Sunday, April 12, 2015

Ready Stock Shaklee Penang


Ready stock Shaklee. Sedia untuk delivery pada hari cuti sabtu dan ahad. Terutama seluruh Penang termasuk Seberang Jaya, Butterworth, Permatang pauh, Bandar Perda, Kepala Batas, Bertam, Tasek Gelugor. Meliputi kawasan Kulim, Sungai Petani, Padang Serai dan Sungai Petani.

masalah jerawat. masalah sembelit, masalah parut, masalah kulit. masalah berat badan. hb low masa hamil, masalah haid tak teratur, masalah sperma kurang, masalah keputihan, masalah resdung, masalah usus, masalah kurang tenaga, masalah rambut gugur. semua ada. habaq mai ja. pm/sms/whatsapp 011-32065144 (linda)
shaklee

Ready stock untuk weekend ni ialah:

✔ Set Kesuburan Suami Isteri
✔ Set Hamil
✔ Set Bersalin
✔ Set Kurus
✔ Set Kecantikan Kulit
✔ Set Resdung
✔ Set Keputihan
✔ Set Buasir
✔ Set Naik Berat Badan
✔ Set Rambut Gugur
✔ Set Sembelit


Jom order hari ini. Barang dapat hari ini juga. FREE DELIVERY.

                                          Berminat dengan produk SHAKLEE?

SMS/Whatsapp/Telegram 011-320 65144 untuk COD sekitar Penang, Kulim, Sungai Petani.

SMS/Whatsapp/Telegram 011-320 65144 untuk POS ke SELURUH MALAYSIA termasuk SABAH/SARAWAK

Walk-in branch Shaklee yang SAH berdekatan seluruh malaysia

Guna ID 995071 (norhaslinda hashim) untuk mendapatkan harga ahli.

Sila hubungi saya selepas pembelian untuk Tips eksklusif dan jadual makan.

  
NAK DAPAT DISKAUN SEHINGGA 20%?

JOM JADI AHLI SHAKLEE DIBAWAH TEAM KAMI

BANYAK KELEBIHAN DAN PELUANG BERSAMA SHAKLEE

KLIK DISINI UNTUK MENGETAHUI DENGAN LEBIH LANJUT.

GAYA HIDUP SIHAT YANG BERKUALITI DAN CERIA SELALU BERSAMA SHAKLEE.

SEBARANG PERTANYAAN DAN PEMBELIAN TENTANG PRODUK SHAKLEE 
SILA HUBUNGI SAYA:

Norhaslinda Hashim
Shaklee ID 995071
Call/SMS/Whatsapp/Telegram: 011. 320. 65144


Vitamin shaklee, suplemen shaklee, Blog shaklee, shaklee online, shaklee2u, web shaklee, branch shaklee, pengedar shaklee penang, pengedar shaklee kulim, pengedar shaklee sungai petani, pengedar shaklee kedah, pengedar shaklee alor setar, pengedar shaklee perlis, pengedar shaklee butterworth, pengedar shaklee seberang jaya, pengedar shaklee bertam, pengedar shaklee kepala batas, pengedar shaklee tasek gelugor, pengedar shaklee juru, pengedar shaklee padang serai, pengedar shaklee bayan lepas, pengedar shaklee bayan baru, pengedar shaklee bukit jambul, pengedar shaklee jelutong, pengedar shaklee ayer itam, pengedar shaklee georgetown, pengedar shaklee usm, pengedar shaklee lunas, pengedar shaklee nibong tebal, pengedar shaklee bagan, pengedar shaklee permatang pauh, pengedar shaklee bukit mertajam, pengedar shaklee bandar perda, pengedar shaklee penanti, pengedar shaklee guar perahu, set kurus, set kesuburan,  set kecantikan, set bersalin, set berpantang, set kehamilan, set anak bijak, set awet muda, anti penuaan, kulit berjerawat, kulit berminyak, kulit gelap, kulit kusam, cerah dan putih, set slimming, resdung, gout, diabetes, kanser, darah tinggi, sakit jantung, susah hamil, rambut gugur, kulit kering, kulit gebu, tips hamil, penyusuan susu ibu, milkbooster, pengedar shaklee ampang, pengedar shaklee johor, pengedar shaklee ipoh, pengedar shaklee batu gajah, pengedar shaklee melaka, pengedar shaklee klang, pengedar shaklee subang, pengedar shaklee shah alam, pengedar shaklee puchong, pengedar shaklee sri petaling, pengedar shaklee kajang, pengedar shaklee labuan, pengedar shaklee miri, tawau, pengedar shaklee kuantan, pengedar shaklee kuala terengganu, pengedar shaklee taiping, pengedar shaklee bagan serai, pengedar shaklee kuala kangsar, pengedar shaklee kuala kurau, pengedar shaklee arau, pengedar shaklee kangar, pengedar shaklee alor gajah, pengedar shaklee jasin

Friday, April 10, 2015

Ayesha & Fast n Furious 7


Ayesha si anak kecil tu tengok wayang? Fast furious pulak tu? Apa waras ke tak mak bapaknya? Dushh.. Hihihi

Haa punya lah teringin nak tengok wayang movie Fast n Furious 7 ni. Plan dari awal cerita ni keluar kat panggung. Cek tiket masa tu rm21. Alaa 2 orang dah berapa kan? Makan lagi best hahaha
Hari Ahad lepas ingat nak tengok jugak lah sebab ada masa free masa tu. Ushar tiket kat Sunway Carnival. Dah siap beratur sampai kaunter orang kaunter kata GSC tak benarkan budak-budak masuk. So kansel lah.


ayesha tengok wayang
Pesen apa ambil gambar macam ni?

