Wednesday, May 21, 2014

Minuman Bertenaga Untuk Persediaan Berpuasa

Minuman Bertenaga Untuk Persediaan Berpuasa

 

Assalamualaikum wbt & Salam Sejahtera.


Ramadhan semakin hampir. Kaum wanita yang "tertinggal" puasa tahun lepas dah ganti puasa ke belum? Saya rasa ramai yang tengah berusaha bertungkus lumus nak setelkan hutang puasa. Sama juga macam saya :P

Tahun lepas masa bulan puasa Ayesha baru 5 bulan. Tahun ni Ayesha masa bulan puasa umur dia dah setahun lebih. Dan ayesha masih lagi fully breastfeed. Alhamdulillah. Pastinya tahun ini saya lebih memerlukan tenaga semasa berpuasa. Melayan kelasakan anak yang aktif ni pantang pintu terbuka luas meluru nak lari keluar. Mama nya kena main kejar-kejar. Fuh sangat mencabar tenaga ku! Nak bagi mama kurus lagi ni. Berpeluh-peluh dibuatnya hehehe

Makanya dengan ini saya memilih SET MIGHTY 3 GEMS sebagai bekalan saya semasa bulan ramadhan nanti. Sekarang pun memang tengah consume. Kadang-kadang kalau letih saya campurkan ketiga jenis minuman ni. Buat minum pagi. Tak sempat breakfast pun ambil je ketiga ni. Pantas dan mudah. Sedap pun sedap. Ada rasa Oren (Performance Drink) ada rasa French Vanilla (Mealshakes) ada rasa Soya Vanilla  (ESP). Bukan sedap saja malah ia sangatlah berkhasiat!

Selain untuk ibu menyusu, SET MIGHTY 3 GEMS ini sesuai untuk semua golongan yang mementingkan tenaga berkekalan cergas sepanjang hari. Sesuai untuk:-

  • Ibu Menyusu dan Ibu hamil yang memerlukan tenaga untuk berpuasa sepanjang hari
  • Tak sempat nak sahur atau lewat untuk berbuka puasa
  • Anak-anak kecil yang baru hendak belajar berpuasa
  • Orang yang tidak berselera untuk makan makanan berat semasa sahur/berbuka
  • Pekerja yang banyak menggunakan tenaga fizikal
  • Kurang fokus semasa belajar/bekerja kerana kurang tenaga

set berpuasa shaklee


 Nak tahu tahu setiap satu Kebaikan dalam SET MIGHTY 3 GEMS ini?



PERFORMANCE DRINK


  1.  Digelar minum elektrolit yang mencegah dehydration sama macam air isotonik dipasaran bezanya performance drink tidak bergas. Atlit ramai yang memilih Performance Drink sebagai minuman tenaga mereka.
  2. Mengandungi karbohidrat unik iaitu OptiCarb untuk bekalkan tenaga berterusan tanpa mengganggu kestabilan gula dalam darah.
  3. Mementingkan stamina, tenaga dan mencegah kita dari dehidrat kerana kurang minum air.


ENERGIZING SOY PROTEIN


  1. Mengandungi 9 asid amino yang penting untuk pembentukan sel.
  2. Memberikan tenaga dan membuatkan kita rasa kenyang. Nak diet pun boleh amal ESP ini.
  3. Keperluan protein kepada ibu menyusu sebagai Milkbooster.
  4. Melindungi kulit, rambut dan kuku sentiasa sihat. 



MEALSHAKES


  1. Penyediaan yang mudah tetapi lengkap dengan nutrien harian yang kita perlukan. Ada 19 vitamin, mineral penting, kalsium, fibre yang diperlukan oleh badan kita.
  2. Sesuai untuk semua golongan dari umur 1 tahun hingga ke warga tua.
  3. Anak-anak yang mempunyai masalah pembelajaran, kurang fokus dalam kelas, hiperaktif, kurang selera makan, kerap selesema dan demam sesuai ambil Mealshakes ini.
  4. Warga tua yang tidak suka atau tidak mampu untuk menelan segala jenis pil boleh menggantikan dengan pengambilan Mealshakes ini.
  5. Rasa French Vanilla yang sedap boleh dicampur dengan minuman kegemaran. Perlu ikut sukatan yang diberikan. Bukan seperti susu formula bancuhannya, Mealshakes  adalah sangat jimat untuk dimiliki oleh semua golongan.


