Friday, May 23, 2014

Set Bersalin Shaklee Terbaik Menjadi Pilihan Saya!

SET BERSALIN SHAKLEE TERBAIK

 


MENCARI SET BERSALIN / BERPANTANG MODEN YANG TERBAIK???


SET BERSALIN/BERPANTANG SHAKLEE MENJADI PILIHAN IBU-IBU MODEN MASAKINI. 


JOM BACA DULU TESTIMONI DARI IBU-IBU YANG PERNAH MENCUBA SET BERPANTANG SHAKLEE


“Sejak mengandung lagi saya dah survey set berpantang yang terbaik untuk saya consume. Yang pastinya saya berimpian nak susukan anak selama 2 tahun. jamu kurang sesuai pada saya untuk menyusukan anak sebab panas.. Jadi saya pilih vitamin-vitamin dan suplemen dari shaklee. Badan saya cepat sihat dan bertenaga luka bersalin pun cepat sembuh! Paling best susu sangat meriah lepas makan suplemen shaklee dan saya ikut tips penyusuan yang diberi”
  
“Masa pantang saya terpaksa ikut petua orang tua dulu kena berpantang makan. Yang sejuk, yang berangin, tak boleh makan. Tak banyak makanan berkhasiat yang saya dapat masa berpantang. Mujur lah saya amalkan set pantang shaklee ni. Semua nutrien, zat, vitamin-vitamin yang diperlukan oleh badan ada dalam set shaklee. Yang penting saya sihat dan anak saya juga sihat hasil minum susu ibu yang berkhasiat. Bonusnya, kulit saya lebih cantik, cerah dan anjal lepas konsisten dengan suplemen shaklee. Semestinya shaklee”


“Saya nak share tentang pengalaman saya. Anak saya ada G6PD. Paed dah beri amaran jangan makan apa-apa jamu yang boleh menyebabkan anak prolonge jaundice. Anak kedua saya cuba set pantang shaklee yang tak bawa masalah kepada baby dan saya. Malah, saya dapati lepas makan set pantang shaklee sejak hari pertama badan rasa bertenaga dan segar sangat tak macam orang pantang.”


Kenapa Set Bersalin Shaklee menjadi PILIHAN?


✔ Boleh diambil sejurus selepas 2 jam bersalin

✔ Sesuai untuk semua jenis bersalin samada Normal / Ceaserean / Pembedahan

✔ Selamat untuk bayi Jaundice (demam kuning) dan ibu menyusu

✔ Memberikan tenaga, kesegaran dan ibu kelihatan cantik berseri walaupun baru bersalin

✔ Membantu menyembuhkan luka dalaman bersalin pulih dan mengecutkan rahim

✔ Membina semula darah merah yang banyak hilang semasa bersalin

✔ Mengelakkan stress ibu dan menghindar meroyan serta bentan semasa berpantang

✔ Mengatasi masalah sembelit pada ibu berpantang dan melancarkan pelawasan

✔ Menghasilkan susu badan yang banyak jika digabungkan dengan konsep “Demand n Supply”



SET BERSALIN MODEN

SET BERSALIN SHAKLEE TERDIRI DARI:


[ VITALEA ]

★ Membekalkan 100% nutrien dan zat yang diperlukan oleh ibu berpantang untuk sembuh dari luka bersalin
★ Mengandungi IRON untu bina semula darah merah yang banyak hilang semasa proses bersalin



[ B COMPLEX ]

★ Mengelakkan dari Stress dan tekanan dan menstabilkan hormon semasa berpantang
★ Mengandungi Asid Folik untuk pembetukan sel dan tisu yang baru
★ Memberi stamina dan tenaga untuk ibu menjaga bayi dan mengelakkan meroyan



[ VITAMIN C ]

★ Sangat penting untuk penyembuhan luka dalaman. Satu tablet vitamin C bersamaan dengan 7 biji buah oren
★ Meningkatkan imuniti ibu supaya tidak mendapat jangkitan atau selesema dan demam



[ ZINC ]

★ Penting untuk penyembuhan luka dalaman dan luaran
★ Mengurangkan masalah rambur gugur selepas bersalin



[ OSTEMATRIX - KALSIUM ]


★ Kalsium menghilangkan sakit-sakit sendi selepas bersalin.
★ Diperlukan oleh ibu untuk mengantikan kalsium yang makin berkurang dalam badan kerana kalsium dari tulang dan gigi ibu telah bekalkan untuk bayi melalui susu ibu
★ Sesuai untuk ibu yang tidak minum susu. Makanya ostematrix sebagai pengganti susu dan sumber kalsium yang lain


 
- SET MENYUSU -


[ ENERGIZING SOY PROTEIN ]


★ Soya NON GMO
★ Merupakan komponen utama dalam susu ibu (protein)
★ Membantu penyembuhan luka menyeluruh
★ ESP menjadikan kulit ibu, cantik, cerah dan berseri dan lebih anjal



[ ALFALFA ]


★ Raja segala tumbuhan
★ Kaya dengan serat, protein, asid amino, klorofil, 15 zat galian, 10 vitamin, 8 enzim
★ Mempercepatkan penghasilan susu ibu. (Milkbooster)
★ Bertindak seperti Kacip Fatimah



Sila dapatkan konsultasi PERCUMA dari kami dan kami akan memberi servis yang terbaik untuk anda.



GAYA HIDUP SIHAT YANG BERKUALITI DAN CERIA SELALU BERSAMA SHAKLEE. 

SEBARANG PERTANYAAN DAN PEMBELIAN TENTANG PRODUK SHAKLEE SILA HUBUNGI SAYA:

shaklee penang, shaklee utara, produk shaklee
Hello-hello saya. call me Linda :) 
No Telefon 019 776 7344

PICKUP/COD Area Seberang Jaya, Bukit Mertajam, Kepala Batas, Batu kawan, Butterworth dan sekitar Pulau Pinang. POS ke seluruh Malaysia termasuk sabah/sarawak.

 
Segala testimoni yg dikongsi disini atau penulisan tentang produk ini bukan bertujuan utk mendiagnos, merawat, menyembuhkan, mencegah sebarang penyakit.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...