For sure i tahu Fast Furious untuk umur 18 tahun keatas. Saja cuba nasib. Nak hantar ayesha kat rumah tok kesian kat dia. Keluar dari situ pergi tempat lain. Tempat lain nanti kucerita hehe.
Hari rabu konfem tiket wayang murah. So booking tiket awal.  Tapi kali ni kena pergi Mega Cineplex kat Pacific mall.  Kat situ boleh bawak budak masuk. Bila masuk memang ramai parents bawak anak-anak kecil hihi. 

Abah ayesha cari seat couple yang belakang sekali. Sebab ini adalah pertama kali Ayesha masuk panggung wayang. Tak tahu lah dia ok ke tak. So be prepared lah. Kalau dia mengamuk bosan mama kena bawak dia keluar. Abah dia dah pesan macam tu sebab dia nak fokus tengok movie sampai habis. Amboi amboi!

Tahu tak last kami tengok wayang bila? Sebelum mengandung kan ayesha lagi. Masa tu movie Avengers! Lama dah 2012 kan tak silap? Masa mengandung tak berani nak pergi tengok wayang bagai walaupun macam-macam movie yang best. Kutahankan diri haha.

Lepas bersalin lagi lah tak boleh masuk panggung sebab rasa tak sesuai ayesha masih kecik. Nanti tak pasal-pasal meragam. Kami ni kalau bab nak berseronok ni mesti nak bawak anak. Seronokkan anak lebih buat kami happy. Macam tak bermakna kalau anak ditinggalkan. Susah nak berdating berdua lelama. Mesti dedua teringat kat intan payung sorang tu. Orang lain maybe ada masa privacy berdua kan? Tapi ye lah masing-masing punya cara lah kan? Janji bahagia heheh


shaklee
tiket rm10 hari rabu


Wayang start pukul 8.45 malam tapi kami sampai dekat pukul 9 cari parking semua full. Ok masuk je panggung ayesha buat muka pelik dan muka teruja dia. Sepanjang dalam panggung dia ok je walaupun hati ni dupdap dupdap kalau dia ajak keluar. Part yang cemas dalam movie nanti dia pun buat muka terkejut bulatkan mata dan menganga macam muka terkejut tu haha. Ayesha tak lah fokus kat movie sangat. Ada part yang tak sesuai kami tutup mata dia or alihkan pandangan dia. Dia jalan-jalan kat celah seat kami.

Ayesha seronok duduk kat tengah-tengah orang berjalan tu. Dia tak turun pun so tak mengganggu orang. Bila ada muzik dari movie tu dia pun buat menari kat tengah-tengah tu. Lepas tu minta nenen haha. So mama dan abah berjaya tengok fast n furious 7 sampai habis. Wahh bestnyaa lepas ni kita tengok Avengers yang baru pulak ntah bila nak keluar wayang hahaha

Cerita fast furious ni macam sedih lah pulak ending. Paul walker kan dah mati. Tapi adik dia Caleb n Cody Walker gantikan dia berlakon  separuh jalan dalam movie ni kan?  Dengar nya lepas ni ada sambungan adik dia je ganti. Muka pun lebih kurang tapi filem ni guna teknik CGI untuk nampak the real Brian O Conner kononnya.

Ishh..dah lama tak review segala jenis movie. Sebab dah kurangkan aktiviti menonton ni.TV pun kadang-kadang sangat tengok. So tak mustahil banyak daku ketinggalan hihi. Tapi sebab kan Fast Furious ni macam legend gitu so tahu la sikit-sikit je. Ahaks!




                                Berminat dengan produk SHAKLEE?

SMS/Whatsapp/Telegram 011-320 65144 untuk COD sekitar Penang, Kulim, Sungai Petani.

SMS/Whatsapp/Telegram 011-320 65144 untuk POS ke SELURUH MALAYSIA termasuk SABAH/SARAWAK

Walk-in branch Shaklee yang SAH berdekatan seluruh malaysia

Guna ID 995071 (norhaslinda hashim) untuk mendapatkan harga ahli.

Sila hubungi saya selepas pembelian untuk Tips eksklusif dan jadual makan.

  
NAK DAPAT DISKAUN SEHINGGA 20%?

JOM JADI AHLI SHAKLEE DIBAWAH TEAM KAMI

BANYAK KELEBIHAN DAN PELUANG BERSAMA SHAKLEE

KLIK DISINI UNTUK MENGETAHUI DENGAN LEBIH LANJUT.

GAYA HIDUP SIHAT YANG BERKUALITI DAN CERIA SELALU BERSAMA SHAKLEE.

