Thursday, May 1, 2014

Mode Closing Shaklee April 2014

Mode closing Shaklee

Pagi tadi dapat sms dari shaklee. Hot items kembali available. Sudah lah hari closing. Sudah pastinya setiap branch shaklee jammed dengan warga-warga shaklee nak memborong.

Saya tak sempat ke branch. Baru lepas update status kat facebook tiba-tiba dapat reply dari ex-schoolmate saya Shila yang juga ahli shaklee. Katanya stock  Herbal Blend dan Advance Joint Health dah out of stock. Yang ada cuma Caratomax dan Chewable Vit C 100mg sahaja. Biar betul??

Anak shaklee saya Azilah kebetulan baru sampai branch penang. Katanya stock Chewable pun dah habis. Tak sempat nak borong. Kesian nya!

Penangan betul lah! Produk-produk shaklee memang hot.  Kalau tidak takkan jadi macam ni kan?

Semalam saya sempat je shaklee. Sampai pukul 7 lebih disana. Tak tahu nak cakap lah betapa hot nya shaklee ni. Ayesha anak saya pun seronok main-main dengan anak orang dalam shaklee. Kehulu kehilir dia. Balik rumah terus pengsan hehehe..


"Ramai lah orang.. boring tunggu mama dengan abah shopping baik echa jalan-jalan kat luar ni.."




Ramai nya yang jual shaklee. Tapi ramai juga pembeli. Kenapa nak risau? Rezeki Allah Maha Kaya..

Hujan selebat-lebatnya hari ni. Hujan rahmat. Saya tak sabar nak sahut cabaran 90 hari bersama anak cucu shaklee saya bermula esok 1 Mei hingga 31 Julai.

Cabar diri sendiri untuk maju kedepan! Kami punyai matlamat yang sangat besar dalam bisnes shaklee ini. Semoga Allah permudahkan perjalanan kami semua. Amin!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...