call me Linda :) 
No Telefon 019 776 7344

PICKUP/COD Area Seberang Jaya, Bukit Mertajam, Kepala Batas, Batu kawan, Butterworth dan sekitar Pulau Pinang. POS ke seluruh Malaysia termasuk sabah/sarawak.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...