SEBARANG PERTANYAAN DAN PEMBELIAN TENTANG PRODUK SHAKLEE 
SILA HUBUNGI SAYA:

Norhaslinda Hashim
Shaklee ID 995071
Call/SMS/Whatsapp/Telegram: 011. 320. 65144


Vitamin shaklee, suplemen shaklee, Blog shaklee, shaklee online, shaklee2u, web shaklee, branch shaklee, pengedar shaklee penang, pengedar shaklee kulim, pengedar shaklee sungai petani, pengedar shaklee kedah, pengedar shaklee alor setar, pengedar shaklee perlis, pengedar shaklee butterworth, pengedar shaklee seberang jaya, pengedar shaklee bertam, pengedar shaklee kepala batas, pengedar shaklee tasek gelugor, pengedar shaklee juru, pengedar shaklee padang serai, pengedar shaklee bayan lepas, pengedar shaklee bayan baru, pengedar shaklee bukit jambul, pengedar shaklee jelutong, pengedar shaklee ayer itam, pengedar shaklee georgetown, pengedar shaklee usm, pengedar shaklee lunas, pengedar shaklee nibong tebal, pengedar shaklee bagan, pengedar shaklee permatang pauh, pengedar shaklee bukit mertajam, pengedar shaklee bandar perda, pengedar shaklee penanti, pengedar shaklee guar perahu, set kurus, set kesuburan,  set kecantikan, set bersalin, set berpantang, set kehamilan, set anak bijak, set awet muda, anti penuaan, kulit berjerawat, kulit berminyak, kulit gelap, kulit kusam, cerah dan putih, set slimming, resdung, gout, diabetes, kanser, darah tinggi, sakit jantung, susah hamil, rambut gugur, kulit kering, kulit gebu, tips hamil, penyusuan susu ibu, milkbooster, pengedar shaklee ampang, pengedar shaklee johor, pengedar shaklee ipoh, pengedar shaklee batu gajah, pengedar shaklee melaka, pengedar shaklee klang, pengedar shaklee subang, pengedar shaklee shah alam, pengedar shaklee puchong, pengedar shaklee sri petaling, pengedar shaklee kajang, pengedar shaklee labuan, pengedar shaklee miri, tawau, pengedar shaklee kuantan, pengedar shaklee kuala terengganu, pengedar shaklee taiping, pengedar shaklee bagan serai, pengedar shaklee kuala kangsar, pengedar shaklee kuala kurau, pengedar shaklee arau, pengedar shaklee kangar, pengedar shaklee alor gajah, pengedar shaklee jasin

Wednesday, April 8, 2015

Student Buat Part Time Bisnes Shaklee?

Student Buat Part Time Bisnes Shaklee?


Tahniah Nur Hijrah shopping produk shaklee dan akhirnya buat keputusan untuk menjadi ahli shaklee. Sebab banyak benefit nya kan? Diskaun 25% dari retail price. Seronok ni buat part time bisnes sesuai untuk student seperti nur hijrah. Bila cukup point minima nanti dapat cash back shaklee bagi masuk dalam account 15hb tiap bulan. 

Semua promosi shaklee setiap bulan yang menguntungkan. Ada diskaun 5% lah. Ada free 1 lah. Sangat disarankan kepada semua orang kerja gomen ke kerja swasta ke yang nak tambah pendapatan tak kira lah part time or fulltime.. masa ekonomi tengah gawat ni kita perlu cari side income. Student dan surirumah jom lah grab peluang ni. 

Yang nak serius berbisnes secara online/offline anda akan diguide. Cara menjemput rezeki dengan shaklee yang patuh syariah dan halal, cara nak buat blog dari basic sehingga cara nak buat marketing dengan pelbagai medium yang sedia ada.. selebihnya atas anda sendiri nak buat ke taknak. InsyaAllah saya akan bantu siapa yang nak serius tambah income!

jadi ahli shaklee, bonus shaklee, cara jadi ahi shaklee, shaklee penang, shaklee kedah, shaklee kelantan

Gambar kat atas sebelah kiri senarai sebahagian downline-downline saya. Ada yang aktif berbisnes ada juga cuma makan sendiri produk shaklee tapi kadang-kadang buat part time juga. Sebab tolong belikan untuk kawan-kawan juga.  

Seronok buat shaklee ni. Kalau kita tak ada kenderaan nak keluar nak beli barang kat branch kita boleh order guna online je. Setiap ahli akan diberi ID masing-masing lepas tu boleh loin sendiri ke website shaklee www.shaklee2.com.my Jika ada masalah internet pun takpa. Call je Shaklee order melalui telefon. Semua senang n kacang goreng je.

Jom register ahli shaklee sekarang. Dan anda boleh mula part time atau full time bisnes shaklee. Anytime. Anywhere. 


                                     Berminat dengan produk SHAKLEE?

SMS/Whatsapp/Telegram 011-320 65144 untuk COD sekitar Penang, Kulim, Sungai Petani.

SMS/Whatsapp/Telegram 011-320 65144 untuk POS ke SELURUH MALAYSIA termasuk SABAH/SARAWAK

Walk-in branch Shaklee yang SAH berdekatan seluruh malaysia

Guna ID 995071 (norhaslinda hashim) untuk mendapatkan harga ahli.

Sila hubungi saya selepas pembelian untuk Tips eksklusif dan jadual makan.

  
NAK DAPAT DISKAUN SEHINGGA 20%?

JOM JADI AHLI SHAKLEE DIBAWAH TEAM KAMI

BANYAK KELEBIHAN DAN PELUANG BERSAMA SHAKLEE

KLIK DISINI UNTUK MENGETAHUI DENGAN LEBIH LANJUT.

GAYA HIDUP SIHAT YANG BERKUALITI DAN CERIA SELALU BERSAMA SHAKLEE.

