Thursday, May 22, 2014

Sarapan Pagi Lempeng Dan ESP + Mealshakes

Sarapan Pagi Lempeng Dan ESP + Mealshakes


Assalamualaikum wbt


Pagi ni sebelum sibuk kerja saya breakfast dulu. Mak buat lempeng. Dulu masa kecil-kecil memang selalu mak buat lempeng untuk kami adik beradik. Seorang makan 2 keping memang kenyang sampai tengahari. Selalunya lempeng cicah dengan gula ke sambal tumis ke cicah dengan gulai ikan ke.. Macam-macam lah boleh cicah.


Ikut cara mak saya, dia suka makan dengan madu dan planta. Yang bestnya Ayesha pun pandai makan lempeng. Boleh habis sekeping kat dia. Tapi kena koyakkan kat dia lah hihi. Tok dia cakap "macam ni lah anak orang kg.. pandai makan lempeng" hahahaha. Apa orang bandar tak pandai makan lempeng ke mak ni? Ala-ala roti canai lah juga kan? :P

Selalunya saya mesti minum milo panas. Hari ni saya shake-shake dulu ESP campur dengan Mealshakes. Ini bukan sarapan segera. Tapi sarapan tambahan untuk saya. Ikutkan kalau ESP + Mealshakes dah boleh kenyang. Tapi hari ni double kenyang hehe. Almaklumlah ibu menyusu katakan. Pengambilan kalori kena tinggi. So makan lebih sikit dari biasa.

 Nak tahu kelebihan Mealshakes dan ESP?


Klik ESP BEST dan MEALSHAKES BEST
GAYA HIDUP SIHAT YANG BERKUALITI DAN CERIA SELALU BERSAMA SHAKLEE. 

SEBARANG PERTANYAAN DAN PEMBELIAN TENTANG PRODUK SHAKLEE SILA HUBUNGI SAYA:

shaklee penang, shaklee utara, produk shaklee
Hello-hello saya. call me Linda :) 
No Telefon 019 776 7344

PICKUP/COD Area Seberang Jaya, Bukit Mertajam, Kepala Batas, Batu kawan, Butterworth dan sekitar Pulau Pinang. POS ke seluruh Malaysia termasuk sabah/sarawak.

Segala testimoni yg dikongsi disini atau penulisan tentang produk ini bukan bertujuan utk mendiagnos, merawat, menyembuhkan, mencegah sebarang penyakit.Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...