Baiklah.. saya dah cerita tentang kehebatan 3 produk ini dan ia lebih hebat bila digabungkan serentak. Milikinya lah untuk keluarga anda yang tersayang.  Jom bersedia untuk berpuasa dengan cara yang sihat!



Berminat dengan produk SHAKLEE?


SMS/Whatsapp/Telegram 011-320 65144 untuk COD sekitar Penang, Kulim, Sungai Petani.

SMS/Whatsapp/Telegram 011-320 65144 untuk POS ke SELURUH MALAYSIA termasuk SABAH/SARAWAK

Walk-in branch Shaklee yang SAH berdekatan seluruh malaysia

Guna ID 995071 (norhaslinda hashim) untuk mendapatkan harga ahli.

Sila hubungi saya selepas pembelian untuk Tips eksklusif dan jadual makan.



  
NAK DAPAT DISKAUN SEHINGGA 20%?

JOM JADI AHLI SHAKLEE DIBAWAH TEAM KAMI

BANYAK KELEBIHAN DAN PELUANG BERSAMA SHAKLEE

KLIK DISINI UNTUK MENGETAHUI DENGAN LEBIH LANJUT.

GAYA HIDUP SIHAT YANG BERKUALITI DAN CERIA SELALU BERSAMA SHAKLEE.

SEBARANG PERTANYAAN DAN PEMBELIAN TENTANG PRODUK SHAKLEE 
SILA HUBUNGI SAYA:

Norhaslinda Hashim
Shaklee ID 995071
Call/SMS/Whatsapp/Telegram: 011. 320. 65144

Vitamin shaklee, suplemen shaklee, Blog shaklee, shaklee online, shaklee2u, web shaklee, branch shaklee, pengedar shaklee penang, pengedar shaklee kulim, pengedar shaklee sungai petani, pengedar shaklee kedah, pengedar shaklee alor setar, pengedar shaklee perlis, pengedar shaklee butterworth, pengedar shaklee seberang jaya, pengedar shaklee bertam, pengedar shaklee kepala batas, pengedar shaklee tasek gelugor, pengedar shaklee juru, pengedar shaklee padang serai, pengedar shaklee bayan lepas, pengedar shaklee bayan baru, pengedar shaklee bukit jambul, pengedar shaklee jelutong, pengedar shaklee ayer itam, pengedar shaklee georgetown, pengedar shaklee usm, pengedar shaklee lunas, pengedar shaklee nibong tebal, pengedar shaklee bagan, pengedar shaklee permatang pauh, pengedar shaklee bukit mertajam, pengedar shaklee bandar perda, pengedar shaklee penanti, pengedar shaklee guar perahu, set kurus, set kesuburan,  set kecantikan, set bersalin, set berpantang, set kehamilan, set anak bijak, set awet muda, anti penuaan, kulit berjerawat, kulit berminyak, kulit gelap, kulit kusam, cerah dan putih, set slimming, resdung, gout, diabetes, kanser, darah tinggi, sakit jantung, susah hamil, rambut gugur, kulit kering, kulit gebu, tips hamil, penyusuan susu ibu, milkbooster, pengedar shaklee ampang, pengedar shaklee johor, pengedar shaklee ipoh, pengedar shaklee batu gajah, pengedar shaklee melaka, pengedar shaklee klang, pengedar shaklee subang, pengedar shaklee shah alam, pengedar shaklee puchong, pengedar shaklee sri petaling, pengedar shaklee kajang, pengedar shaklee labuan, pengedar shaklee miri, tawau, pengedar shaklee kuantan, pengedar shaklee kuala terengganu, pengedar shaklee taiping, pengedar shaklee bagan serai, pengedar shaklee kuala kangsar, pengedar shaklee kuala kurau, pengedar shaklee arau, pengedar shaklee kangar, pengedar shaklee alor gajah, pengedar shaklee jasin


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...