SEBARANG PERTANYAAN DAN PEMBELIAN TENTANG PRODUK SHAKLEE 
SILA HUBUNGI SAYA:

Norhaslinda Hashim
Shaklee ID 995071
Call/SMS/Whatsapp/Telegram: 011. 320. 65144


Vitamin shaklee, suplemen shaklee, Blog shaklee, shaklee online, shaklee2u, web shaklee, branch shaklee, pengedar shaklee penang, pengedar shaklee kulim, pengedar shaklee sungai petani, pengedar shaklee kedah, pengedar shaklee alor setar, pengedar shaklee perlis, pengedar shaklee butterworth, pengedar shaklee seberang jaya, pengedar shaklee bertam, pengedar shaklee kepala batas, pengedar shaklee tasek gelugor, pengedar shaklee juru, pengedar shaklee padang serai, pengedar shaklee bayan lepas, pengedar shaklee bayan baru, pengedar shaklee bukit jambul, pengedar shaklee jelutong, pengedar shaklee ayer itam, pengedar shaklee georgetown, pengedar shaklee usm, pengedar shaklee lunas, pengedar shaklee nibong tebal, pengedar shaklee bagan, pengedar shaklee permatang pauh, pengedar shaklee bukit mertajam, pengedar shaklee bandar perda, pengedar shaklee penanti, pengedar shaklee guar perahu, set kurus, set kesuburan,  set kecantikan, set bersalin, set berpantang, set kehamilan, set anak bijak, set awet muda, anti penuaan, kulit berjerawat, kulit berminyak, kulit gelap, kulit kusam, cerah dan putih, set slimming, resdung, gout, diabetes, kanser, darah tinggi, sakit jantung, susah hamil, rambut gugur, kulit kering, kulit gebu, tips hamil, penyusuan susu ibu, milkbooster, pengedar shaklee ampang, pengedar shaklee johor, pengedar shaklee ipoh, pengedar shaklee batu gajah, pengedar shaklee melaka, pengedar shaklee klang, pengedar shaklee subang, pengedar shaklee shah alam, pengedar shaklee puchong, pengedar shaklee sri petaling, pengedar shaklee kajang, pengedar shaklee labuan, pengedar shaklee miri, tawau, pengedar shaklee kuantan, pengedar shaklee kuala terengganu, pengedar shaklee taiping, pengedar shaklee bagan serai, pengedar shaklee kuala kangsar, pengedar shaklee kuala kurau, pengedar shaklee arau, pengedar shaklee kangar, pengedar shaklee alor gajah, pengedar shaklee jasin

Saturday, April 4, 2015

Promosi Shaklee April 2015

Promosi Shaklee April 2015


April 2015 banyak betul produk yang ada promosi. Rugi tak rembat baq ang! Meh nak cerita satu persatu. GLA Complex, Lecithin, Vitalea for kids, DTX Complex, Cinch Choc, Cinch Latte. Banyak kan? Untung beli.

masalah haid, hormon tak stabil, nak kurus, bengkak susu, masalah hati, toksin hati,hati berlemak, nak kurus, bakar lemak, shaklee penang, shaklee kulim, shaklee sungai petani, shaklee kelantan, shaklee terengganu, shaklee shah alam


Promo 1

GLA Complex - Beli 6 percuma 1. Beli twinpack diskaun 5%

Untuk siapa GLA Complex ni?

- GLA untuk mereka yang mempunyai masalah hormon tak stabil
- GLA untuk mereka kitaran haid tak teratur
- GLA untuk mereka yang mahu mengandung
- GLA untuk mereka yang menghampiri menopause
- GLA untuk mereka yang mempunya masalah jeragat dan jerawat
- GLA untuk mereka yang mengalami masalah senggugut yang teruk
- GLA untuk mereka yang mahu meningkatkan kesuburan
- GLA untuk mereka yang mempunyai masalah kuku dan rambut rapuh
- GLA untuk mereka yang mahu mengawal masalah kencing manis


Promo 2


Lecithin - Beli 6 percuma 1. Beli twinpack diskaun 5%

Untuk siapa Lechitin ini?

- LECITHIN untuk orang yang hendak membakar lemak berlebihan dalam badan
- LECITHIN untuk pelajar atau sesiapa yang mahu perbaiki daya ingatan, menghalang nyanyuk
- LECITHIN untuk ibu menyusu yang mengalami masalah "clogged duct" (bengkak susu)
- LECITHIN untuk orang yang mahu menurunkan paras kolesterol


Promo 3

Vitalea Kids - Beli 3 percuma 1

Untuk siapa Vitalea Kids ini?

- VITALEA KIDS ntuk kanak-kanak kurang nutrien
- VITALEA KIDS untuk kanak-kanak yang  kurang selera makan
- VITALEA KIDS untuk kanak-kanak tak suka makan buah dan sayur
- VITALEA KIDS untuk kanak-kanak yang selalu sakit dan demam
- VITALEA KIDS untuk kanak-kanak nak fokus belajar


Promo 4

DTX Complex - Beli 3 percuma 1

Untuk siapa DTX Complex ini?

- DTX untuk mereka yang ada masalah hati
- DTX untuk perokok mahu menyahtoksin hati dari bahan beracun
- DTX untuk orang selalu makan makanan yang berlemak dan berminyak
- DTX untuk mereka yang mahu membuang toksin badan
- DTX untuk mereka sering makan "fast food"
- DTX untuk mereka yang selalu ambil alkohol
- DTX untuk mereka yang mengalami masalah perut buncit


Promo 5

Cinch Chocolate
Cinch Caffe Latte - Beli 3 percuma 1

Untuk siapa Cinch ini?

