Tuesday, May 6, 2014

Garlic Shaklee

 Garlic Shakleedarah tnggi, detox, resdung, alergik, kolestrol, shaklee, shaklee penang


Garlic complex Shaklee diperbuat daripada bawang putih jenis premium, bebas dari racun perosak dan ditanam secara organik. Ianya dihasilkan secara eksklusif pada suhu bilik, yakni tanpa haba bagi mengekalkan 100% Allicin aktif. Tidak semua tablet garlic di pasaran mengandungi Allicin aktif. Dwi teknologi turut digunakan untuk mengawal bau garlic. Manfaat utama Garlic:  


Mengandungi Spearmint - Memrpertingkatkan  sistem penghadaman dan fungsi jantung 

Antibiotik Yang Selamat Dan Semulajadi - Selamat untuk kegunaan jangka panjang untuk mempertingkatkan sistem imun badan menghalang penyakit berjangkit seperti selesema, kulat, kuman, virus dan yis candida.   

Menghalang Alergy - seperti hidung yang sensitif, sinus, alergi, asthma, selesema, hepatitis. 
 
Mempertingkatkan sistem penghadaman - formula uniknya mampu membantu dalam masalah berkaitan sistem penghadaman seperti kembung perut, gastrik dan ketidakhadaman. Juga mampu menentang bakteria H.pylori dan menghalang ulser gastrik.
Memoderatkan tekanan darah tinggi - kajian menunjukkan pengambilan 2-4 tablet setiap hari akan menurunkan tekanan darah tinggi sehingga 8 point.


Detoksifikasi - garlic mampu mengeluarkan raksa dari tubuh dengan pantas. Raksa, plumbum dan kadmium adalah logam toksid yang akan menaikkan tekanan darah. Ia juga mampu melindungi sel-sel darah dari kemusnahan dari logam dan menghalang kerosakan hati berpunca dari bahan kimia.


 Menurunkan kolestrol - menurunkan kolestrol, LDL, trigliserid dan kelikatan darah, mengurangkan pembekuan darah, meningkatkan HDL, melindungi jantung, menghalang strok dan penyakit koronari.


 Mencegah kanser - membantu mengelak dan merawat kanser dengan mengurangkan bahan pencetus kanser iaitu nitrosamine.

 Menstabilkan glukos - menolong menstabilkan glukos di dalam tubuh kita.
GAYA HIDUP SIHAT YANG BERKUALITI DAN CERIA SELALU BERSAMA SHAKLEE.

SEBARANG PERTANYAAN DAN PEMBELIAN TENTANG PRODUK SHAKLEE SILA HUBUNGI SAYA:

shaklee penang, shaklee utara, produk shaklee
Hello-hello saya. call me Linda :) 
No Telefon 019 776 7344

PICKUP/COD Area Seberang Jaya, Bukit Mertajam, Kepala Batas, Batu kawan, Butterworth dan sekitar Pulau Pinang. POS ke seluruh Malaysia termasuk sabah/sarawak.

 
Segala testimoni yg dikongsi disini atau penulisan tentang produk ini bukan bertujuan utk mendiagnos, merawat, menyembuhkan, mencegah sebarang penyakit.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...