- Cinch untuk mereka yang nak turunkan berat badan
- Cinch untuk mereka yang nak sarapan dan dinner mudah yang berkhasiat dan kenyang
- Cinch untuk mereka yang mempunya otot yang menggeleber 
- Cinch untuk mereka yang mahukan tenaga 
- Cinch untuk mereka yang mahu inchloss 




                                          Berminat dengan produk SHAKLEE?

SMS/Whatsapp/Telegram 011-320 65144 untuk COD sekitar Penang, Kulim, Sungai Petani.

SMS/Whatsapp/Telegram 011-320 65144 untuk POS ke SELURUH MALAYSIA termasuk SABAH/SARAWAK

Walk-in branch Shaklee yang SAH berdekatan seluruh malaysia

Guna ID 995071 (norhaslinda hashim) untuk mendapatkan harga ahli.

Sila hubungi saya selepas pembelian untuk Tips eksklusif dan jadual makan.

  
NAK DAPAT DISKAUN SEHINGGA 20%?

JOM JADI AHLI SHAKLEE DIBAWAH TEAM KAMI

BANYAK KELEBIHAN DAN PELUANG BERSAMA SHAKLEE

KLIK DISINI UNTUK MENGETAHUI DENGAN LEBIH LANJUT.

GAYA HIDUP SIHAT YANG BERKUALITI DAN CERIA SELALU BERSAMA SHAKLEE.

SEBARANG PERTANYAAN DAN PEMBELIAN TENTANG PRODUK SHAKLEE 
SILA HUBUNGI SAYA:

Norhaslinda Hashim
Shaklee ID 995071
Call/SMS/Whatsapp/Telegram: 011. 320. 65144


Vitamin shaklee, suplemen shaklee, Blog shaklee, shaklee online, shaklee2u, web shaklee, branch shaklee, pengedar shaklee penang, pengedar shaklee kulim, pengedar shaklee sungai petani, pengedar shaklee kedah, pengedar shaklee alor setar, pengedar shaklee perlis, pengedar shaklee butterworth, pengedar shaklee seberang jaya, pengedar shaklee bertam, pengedar shaklee kepala batas, pengedar shaklee tasek gelugor, pengedar shaklee juru, pengedar shaklee padang serai, pengedar shaklee bayan lepas, pengedar shaklee bayan baru, pengedar shaklee bukit jambul, pengedar shaklee jelutong, pengedar shaklee ayer itam, pengedar shaklee georgetown, pengedar shaklee usm, pengedar shaklee lunas, pengedar shaklee nibong tebal, pengedar shaklee bagan, pengedar shaklee permatang pauh, pengedar shaklee bukit mertajam, pengedar shaklee bandar perda, pengedar shaklee penanti, pengedar shaklee guar perahu, set kurus, set kesuburan,  set kecantikan, set bersalin, set berpantang, set kehamilan, set anak bijak, set awet muda, anti penuaan, kulit berjerawat, kulit berminyak, kulit gelap, kulit kusam, cerah dan putih, set slimming, resdung, gout, diabetes, kanser, darah tinggi, sakit jantung, susah hamil, rambut gugur, kulit kering, kulit gebu, tips hamil, penyusuan susu ibu, milkbooster, pengedar shaklee ampang, pengedar shaklee johor, pengedar shaklee ipoh, pengedar shaklee batu gajah, pengedar shaklee melaka, pengedar shaklee klang, pengedar shaklee subang, pengedar shaklee shah alam, pengedar shaklee puchong, pengedar shaklee sri petaling, pengedar shaklee kajang, pengedar shaklee labuan, pengedar shaklee miri, tawau, pengedar shaklee kuantan, pengedar shaklee kuala terengganu, pengedar shaklee taiping, pengedar shaklee bagan serai, pengedar shaklee kuala kangsar, pengedar shaklee kuala kurau, pengedar shaklee arau, pengedar shaklee kangar, pengedar shaklee alor gajah, pengedar shaklee jasin









Thursday, April 2, 2015

Vivix Untuk Perokok dan Penyakit Kronik

Vivix Untuk Perokok dan Penyakit Kronik


Vivix ni sesuai untuk orang yang nak berhenti merokok. Untuk orang ada penyakit diabetes, kanser, darah tinggi, luekimia, stroke, dan macam-macam lagi penyakit yang kronik.


Yang bestnya ia juga anti penuaan. Siapa yang minum vivix ni memang nampak awet muda lah! Kulit jadi glowing n berseri.






Yang bestnya juga lagi.. kita cuma perlu minum sehari 1 sudu kecil sahaja. Sesuai utk orang yang tak suka akan pil.

Sesuai juga bagi kat mak ayah, nenek atok yang kurang sihat. Yang sihat pun boleh. Untuk tambah kecergasan badan dan otot. 

Manfaaat dengan 1 sudu sehari je apa yang kita dapat?

1. Menggalakkan rangsangan penuaan yang sihat
2. Bantu dalam menghalang kanser
3. Kurangkan risiko jantung
4. Kurangkan komplikasi dalam pesakit diabetes
5. Menyokong kesihatan sendi
6. Mengurangkan insiden bagi penyakit Alzheimer
7. Bantu kurangkan berat badan
8. Tingkatkan sistem imum
9. Tingkatkan kesihatan mata
10. Menyokong kesihatan menyeluruh



Jom jangan tunggu lagi. Order hari ini untuk diri sendiri, untuk mak ayah. Kesihatan sangat bernilai. 

                                    Berminat dengan produk SHAKLEE?

SMS/Whatsapp/Telegram 011-320 65144 untuk COD sekitar Penang, Kulim, Sungai Petani.

SMS/Whatsapp/Telegram 011-320 65144 untuk POS ke SELURUH MALAYSIA termasuk SABAH/SARAWAK

Walk-in branch Shaklee yang SAH berdekatan seluruh malaysia

Guna ID 995071 (norhaslinda hashim) untuk mendapatkan harga ahli.

Sila hubungi saya selepas pembelian untuk Tips eksklusif dan jadual makan.

  
NAK DAPAT DISKAUN SEHINGGA 20%?

JOM JADI AHLI SHAKLEE DIBAWAH TEAM KAMI

BANYAK KELEBIHAN DAN PELUANG BERSAMA SHAKLEE

KLIK DISINI UNTUK MENGETAHUI DENGAN LEBIH LANJUT.

GAYA HIDUP SIHAT YANG BERKUALITI DAN CERIA SELALU BERSAMA SHAKLEE.

SEBARANG PERTANYAAN DAN PEMBELIAN TENTANG PRODUK SHAKLEE 
SILA HUBUNGI SAYA:

Norhaslinda Hashim
Shaklee ID 995071
Call/SMS/Whatsapp/Telegram: 011. 320. 65144


Vitamin shaklee, suplemen shaklee, Blog shaklee, shaklee online, shaklee2u, web shaklee, branch shaklee, pengedar shaklee penang, pengedar shaklee kulim, pengedar shaklee sungai petani, pengedar shaklee kedah, pengedar shaklee alor setar, pengedar shaklee perlis, pengedar shaklee butterworth, pengedar shaklee seberang jaya, pengedar shaklee bertam, pengedar shaklee kepala batas, pengedar shaklee tasek gelugor, pengedar shaklee juru, pengedar shaklee padang serai, pengedar shaklee bayan lepas, pengedar shaklee bayan baru, pengedar shaklee bukit jambul, pengedar shaklee jelutong, pengedar shaklee ayer itam, pengedar shaklee georgetown, pengedar shaklee usm, pengedar shaklee lunas, pengedar shaklee nibong tebal, pengedar shaklee bagan, pengedar shaklee permatang pauh, pengedar shaklee bukit mertajam, pengedar shaklee bandar perda, pengedar shaklee penanti, pengedar shaklee guar perahu, set kurus, set kesuburan,  set kecantikan, set bersalin, set berpantang, set kehamilan, set anak bijak, set awet muda, anti penuaan, kulit berjerawat, kulit berminyak, kulit gelap, kulit kusam, cerah dan putih, set slimming, resdung, gout, diabetes, kanser, darah tinggi, sakit jantung, susah hamil, rambut gugur, kulit kering, kulit gebu, tips hamil, penyusuan susu ibu, milkbooster, pengedar shaklee ampang, pengedar shaklee johor, pengedar shaklee ipoh, pengedar shaklee batu gajah, pengedar shaklee melaka, pengedar shaklee klang, pengedar shaklee subang, pengedar shaklee shah alam, pengedar shaklee puchong, pengedar shaklee sri petaling, pengedar shaklee kajang, pengedar shaklee labuan, pengedar shaklee miri, tawau, pengedar shaklee kuantan, pengedar shaklee kuala terengganu, pengedar shaklee taiping, pengedar shaklee bagan serai, pengedar shaklee kuala kangsar, pengedar shaklee kuala kurau, pengedar shaklee arau, pengedar shaklee kangar, pengedar shaklee alor gajah, pengedar shaklee jasin

Pengedar Shaklee Penang Sempoi Baq Ang

Pengedar Shaklee Penang Sempoi Baq Ang


Assalamulaikum wbt. Lama noh tak bercerita tentang shaklee. Saja nak habaq orang penang terutamanya hat dok area seberang jaya, bandar perda, permatang pauh, kepala batas, bertam, tasek gelugor nak beli shaklee boleh roger cheq noh. Mai support sikit orang melayu penang kita meniaga.

Shaklee ada branch kat Penang ni kat bandar sunway. Tapi kalau nak beli kena ada ID baru boleh beli harga ahli. Kalau rasa ghajin nak pi sendiri boleh guna Id cheq ni. Kat kaunter akan ada borang senarai barang nak beli.. just keyin no iD. no ID cheq ialah 995071 (norhaslinda hashim) Pastu tick lahbarang yang kita nak beli tu.

Jangan lupa tekan no noh. Alaa serupa macam kita pi bank la. Satgi no kita kena panggil kta pi la senyum kat orang kaunter tu hihi. Kot lah dia nak bagi diskaun haha. Memang diskaun lah sebab dapat harga ahli. Satgi lepas bayaq kena tekan no lagi untuk pickup barang kat sebelah tu. Selesai. Senang kan?

Sebenarnya kalau nak jimat dan dapat kelebihan lagi memang cheq sarankan terus jadi ahli shaklee laa. tau dakdapat diskaun sampai 25% dari harga retail? Boleh ja nak pakai ID orang. Tapi cuba pikiaq sat kalau kita kumpul order kawan-kawan ka family ka mak ayah ka sorang sikit nak beli vitamin sebab sakit lutut lah, darah tinggi lah, kanser lah, diabetes lah, adik kita muka dok penuh jerawat lah, kakak kita nak beli set berpantang lah, kawan kita nak beli set mengandung lah... haa cuba pikiaq sat.. rugi noh kalau kita tak jadi ahli dari awal..??

Sebab banyak sangat benefit bila kita jadi ahli shaklee. kita akan dapat point setiap pembelian kita dipanggil uv) bila cukup point minima 150uv kita layak dapat bonus masuk dalam account kita rm22.50. tu paling minima lah. saja-saja kutip order orang guna id kita dapat duit saja. kalau beli lebih dapat bonus lebih. Best ka tak best? Ni belum kira untuk berbisnes. Kalau bebisnes lagi sempoi baq ang!

Jadi ahli pun la ni cuma rm68.90 seumur hidup tau. tak payah la nak renew tiap tahun. pakai ja la terus ID yang sama. Macam mana nak jadi ahli? Boleh whatsapp ka call cheq untuk register ahli. Nanti che uruskan semua nanti lepas register akan dapat bag dan manual shaklee. dalam tu ada semua price list n jenis produk. Kalau segan nak call cheq boleh terus ke branch berdekatan beli borang pendaftaran ahli kat kaunter then nama sponsor letak nama cheq n ID cheq. Sponsor name: Norhaslinda Hashim ID: 995071 Jangan letak nama n id orang lain nohh. Lepas register jangan lupa roger-roger cheq pulak noh. Nanti cheq taktau.

bersama intan payung ayesha irdina

Kenapa mesti register bawah cheq linda ni? Sebab cheq akan guide uolls tentang produk, cara makan dan kami ada group kami sendiri untuk guide orang yang nak berbisnes juga. So jadi ahli shaklee walaupun hanya untuk makan sendiri tetap akan diguide takkan terkontang kanting punya. Sebab cheq memang serius dengan bisnes shaklee.

Ok clear tak? Yang nak jadi ahli luar dari kawasan penang pun saya sangat alu-alukan terutama orang sabah, sarawak, kelantan, terengganu, pahang, melaka, perlis, kedah. eh satu malaysia lah meh la jadi ahli dibawah group saya. Kalau yang serius nak berbisnes saya akan guide cara buat blog untuk bisnes n cara marketing yang lain. Jangan risau kalau saya jauh dari anda.. Jauh tak menghalang kita bekomunikasi. internet kan ada? henfon kan ada? Surirumah dan student saya sangat galakkan uolls join bisnes ni. Jom!

                                          Berminat dengan produk SHAKLEE?

SMS/Whatsapp/Telegram 011-320 65144 untuk COD sekitar Penang, Kulim, Sungai Petani.

SMS/Whatsapp/Telegram 011-320 65144 untuk POS ke SELURUH MALAYSIA termasuk SABAH/SARAWAK

Walk-in branch Shaklee yang SAH berdekatan seluruh malaysia

Guna ID 995071 (norhaslinda hashim) untuk mendapatkan harga ahli.

Sila hubungi saya selepas pembelian untuk Tips eksklusif dan jadual makan.

  
NAK DAPAT DISKAUN SEHINGGA 20%?

JOM JADI AHLI SHAKLEE DIBAWAH TEAM KAMI

BANYAK KELEBIHAN DAN PELUANG BERSAMA SHAKLEE

KLIK DISINI UNTUK MENGETAHUI DENGAN LEBIH LANJUT.

GAYA HIDUP SIHAT YANG BERKUALITI DAN CERIA SELALU BERSAMA SHAKLEE.

SEBARANG PERTANYAAN DAN PEMBELIAN TENTANG PRODUK SHAKLEE 
SILA HUBUNGI SAYA:

Norhaslinda Hashim
Shaklee ID 995071
Call/SMS/Whatsapp/Telegram: 011. 320. 65144


Vitamin shaklee, suplemen shaklee, Blog shaklee, shaklee online, shaklee2u, web shaklee, branch shaklee, pengedar shaklee penang, pengedar shaklee kulim, pengedar shaklee sungai petani, pengedar shaklee kedah, pengedar shaklee alor setar, pengedar shaklee perlis, pengedar shaklee butterworth, pengedar shaklee seberang jaya, pengedar shaklee bertam, pengedar shaklee kepala batas, pengedar shaklee tasek gelugor, pengedar shaklee juru, pengedar shaklee padang serai, pengedar shaklee bayan lepas, pengedar shaklee bayan baru, pengedar shaklee bukit jambul, pengedar shaklee jelutong, pengedar shaklee ayer itam, pengedar shaklee georgetown, pengedar shaklee usm, pengedar shaklee lunas, pengedar shaklee nibong tebal, pengedar shaklee bagan, pengedar shaklee permatang pauh, pengedar shaklee bukit mertajam, pengedar shaklee bandar perda, pengedar shaklee penanti, pengedar shaklee guar perahu, set kurus, set kesuburan,  set kecantikan, set bersalin, set berpantang, set kehamilan, set anak bijak, set awet muda, anti penuaan, kulit berjerawat, kulit berminyak, kulit gelap, kulit kusam, cerah dan putih, set slimming, resdung, gout, diabetes, kanser, darah tinggi, sakit jantung, susah hamil, rambut gugur, kulit kering, kulit gebu, tips hamil, penyusuan susu ibu, milkbooster, pengedar shaklee ampang, pengedar shaklee johor, pengedar shaklee ipoh, pengedar shaklee batu gajah, pengedar shaklee melaka, pengedar shaklee klang, pengedar shaklee subang, pengedar shaklee shah alam, pengedar shaklee puchong, pengedar shaklee sri petaling, pengedar shaklee kajang, pengedar shaklee labuan, pengedar shaklee miri, tawau, pengedar shaklee kuantan, pengedar shaklee kuala terengganu, pengedar shaklee taiping, pengedar shaklee bagan serai, pengedar shaklee kuala kangsar, pengedar shaklee kuala kurau, pengedar shaklee arau, pengedar shaklee kangar, pengedar shaklee alor gajah, pengedar shaklee jasin


Resepi Mango Smoothies & Mango Popsicles

Resepi Mango Smoothies & Mango Popsicles


Pagi ni keluarkan buka fridge capai buah yang ada. Rasa hari ni nak minum manis buah. So kita buat smoothies je lah. Sedap nya hai 



Resepi Mango Smoothies 

1. Mangga Manis Baq Ang
2. Fresh Milk Farm Fresh 
3. Plain Yogurt. 

Sukatan agak-agak lah banyak mana yang kita nak. Kalau mangga tu lebih pun sedap. Tak payah lah madu ke gula bagai. Sebab dah cukup manis buahnya. Sedap berbuih minum heheh



Popsicles untuk ayesha. Resepi yang sama. Cuma mangga dipotong dadu. Baki smoothies mama campur dalam popsicles ayesha.

Ok siappp. aiskrim ayesha kena tunggu masuk beku dulu.

Berminat dengan produk SHAKLEE?

SMS/Whatsapp/Telegram 011-320 65144 untuk COD sekitar Penang, Kulim, Sungai Petani.

SMS/Whatsapp/Telegram 011-320 65144 untuk POS ke SELURUH MALAYSIA termasuk SABAH/SARAWAK

Walk-in branch Shaklee yang SAH berdekatan seluruh malaysia

Guna ID 995071 (norhaslinda hashim) untuk mendapatkan harga ahli.

Sila hubungi saya selepas pembelian untuk Tips eksklusif dan jadual makan.

  
NAK DAPAT DISKAUN SEHINGGA 20%?

JOM JADI AHLI SHAKLEE DIBAWAH TEAM KAMI

BANYAK KELEBIHAN DAN PELUANG BERSAMA SHAKLEE

KLIK DISINI UNTUK MENGETAHUI DENGAN LEBIH LANJUT.

GAYA HIDUP SIHAT YANG BERKUALITI DAN CERIA SELALU BERSAMA SHAKLEE.

SEBARANG PERTANYAAN DAN PEMBELIAN TENTANG PRODUK SHAKLEE 
SILA HUBUNGI SAYA:

Norhaslinda Hashim
Shaklee ID 995071
Call/SMS/Whatsapp/Telegram: 011. 320. 65144


Vitamin shaklee, suplemen shaklee, Blog shaklee, shaklee online, shaklee2u, web shaklee, branch shaklee, pengedar shaklee penang, pengedar shaklee kulim, pengedar shaklee sungai petani, pengedar shaklee kedah, pengedar shaklee alor setar, pengedar shaklee perlis, pengedar shaklee butterworth, pengedar shaklee seberang jaya, pengedar shaklee bertam, pengedar shaklee kepala batas, pengedar shaklee tasek gelugor, pengedar shaklee juru, pengedar shaklee padang serai, pengedar shaklee bayan lepas, pengedar shaklee bayan baru, pengedar shaklee bukit jambul, pengedar shaklee jelutong, pengedar shaklee ayer itam, pengedar shaklee georgetown, pengedar shaklee usm, pengedar shaklee lunas, pengedar shaklee nibong tebal, pengedar shaklee bagan, pengedar shaklee permatang pauh, pengedar shaklee bukit mertajam, pengedar shaklee bandar perda, pengedar shaklee penanti, pengedar shaklee guar perahu, set kurus, set kesuburan,  set kecantikan, set bersalin, set berpantang, set kehamilan, set anak bijak, set awet muda, anti penuaan, kulit berjerawat, kulit berminyak, kulit gelap, kulit kusam, cerah dan putih, set slimming, resdung, gout, diabetes, kanser, darah tinggi, sakit jantung, susah hamil, rambut gugur, kulit kering, kulit gebu, tips hamil, penyusuan susu ibu, milkbooster, pengedar shaklee ampang, pengedar shaklee johor, pengedar shaklee ipoh, pengedar shaklee batu gajah, pengedar shaklee melaka, pengedar shaklee klang, pengedar shaklee subang, pengedar shaklee shah alam, pengedar shaklee puchong, pengedar shaklee sri petaling, pengedar shaklee kajang, pengedar shaklee labuan, pengedar shaklee miri, tawau, pengedar shaklee kuantan, pengedar shaklee kuala terengganu, pengedar shaklee taiping, pengedar shaklee bagan serai, pengedar shaklee kuala kangsar, pengedar shaklee kuala kurau, pengedar shaklee arau, pengedar shaklee kangar, pengedar shaklee alor gajah, pengedar shaklee jasin
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...